Kizlar, sonunda ben de ultrasona girdim, ilk defa. sat'a 7 hafta 5 gunluk olmam gerekiyordu, 7 hafta 1 gunluk dedi, ama hersey yolunda dedi. Ama geri degil mi filan dedim, 5 gune kadar fark cikarsa onu normal sayiyoruz dedi. Kalp atisi da var, hersey yolunda dedi. Onu da ne kadar diye sordum 130 kusurmus, yani 7+1'e gore normalmis.
Gec dollenme olabilir, bir kac mm'lik olcme hatasi olabilir. Tabi sen gel bunu bana anlat. Hala da herseyin iyi gittigine inanamiyorum ve korkmaya devam ediyorum (gecen defa tam bu siralarda gelisimin durdugu haberini almistim).
Doktor da teknisyen de tamam, hersey yolunda tebrikler dediler, 1 ay sonra kontrole cagirdilar, ama ben israr edince 2 hafta sonrasina randevu verdiler. Bu yavrum sag salim dogsun cok istiyorum ama korkudan da olucem... Dualarinizi bekliyorum.
tosbiii
benim de 'once cok bulantim vardi, sonra birden kesildi, onun icin korkuyorum' deyince doktor 'olabilir oyle belirtiler gelir gider' demedi, 'hmmmm, anladim. bakalim simdi ultrasonda ne olup olmadigi belli olur' dedi. ona da killandim zaten. neyse, bulantim da geri gelir herhalde.