şimdi konuyu bilmeden dr u direk suçlamamak gerekir bence. eğer siz dr değilseniz.
doktorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi konuyu bilmeden dr u direk suçlamamak gerekir bence. eğer siz dr değilseniz.
hamile iken aldırılıomu smear benımde baya oldu yaptırmayalı..yarın gıt bkalım doktora guzel haberlerle gel benı doktorum haftaya cagırdı hem keseyı hem kalp atısını aynı gn duymak için
doktorum canım
hekim olduğunuza göre daha hassas davranmanızı beklerdim. taktir edersiniz ki biz hastalar orda konuşulanları döndüğümüz de net hatırlayamıyor olabiliyoruz. yanlış ta anlaşılmak istemem sadece keskin şekilde doktorunuz yanlış söylemiş demeniz hoşuma gitmedi.
Kızlar benim 29 haziranda vajinal ultrasonla gördüldu Umarim salı gunude kalbini duyarız boş olmasından cok korkuyorum
şimdi okudum 27sinde 3400tü yazmışssın peki 29unda karından görülmedi mi ki vajinal bakıldı?aslında değerinin artmış olması gerekircanım senin değerin kaçken ultrasona girdin? sadece kese mi vardı bebek de görüldü mü?
kaçıncı hafta kaçıncı gündü canım 29 haziran?Kızlar benim 29 haziranda vajinal ultrasonla gördüldu Umarim salı gunude kalbini duyarız boş olmasından cok korkuyorum
Ay ne guzel bize de nasip olsun insallahKızlar benim 29 haziranda vajinal ultrasonla gördüldu Umarim salı gunude kalbini duyarız boş olmasından cok korkuyorum
Iki kere değer artışına bakip Oyle gitmiştim Doktora benim doktorum hep vajinal bakıyor 3 4 ay olunca karından bakiyo normalde 4+3 gunuktu ama ultrasonda 5+1 diye göründü
merhaba hayırlısı olsun sizin de doktormuşsunuz sanırım bulmuşken soru sorsam ayıp olur mu benim burda 6.haftaya girdiğim çıkıyo sat 26 mayıs 30 haziranda değerim 502,45 ti ama doktorum 20 günlük dedi neden doktor 20 günlük burdaki hesaplayıcılar 6 hafta diyo kafam karıştı dahayırlı olsun canım aslında doğru bir uygulama ilk zamanlar vajinal bakılması hep daha isabetli sonuçlar veriyor. yarın da ben gideceğim inşallah bakalım bizim mercimek ne alemde.
merhaba hayırlısı olsun sizin de doktormuşsunuz sanırım bulmuşken soru sorsam ayıp olur mu benim burda 6.haftaya girdiğim çıkıyo sat 26 mayıs 30 haziranda değerim 502,45 ti ama doktorum 20 günlük dedi neden doktor 20 günlük burdaki hesaplayıcılar 6 hafta diyo kafam karıştı da
Duyulur cnm allahın izniyle bak ne güzel beklemeden geçmiş oldu en zorlu süreçlerin ben daha pazartesi keseyı görmek için gidicem.ama bu istahsizlik lâ bu bebis nasıl beslenicek bilmiyorum karnimda aç cnm bişey de istemiyor birtek limon çekiyor oda karın doyurmuyor.sendede böyle şeyler varmı cnm ?
25 mayis son adetim 26 haziranda degerim 21,79 cikti 30 haziranda 182.2 cikti cnmCanim seninki kac bi de son adetin ne zamandi kac gunde bir adet goruyorsun testi ne zaman yaptirdin
Allah nasip ederse ben de Mart annesi olacağım :)
Tüm anne adaylarının sağlıkla bebeklerine kavuşmasını temenni ederim. Ben de daha yeni öğrendim, çok mutlu oldum umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız canlarımızı.
evet canım ilk bebeğim :)neden öyle demiş olabileceğini bilmiyorum canım ama hesaplama son adete göre yapılır o kesin:) tahmini doğum tarihlerimiz aynı bu arada. ilk bebeğin mi olacak?
çok sevindim canım gözün aydınsezenimmmm şimdi sonucu aldım 176.70 :) herşey yolunda çok şükür rabbime
Amin inşallah, hoşgeldin hayırlı olsun bebişinTüm anne adaylarının sağlıkla bebeklerine kavuşmasını temenni ederim. Ben de daha yeni öğrendim, çok mutlu oldum umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız canlarımızı.