Kuzlar bni de yazın 26 mayis son adet .bn de folbiol kullanıyorum. Dr a henüz gitmedim merak içindeyim.aslında.kese gorunmeyecegi için gitmedim.haftaya gitmeyi düşünüyorum bnde aynı tarih te son adet i olup da kesesi görünen var mi
Kullaniyorum canimda ben onu kullandigimdan beri ishalim ve diskimin rengi tuhaf o yüzden soruyorum um warmi Femimed folik asit kullanan diyeElsik etmemitlaka kullan ilk 3 ay cok önemli
Folbiol seni ishal yaptimi tatlım yada diskinda degisiklik warmiKuzlar bni de yazın 26 mayis son adet .bn de folbiol kullanıyorum. Dr a henüz gitmedim merak içindeyim.aslında.kese gorunmeyecegi için gitmedim.haftaya gitmeyi düşünüyorum bnde aynı tarih te son adet i olup da kesesi görünen var mi
adones 05-03[/QUOT
QUOTBende fulbiol kullaniyorum 4 gundur onemli bir degisiklik yok...tuvalete rahat cikiyorum sorun yok gibiFolbiol seni ishal yaptimi tatlım yada diskinda degisiklik warmi
Guzel dusunmussun canim konuyu ilettim...Cnm istersen konuyu Kazen den al.Sayfanin basina listeyi olusturalim.Nick,yas,sat,bat,mdt vs bu sekilde bir liste yapabilirsin
25 mayis son adetim 26 haziranda degerim 21,79 cikti 30 haziranda 182.2 cikti cnm
Bence normal ortalama bir rakam...gayet iyi...tekrar baktir istetsen cunku cok hizli artiyor benimde 223 du.sat 29 mayis 30 mayisdaki degerimARKADASLAR DEGERLERIM COKMU DUSUK
Bence normal ortalama bir rakam...gayet iyi...tekrar baktir istetsen cunku cok hizli artiyor benimde 223 du.sat 29 mayis 30 mayisdaki degerim
Pardon tabi 30 hazirandaki deger....topikdeki degerler olcun olmasin ikiz bekleyenler var...yumurtlama ve dollenme gunune gorede degisir ayricaben internetten bir sayfaya baktim en alt ve ust sinirlara bizimki ortada kaliyor hayirlisi tabi doktor en dogrusunu soyler ama bence panik yapip strese girme bizede sonucunu yazSizin benimkine gore baya yuksek burda boyle yuksek rakamlari gorunce endiseleniyorum yarin dr kontrolum var bakalim ne cikacak bundan once 2 kaybim var o yuzden endiseleniyorum..sizin 30 mayis mi 30 haziranmi 223 deger
EFCE 01.03 :)Kizlar birde gebe annelerimizin listesini olusturalim mi? Herkes buraya adini yazip cevaplarsa olur sanirim
1) angle 16-3 mart
2) sezenorhan-11.03
3)Amber88-1.03
4) ttdef- 04.03
5) harme- 01.03
6) denissineb - 03.03
7) fenci25- 05.03
8) anil_ - 05.03
9) umudumvar35 - 09.03
10) fevziyegulsumsultan - 04.03
Günaydın kızlaar
anladım canım peki daha önce doğum yaptın mı? bende psikolojik olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bende de sabah öğle akşam alfamed başladı doktorum. Ayrıca stresli bir işim var sen çalışıyor musun?Benim hem yüksek tansiyon hemde tip 2 diabet durumum var alfamet alıyorum tansiyon için şuan gayet iyi durumda stress yapmassam zaten pek yükselmiyor psikolojik olarak ilaç aldığımı bildiğimden daha da stabil kalıyor.
anladım canım peki daha önce doğum yaptın mı? bende psikolojik olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bende de sabah öğle akşam alfamed başladı doktorum. Ayrıca stresli bir işim var sen çalışıyor musun?
ya acaba benim de gidip bi daha değerime baktırmam gerekir mi sizce? 30 haziranda gittim sadece, hemen de sonuç veren bi yer yok kigünaydın:) ben bugün doktora gidicem inşallah. çok heyecanlıyım. sanki ilk kez yaşıyormuşum gibi bu hissi:)
ya acaba benim de gidip bi daha değerime baktırmam gerekir mi sizce? 30 haziranda gittim sadece, hemen de sonuç veren bi yer yok kiişten hem tahlile hem sonuç almaya sürekli gider oldum haftaya da sürekli çıkıcam sorun olsun istemiyorum
sadece bir kere baktırdım 30 haziranda 502,45 ya da 502,50 di küsuratı net hatırlamıyorum.kaç kere baktırdın nasıldı değerlerin?
sadece bir kere baktırdım 30 haziranda 502,45 ya da 502,50 di küsuratı net hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?