- 4 Mart 2014
- 581
- 246
- 34
bende de sabah iyiyim ama akşam eve giderken yanma ve kasılma oluyorkızlar günaydın bu kadar erken bu mide yanmaları deli etti beni ya.. kızımda hiç olmamıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de sabah iyiyim ama akşam eve giderken yanma ve kasılma oluyorkızlar günaydın bu kadar erken bu mide yanmaları deli etti beni ya.. kızımda hiç olmamıştı
Kızlar herkese selam. En başından beri okuyorum konuyu ama geçmişte kötü şeyler yaşadığımdan yazmak için bugünü bekledim. Ben tüp bebekle hamile kaldım. Sat 27 mayıs. Transferim 12 haziran. Ve bugün iki kese gördük Allahın izni ile. Allah hepimize kalp atışlarını göstersin inşallah.
Uygundur canım :) ne zaman hazırlayacaksıngünaydın taze annelerrrr :) tablo oluşturmak için bilgilerinize ihtiyacım var :) kızlar herkes özel mesaj atabilirmi bilgileri ve tabloda neler olmasını isteriz bi paylaşalımmı benim düşüncem isim yaş şehir sat muhtemel doğum tarihi cinsiyet birde kaçıncı gebelik bunları yazayım diyorum uygunmudur
kazen e mesaj attım konuyu devralmak için ondan haber bekliyorum ondan sonra hazırlarımUygundur canım :) ne zaman hazırlayacaksın
canım hemen endişelenme gönlünü ferah tut bi doktora görün mutlaka önlem alıcaklardır üzme tatlı canını sakın böyle durumlar olabiliyoGünaydın Ben bugün keseyi görebilmek için doktoruma gideceğim. Sabah tuvaletimi yaparken lekelenme oldu az da olsa devam ediyor. Progestan kullanıyordum zaten ama yine de oldu. İnşallah kötü birşey yoktur
Aynı durumu yaşayanlar var mı? Doktorlarınız ne dedi?
evet uygundur canım bu bilgiler yeterli diye düşünüyorum burdan mı verelim bilgilerimizi mesaj mı atalım canım sana hangisi uygun olurgünaydın taze annelerrrr :) tablo oluşturmak için bilgilerinize ihtiyacım var :) kızlar herkes özel mesaj atabilirmi bilgileri ve tabloda neler olmasını isteriz bi paylaşalımmı benim düşüncem isim yaş şehir sat muhtemel doğum tarihi cinsiyet birde kaçıncı gebelik bunları yazayım diyorum uygunmudur
mesaj atarsanız daha güzel toparlarım herkesicanım hemen endişelenme gönlünü ferah tut bi doktora görün mutlaka önlem alıcaklardır üzme tatlı canını sakın böyle durumlar olabiliyo
evet uygundur canım bu bilgiler yeterli diye düşünüyorum burdan mı verelim bilgilerimizi mesaj mı atalım canım sana hangisi uygun olur
Masallah cnm benim tekrar tebrik ederim hamile olmak çok güzel ikiz bebis beklemem çok daha güzel rabbim sağlıkla da kucağına almayi nasip etsin ins .kalp atışını duymaya ne zaman gidiceksin cnm ?Sağol canım. Transferin 10. Günü 218, 12.günü 554, 17 . günü 7040. Başka yapmadım. Bugün transferin 20. Günü karından görüldü keseler.
Günaydın Ben bugün keseyi görebilmek için doktoruma gideceğim. Sabah tuvaletimi yaparken lekelenme oldu az da olsa devam ediyor. Progestan kullanıyordum zaten ama yine de oldu. İnşallah kötü birşey yoktur
Canım hiç korkma bende çok korkmustum geçen pazar aksamuzeri kahverengi lekelenmem geldi sonra pazartrsi aksamuzeri yine ve nerdeyse salı günü aksama kadar nokta nokta azicik devam etti aklım çıktı doktorum normal yerleşme lekelenmesi o dedi yalnızca tedbiri almak için progestanı 3 é cikardi çok şükür bir daha gelmedi.aklı à kötü şeyler getirme bende sonradan hamile kalan arkadaşlarımdan ögrendim ki çoğu aynı şeyi yaşamışGünaydın Ben bugün keseyi görebilmek için doktoruma gideceğim. Sabah tuvaletimi yaparken lekelenme oldu az da olsa devam ediyor. Progestan kullanıyordum zaten ama yine de oldu. İnşallah kötü birşey yoktur
canım hemen endişelenme gönlünü ferah tut bi doktora görün mutlaka önlem alıcaklardır üzme tatlı canını sakın böyle durumlar olabiliyo
evet uygundur canım bu bilgiler yeterli diye düşünüyorum burdan mı verelim bilgilerimizi mesaj mı atalım canım sana hangisi uygun olur
bence hemen kötü düşünme paniğe kapılma.. olabiliyor diyorlar sonuçta böyle şeyler,inşallah kötü olmayacaktır..
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız kahverengi geliyor o yüzden de panik olmamaya çalışıyorum Akşam 6 da randevum var inşallah keseyi görürüz de içim daha da rahatlar.Canım hiç korkma bende çok korkmustum geçen pazar aksamuzeri kahverengi lekelenmem geldi sonra pazartrsi aksamuzeri yine ve nerdeyse salı günü aksama kadar nokta nokta azicik devam etti aklım çıktı doktorum normal yerleşme lekelenmesi o dedi yalnızca tedbiri almak için progestanı 3 é cikardi çok şükür bir daha gelmedi.aklı à kötü şeyler getirme bende sonradan hamile kalan arkadaşlarımdan ögrendim ki çoğu aynı şeyi yaşamış
kızlar bende İstanbul dışında Kırıkkale'deyim ama Ankara da olacak doğum inşaallah, çünkü oğlum Ankara Medicana oldu çok memnun oldum İnşaallah buda öyle olurvalla şu an istanbul dışından sadece ikimiz görünüyoruz atladığım olmadıysa
hayırlısı canım. ben daha kararsızım hangi hastane hangi doktor arada kaldım çokkızlar bende İstanbul dışında Kırıkkale'deyim ama Ankara da olacak doğum inşaallah, çünkü oğlum Ankara Medicana oldu çok memnun oldum İnşaallah buda öyle olur
mesaj attım canım :)kazen e mesaj attım konuyu devralmak için ondan haber bekliyorum ondan sonra hazırlarım
günaydın taze annelerrrr :) tablo oluşturmak için bilgilerinize ihtiyacım var :) kızlar herkes özel mesaj atabilirmi bilgileri ve tabloda neler olmasını isteriz bi paylaşalımmı benim düşüncem isim yaş şehir sat muhtemel doğum tarihi cinsiyet birde kaçıncı gebelik bunları yazayım diyorum uygunmudur
güzel anneler tabloyu oluşturmaya başladım ilk denemem kendimde oldu herkesi teker teker ekliyorum yanlışım varsa özel mesajla düzelttire bilirsiniz eklenmek isteyenlerde yine özel mesaj atabilir mesajları gelen arkadaşlarımı hemen ekliyorum