- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 34
YaqmurDamlasi 03.03Kizlar birde gebe annelerimizin listesini olusturalim mi? Herkes buraya adini yazip cevaplarsa olur sanirim
1) angle 16-3 mart
2) sezenorhan-11.03
3)Amber88-1.03
4) ttdef- 04.03
5) harme- 01.03
6) denissineb - 03.03
7) fenci25- 05.03
8) anil_ - 05.03
9) umudumvar35 - 09.03
10) fevziyegulsumsultan - 04.03
hoşbulduk =) benimde 26 mayıstı aynrn.İnşallah iyi olacak her şey
hayırlı olsun bir 1 martlı anne daha katıldı aramızabenim de sat 26 mayıstı 1 mart görünüyor şimdilik tarihim
Ayaklarım hep aynı yöne yatakıma gidiyo hep uyku hepp uyku
Buarada hamile olan herkesi tebrik ediyorum darisi bana ve benim gibi bekleyenlere insallah..
Esansiyel tansiyon hastası olupta hamile olan var mı? Benim esansiyel dedikleri yüksek tansyionum var,bu konuda daha önceden tecrübeliler varsa az da olsa bilgipaylaşımında bulunabilirlerse psikolojik destek olacak
Kizlar ben geldim tahlil yaptirdim sonuc 378 cikti cok sukur ama ne zaman doktora gitsemki
Gerçekten canım uyku yokgunluk bulantı acayip bi haldeyim bi kaç aya geçermiş ama ruh halim bile karmaşıkvalla sana acaip katılıyorum gündüzleri özellikle çok uykum geliyor. hele dün gündüz 2 saat uyudum nasıl iyi geldii:) bu sefer de gece uyuyamadım gerçi. kızlar ben de kronik yorgunluk sendromu var sanırım. kendimi o kadar yorgun hissediyorum kizaten hala emziriyorum, üstüne yeni bebek derken benim metabolizma son gaz çalışıyor zaten:) sanırım bana vitamin mineral kalmıyor.
ooo canım bizde tam ondan bahsediyorduk.. sağlıklıca olsun inş.yavrularımız unuturuz sıkıntılarımızıKizlar bendede bugun acayip yorgunluk var.Gozlerimi zor acik tutuyorum
Canım beni unutmuşsun yaa... üzüldüm amaKizlar birde gebe annelerimizin listesini olusturalim mi? Herkes buraya adini yazip cevaplarsa olur sanirim
1) angle 16-3 mart
2) sezenorhan-11.03
3)Amber88-1.03
4) ttdef- 04.03
5) harme- 01.03
6) denissineb - 03.03
7) fenci25- 05.03
8) anil_ - 05.03
9) umudumvar35 - 09.03
10) fevziyegulsumsultan - 04.03
11) crystallife - 27.02
Ya ben bunu beceremedim nasil yapsam b7lmiyorum istedigim gibi olmadi....su an misafirlikteyim ama gidince tek tek tarayip ayri bir cozum b6layim...unutmadim yoksa...Canım beni unutmuşsun yaa... üzüldüm ama
Cnm istersen konuyu Kazen den al.Sayfanin basina listeyi olusturalim.Nick,yas,sat,bat,mdt vs bu sekilde bir liste yapabilirsinYa ben bunu beceremedim nasil yapsam b7lmiyorum istedigim gibi olmadi....su an misafirlikteyim ama gidince tek tek tarayip ayri bir cozum b6layim...unutmadim yoksa...
saol canm şakasına takılaym dedimYa ben bunu beceremedim nasil yapsam b7lmiyorum istedigim gibi olmadi....su an misafirlikteyim ama gidince tek tek tarayip ayri bir cozum b6layim...unutmadim yoksa...
mantıklıCnm istersen konuyu Kazen den al.Sayfanin basina listeyi olusturalim.Nick,yas,sat,bat,mdt vs bu sekilde bir liste yapabilirsin
canm bem folidoce kullanıyorum şahsen..Kızlar femamed folik asit kullananlar warmi aranizda acabaa önemli bir şey sorucam
Elsik etmemitlaka kullan ilk 3 ay cok önemliKızlar femamed folik asit kullananlar warmi aranizda acabaa önemli bir şey sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?