Biz yarın kızımla Antalya'ya uçacağız bir kaç ev işim kaldı ve valiz hazırlıycam ben Kaçar
kızlar isim düşündünüz mü ? cinsiyeti belli olunca ismiyle hitap etmek istiyorum minnakıma ama isim bulamıyorum ben hiç ya
canım benimde teyzem var yurtdışında valla bende görüntülü telsiz isteyecem bakalım burda gerçekten çok pahalı kameralı olanlaraaa aklıma gelmemişti canım yaa sonuçta bir kaç yıl kullanılır o ve evet burda gerçekten çok pahalıydı iyi aklına geldi teşekkür ederim:)
bende de sürekli bir halsizlik ve bulantı yapıyor. bulantı hapı kullanmıyorum benim bulantılarım günlük hayatımmı bozmayacak şekilde ama halsizlik beni çok yoruyor.Gunaydin kizlar ♥♥♥
Progestan kullanan bacilarim bulantilariz ne durumda...
Dun sabah icmedim bulanti hapi attim ve sadece bir kere midem bulandi o kadar...
Progestani kullandigimda ise 24 saat surekli bulaniyor...
Nefes almamda bile
Sizlerde durum nasil ?
evet canım şimdi internetten araştırdım biraz bir markada karar kıldım galiba weewell diye bir şeycanım benimde teyzem var yurtdışında valla bende görüntülü telsiz isteyecem bakalım burda gerçekten çok pahalı kameralı olanlar
cinsiyetleri bir belli olsun valla hemen oda yapmak istiyorum ama annem hemen deil son aylarda yap o kadar heveslenme diyor ama artık tek tük bir şeyler alırım son aylarda odayı hazırlarım çok heycanlı çok heycanlıevet canım şimdi internetten araştırdım biraz bir markada karar kıldım galiba weewell diye bir şey
bir şey almayı değil de bebeğim bebiş demekten sıkıldım artık adımı söylemek istiyoruz. birde merak ediyorum sağlıklı mi diye beslenmeme bulantılardan pek dikkat edemedim acaba geri kaldı mi diye endiseleniyorum. cinsiyet eşimin de benim de ailemizde hep torunlar kız bakalım bi değişiklik olacak mi erkek bebeği bulduk mu? eşimin ailesi daha hiç arayıp nasılsın nasıl gidiyor diye bile sormadaklarindan birazda inat var içimdegüzel haberlerini bekliyoruz canım bende 29ağustosta gıdıcem kısmetse :) 12+6 olucağız kısmetse inş bizde öğreniriz birşeyler almak istiyorum yaaa
valla canım ben çin takvimine göre erkek rus takvimine göre de kız çıkıyor hayırlısı bakalım ne olacak :):)bir şey almayı değil de bebeğim bebiş demekten sıkıldım artık adımı söylemek istiyoruz. birde merak ediyorum sağlıklı mi diye beslenmeme bulantılardan pek dikkat edemedim acaba geri kaldı mi diye endiseleniyorum. cinsiyet eşimin de benim de ailemizde hep torunlar kız bakalım bi değişiklik olacak mi erkek bebeği bulduk mu? eşimin ailesi daha hiç arayıp nasılsın nasıl gidiyor diye bile sormadaklarindan birazda inat var içimdehiç baktın mi cin ve rus takvimine gerçi onlarda ne kadar doğru bilmiyorum ama
varmı arkadaşlar benim gibi cin ve rus takvimini inceleyen ve bilgisi olan
evet canım kızımla Başbaşa 2haftalık bir kaçamak yapalım dedik bebek gelmeden babamızın izni yok o Çalışıyor tşklrtatile mi.. ne kadar güzel iyi yolculuklar iyi tatiller şimdiden
kızlar siz 4 boyutlu gördünüz mü minikleri yaa cumartesi doktor bana 4 d olarak gösterdi fotoda verdi eşim baktı bu erkek erkek dio
Cin de de Rusta da kız diyorbir şey almayı değil de bebeğim bebiş demekten sıkıldım artık adımı söylemek istiyoruz. birde merak ediyorum sağlıklı mi diye beslenmeme bulantılardan pek dikkat edemedim acaba geri kaldı mi diye endiseleniyorum. cinsiyet eşimin de benim de ailemizde hep torunlar kız bakalım bi değişiklik olacak mi erkek bebeği bulduk mu? eşimin ailesi daha hiç arayıp nasılsın nasıl gidiyor diye bile sormadaklarindan birazda inat var içimdehiç baktın mi cin ve rus takvimine gerçi onlarda ne kadar doğru bilmiyorum ama
varmı arkadaşlar benim gibi cin ve rus takvimini inceleyen ve bilgisi olan
merhaba, doktorunuza danısıp progestanı alttan fıtıl seklındede kullanabılırsınız bende calısıyorum ve hamılelıgımın basından berı progestanı sabahları fıtıl seklınde kullanıyorum hıcbır yan etki yapmadı sukur. bence bı sorun doktoraGünaydın canım ben de progestan içtim gözümü zorla açıyorum sersem gibiyim bu halde çalışmak çok zor Allah kolaylık versin
amin canım inşallah sağlıklı olsunlar yeter ama allah biliyor ya bende kız istiyorum annem hep derki herkesin bir kız evladı olmalı ben annemle arkadaş gibiyim gerçi şimdi gurbetteyimBiz hep kiz hayali kuruyoruz. inşallah saglikli sihhatli bir kizimiz olur hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?