Ben uykuda kendimi kaybediyorum çok deli deli yarıyorum şekilden sekile hem tuz üstü hem sırt ustu yuz ustu yatınca diz8mi göğsüme kadar cekiyorum iste o hareket sıkıştırıyor olBilir ama farketmeden yapıyorum inş zarar vermeyizbenim göğüs ağrım fena çok dolgun üstüne yatamıyorum aslında üstüne yatamamam iyi oluyor yoksa kendmi kaptırıp yüzüstü yatıyorum ee oda miniğime zarar göğüs ağrısından uyanıp normale dönüyorum :)
inşallah canım yaa bende fenayım ama farkında değiliz ki ben uykuda kendimden geçiyorum uyku olsun bana yeter şu sıralar allahım korusun miniklerimiziBen uykuda kendimi kaybediyorum çok deli deli yarıyorum şekilden sekile hem tuz üstü hem sırt ustu yuz ustu yatınca diz8mi göğsüme kadar cekiyorum iste o hareket sıkıştırıyor olBilir ama farketmeden yapıyorum inş zarar vermeyiz
Bende de var giymiyorum dar pantolonlarımı birde gün icerisinden aksama kadar koskocaman oluyor karnım ve ben ilk ögrendigimizden itibaren her hafta göbegimi cektim gercekten cok fark var herkes senin iç karnın küçük anlasıldı diyor.kızlar yaa tatildeydim bir haftadır döndüm işe gelirken pantolonlarımdan birini giydim acayip sıkıyormuş gibi hissediyorum sizde de varmı böyle yaa daha erken gibi geldi bana amadoğuma kadar duba gibi olucam anlaşılan
Olabilir canım sen zayıftır bayaBende de var giymiyorum dar pantolonlarımı birde gün icerisinden aksama kadar koskocaman oluyor karnım ve ben ilk ögrendigimizden itibaren her hafta göbegimi cektim gercekten cok fark var herkes senin iç karnın küçük anlasıldı diyor.
Olabilir canım sen zayıftır baya
Geçmiş olsun cnm, bişeyi yoktur bebeğinin o haftalarda olabiliyo bazen içini ferah tut .. Devam eder şiddetlenirse acil e gidip görünürsün canım
Ben 44 ile hamile kalmistim canim...bu gidisle dogumdan sonra zayıflık kalmayacak :)) göbek önden önden gidiyor hahaha :) bu arada bir arastırmaya göre kilolu anneler daha az kilo alıyormus hamileliklerinde zayıflar ise daha cok ne kadar dogru bilmiyorum hic
Ben 44 ile hamile kalmistim canim...
13 kilo almistim 35 haftada dogumum oldu...
Erken olmasaydi bir 5 daha alirdim son haftalarda cok almaya baslamistim cunku...
Simdikinde ise 45 ile kaldim bakalim bundaki hedefim 20 kilo ...
Bana da kalmasini istiyorum cunku
benimde canım bulaşık deterjanı istiyo dayanamayip yemekten korkuyorum ..
Heh aynı beni tarif etmişsin canımSen minyonsun o zaman cok sanslısın :) istesende kilo alamıyorsun degil mi.. :) ben öyle degilim uzun boyluyum zayıfım ama genetiksel olarak iri bir ailem var anne tarafımda baba tarafımda dikkat etmesem bende iri olurum cok kilo alırsam vermekte zorlanırım kesin cünkü bünyem o kadar müsait ki kilo almaya.. ama ilk zamanlardaki gibi kiloyu önemsemiyorum bebegim iyi olsun yeter.
12+3 yada 4 gunlukken gidecegim doktora bacilar...
Acaba doktorum cinsiyet hakkinda birsey soyler mi ki ? :)
Ins. Saglikli birde kizim olurda daha da cocuk dusunmem...
Buda erkek olursa 6-7 sene sonra 30 yasimda bir kiz denemesi yapabilirim
bu gidisle dogumdan sonra zayıflık kalmayacak :)) göbek önden önden gidiyor hahaha :) bu arada bir arastırmaya göre kilolu anneler daha az kilo alıyormus hamileliklerinde zayıflar ise daha cok ne kadar dogru bilmiyorum hic
Benim göğüs aqrımda azaldı sanki ilk başta daha dolqundu o dolgunluquda azaldı sadece dokunca aqrıo bide uçları cok koyu acıo okadar anlamadım niye...
Vala kız olursa Berfin, erkek olursa Çınar Ali düşünüyoruz. Ali aynı zamanda eşimin de ismi
moon2887 Canım erkek olursa Ateş olacak nasipse.. Eşimin tek istedigi isim bizde karar verdik erkek için başka isim aramıyoruz. Kız olursa ben karar verecegim.
Vala düşünecek çok zaman var bakarsın benim de fikrim değişirbenimde ilk günkü şişlik yok dokununca acıyor bazı günler fazla acısı bazen cok az anlamadım gitti sanırım son aylarda da ilk zaman gibi olacakmıs acı cogalacak genelde 2.dönem rahat gecermiş
bende eşimin adını koymayı düşünüyorum bir de mirza ismi hoşumuza gitti erkekte tamamız ama kız yok deli olucam
bende kızda kararsızım canım
Bende de var giymiyorum dar pantolonlarımı birde gün icerisinden aksama kadar koskocaman oluyor karnım ve ben ilk ögrendigimizden itibaren her hafta göbegimi cektim gercekten cok fark var herkes senin iç karnın küçük anlasıldı diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?