Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim sat 7 haziran bat 6 temmuz dun dayanamayip kan tah. Yaptirdim deger 18 cikti sizce hamilelik var mi
Tamam canim o zaman bat gecince yaptirayim kesin ciksinhayırlı olsun ama iki gün sonra tekrarlamanı tavsiye ederim büyük ihtimal çok yeni olduğu için böyledir bunu anlamanın yolu da iki gün sonra tekrarlamak
ARKADASLAR DEGERLERIM COKMU DUSUK
Bence tekrarlamana gerek yok degerin cok iyi bu kadar heyecena luzum yok...sakin ol derim..endiselenme...sabirya acaba benim de gidip bi daha değerime baktırmam gerekir mi sizce? 30 haziranda gittim sadece, hemen de sonuç veren bi yer yok ki işten hem tahlile hem sonuç almaya sürekli gider oldum haftaya da sürekli çıkıcam sorun olsun istemiyorum
günaydın canım :)gunaydın mart annelerı :)
Bence tekrarlamana gerek yok degerin cok iyi bu kadar heyecena luzum yok...sakin ol derim..endiselenme...sabir
keselerinizi gören varmı kızlar ya :)
hadi bakalım güzl haberlerle gel inşallahgidiyorum birazdan:)
güzel habelerini bekliyoruz canım :)gidiyorum birazdan:)
Bence tekrarlamana gerek yok degerin cok iyi bu kadar heyecena luzum yok...sakin ol derim..endiselenme...sabir
kararsız kaldım valla..olmadı aile hekimine gideyim hem hamile olduğunu haber ver demişlerdi onu haber veririm hem kan veririm yarına çıkar ama olsun hem sabretmiş hem de değerimi görmüş olurumbence yaptırsın Fevziye.. güzel katlandığını görmek dış gebeliği de büyük oranla dışlıyor çünkü. tek değerle iç gebelik mi dış gebelik mi nedir ne değildir bilemeyiz ki.
gidiyorum birazdan:)