canım cinsiyeti belli olmamasına rağmen eşim devamlı isim düşünüyor hatta gece uyandırıp bu nasıl bu nasıl diye soruyor ama ben daha yanasmıyorum henüz inş bi cinsiyetlerini öğrenelim sağlıklı olsunlar da bir hafta da bulunur isim yani
Bizim isimler evlendiğimiz günden itibaren hazır
biz kız olursa elif düşünüyoruz ama kesin değil tabiiki. erkek olursada, ömer, yiğit, alp bir sürü seçeneğim var:)
bir şey almayı değil de bebeğim bebiş demekten sıkıldım artık adımı söylemek istiyoruz. birde merak ediyorum sağlıklı mi diye beslenmeme bulantılardan pek dikkat edemedim acaba geri kaldı mi diye endiseleniyorum. cinsiyet eşimin de benim de ailemizde hep torunlar kız bakalım bi değişiklik olacak mi erkek bebeği bulduk mu? eşimin ailesi daha hiç arayıp nasılsın nasıl gidiyor diye bile sormadaklarindan birazda inat var içimdehiç baktın mi cin ve rus takvimine gerçi onlarda ne kadar doğru bilmiyorum ama
varmı arkadaşlar benim gibi cin ve rus takvimini inceleyen ve bilgisi olan
moon2887 canim bizim erkek olursa isim hazir kiza karar veremedik
Hmm ben sabah aksam kullaniyorum canim...200 mg.doktorum bana bu hap bas donmesi yapacagi icin istersrn yatmadan once kullan dedi oyle yapiyorum o yuzden hic rahatsizlik vermiyor hatta bulantilarim bu hafta kesildi gibi
Bu hafta ben de gidecegim canim...azerikizi91 canim ben progestana devam ediyorum ve mide bulantisi bas dönmesi de hala devam ediyor bu perşembe kontrolüm var bakalim dr birak derse çok sevinecegim gerçekten..
Hmm ben sabah aksam kullaniyorum canim...200 mg.
Sabahki tum gunumu maafetmeye yetiyor sanki...
Bu hafta ben de gidecegim canim...
Ins. En kisa zamanda kurtuluruz bu haplardan...
Yan etkileri bi hayli fazla cunku :-(
sağol canım bu açıklayıcı cevabın icinMaalesef kalp durmasi durumunda (missed miscarriage) hic bir ipucu olmuyor, vucut atmayi da bilemiyor. Bana oldugunda zaten cok az belirtim vardi, kendimce killandim ama anlayabilecegim bir sey olmamisti. (Buna ragmen sonunda dusuk olup ustune de ameliyat olunca bile hormonlarim o kadar yuksekmis ki, hormonlarimin dusup tekrar adet olmam 4-5 ayi buldu (yani belirtim olmamasiyla iliskili degilmis). Bazi kisilerde de plasenta olusuyor, hormonlar normal olarak calismaya devam ediyor, belirtiler hic bir zaman durmuyor, sadece ultrasonda sorun oldugu belli oluyormus. Yani belirtilere bakarak iyi gidip gitmedigini anlayamiyoruz. Belirtiler birden bicak gibi kesilirse ve geri gelmezse bi doktora gorunmekte fayda var ama bu kotu gidiyor demek degil, ayni sekilde belirti olmasi da iyi gittiginin garantisi degil. (Simdi boyle diyerek belirtilerin varken de korkmana sebep olmak istemiyorum, aman ha). Duzenli tetkikler disinda baska hic bir bilgi kaynagimiz yok. Ben de hem bir ise yaramadigini biliyorum, hem de butun gun 'su anda midem bulaniyor mu' 'bakayim goguslerim agriyor mu' diye dusunup duruyorum.
Esim de bana 'bak hersey yolunda giderse, kismetse 7 ay daha bu hamileligin devam edecek, 7 ay devamli evhamla gecmez, bir sonraki muayeneye kadar aklini baska seylerle mesgul et' diyor. Hakli.
Insallah bizim korktugumuz gibi degil de onlarin umdugu gibidir.
Kizlar ya eşinize uyuz olan varmı ? Yada görmeye tahmin edemeyen? Bana adam ne derse tuhaf geliyor ve aglamaya başlıyorum. . Sonra konusmuyoruz
Az kaldı az inşallah gelicez hepimizOlabilir canım..Zaman geçmiyo sanki yaa12. haftaya bir geleydik hayırlısı ile...
aynen bende pıtır pıtır hissetmek istiyorum :) minnakımı2015 erkek yılı diyorlar ama bakalım bizlerde durum nasıl olacak çok merak ediyorum biran önce ogrensek cinsiyetlerini ve asıl heyecan hareketlerini hissetmekcinsiyeti öğrendikten sonra hareketlere az kalıyor ya
Benim göğüs aqrımda azaldı sanki ilk başta daha dolqundu o dolgunluquda azaldı sadece dokunca aqrıo bide uçları cok koyu acıo okadar anlamadım niye...kızlar sizinde belirtileriniz azaldı mı? benim gögüs ağrımda minimumda
Hmm ben sabah aksam kullaniyorum canim...200 mg.
Sabahki tum gunumu maafetmeye yetiyor sanki...
Bana da sabah aksam demisti ama etkisi olumsuz olursa ikisini de yatmadan once yutabilirsin dedi ben bir tane aliyorum yatmadan once iki tane cok gelir diye dusundum
benim göğüs ağrım fena çok dolgun üstüne yatamıyorum aslında üstüne yatamamam iyi oluyor yoksa kendmi kaptırıp yüzüstü yatıyorum ee oda miniğime zarar göğüs ağrısından uyanıp normale dönüyorum :)kızlar sizinde belirtileriniz azaldı mı? benim gögüs ağrımda minimumda
Gözün aydın darısı cinsiyet öğrenmeye sırada o var şimdiGunaydin mart anneleri Ben bugun ilk defa doktora gidip ultrasonda minigimi gordum Kalp atislarini izletti cok degisik bi duygu Bi de 5 gun onden gidiyomus hersey yolunda dedi cok mutluyum Kalp atisini gormeyen bi ben kalmistim cok sukur onu da gorduk
Vala kız olursa Berfin, erkek olursa Çınar Ali düşünüyoruz. Ali aynı zamanda eşimin de ismiinşaAllah canım tabiki sağlıklı olsunlar ama isimle hitap etmek istiyorum ben miniğime ve inan bulunmuyor bebişne yakıştıramıyorsun hiçbirini
nedir bnedir bize de fikir olsun ?
ay isim yok sanki kaç gündür bakıyorum ama yok
ay baktım ama tutmaz sanırım ne zaman gebe kaldıgımı bılmıyorum ya 30-31 mayıs ya haziran eee bırı kız bırı erkek cıkıyor rusta da eşimin doğum tarihi net değil :) oyyy oyyy aynen ismiyle hitap etmek ufak ufak bırseyler almak istiyorum
nedir nedir ? bize de fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?