- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
hic bozma moralini yeni atmaya baslamistirMerhaba kızlar bende dr yeni geldim bebeğim oluşmuş ama kalp atışları yavaş dedi salı tekrar gidicem moralim çok bozuldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hic bozma moralini yeni atmaya baslamistirMerhaba kızlar bende dr yeni geldim bebeğim oluşmuş ama kalp atışları yavaş dedi salı tekrar gidicem moralim çok bozuldu
Harika cnm çok sevindim bak demiştim sana boşa endişe etme diye![]()
rubella nedir kızlar ilk defa duyuyorum belirtileri neler
bende testlerimi yaptırdım salı günü doktorum söyleyecek umarım kötü birşey çıkmaz
smyrde bişi çıkarsa ararım demişti aramadı çok şükür umarım kötü bişey çıkmaz
Gozun aydin cnm.normal karindan ultrasonla bakildi degilmo
Canim benim doktorum ihlamur hariç tum bitkilerden uzak dur dedi ihlamur da haftada bir iki bardak sadeceKizlar karanfil çiğnemek sakincali mi hamilelikte. Bilgisi olan var mi
Ben fizyoterapistim bi de nasıl yapacağım bilmiyorum hiçbel ağrısı benım kabusummmm aynen bende de bulantı falan cok az var ama belım fena bıraz ayakta kalayım veya oturayım kotu oluyorum kemıklerım ayrılıyor sankı ayaktaysam bazen cok zor oturuyorum uzanıyorum ama normalmiş dokt sordum bebek buyudugu ıcın rahım genıslıyor vücut açılma yapıyor dedı dınlen dedı korkacak bır dueum yokmuş....
Ay gözün aydın canım darısı başımızaKizlarrr size guzel haberlerim var doktor kontrolune gittik bugün doktor kontolumuz vardi ilk kontrolbebek gayet saglikli 6+1di sata gore ultrasonda 6+3 gorundu boyutu 0.61 cm dedi kesede saglikliymis veeee kalp atisini duyduk
![]()
Gecmis olsun canim.hayirlisi olsun kismetimiz boyleymis.en azindan kurtaja gerek kalmayacak olmasi bile teselli.ben olmak zorunda kaldim rabbim kimseye vermesin boyle zorlukEvet clexan ne yazikki
biz bugun gorduk kesemizi ama dusugu daha fazla engellemeye calosmayalim cunku biz ne kdr ilac kullansakta beta dusuyor yani embriyo sagliksiz dedi dr
birakalim kurtaja gerek kalmadan kendisi dussun ki korunmaya gerek kalmasin dedi
Rabbim herkeze hayirlisini versinn
Canim benim doktorum ihlamur hariç tum bitkilerden uzak dur dedi ihlamur da haftada bir iki bardak sadece
Sgol canim gercekten cok zor ben 6 haftalik bebegime kiyamiyorum neler var hayatta dogumdan 1 gun once kaybeden dogumda kaybeden dogumdan hemen somra kaybeden yada karninda bebegini hissedim kalbinin atisini duyup kaybedenGecmis olsun canim.hayirlisi olsun kismetimiz boyleymis.en azindan kurtaja gerek kalmayacak olmasi bile teselli.ben olmak zorunda kaldim rabbim kimseye vermesin boyle zorluk
Allah sbir versin canim tez zamanda tekrar yasriz sagliklisindan ama bu defa insllahcanim ya gecmis olsun bende progestani biraktim düsecekse kendi düssün diye drum kanamam olursa hastaneye git dedi biz 7+3 de kalb atisi alamadik ve emriyo yavas buyuyor o nedenle bir hafta muhlet verdi dr ama belirtim kalmadi gebelige dair bende bekliyorum Allahim yeniden nasip etsin saglikli hayirli bir sekilde insAllah
Sgol canim gercekten cok zor ben 6 haftalik bebegime kiyamiyorum neler var hayatta dogumdan 1 gun once kaybeden dogumda kaybeden dogumdan hemen somra kaybeden yada karninda bebegini hissedim kalbinin atisini duyup kaybeden
Yada sehit anneleri...
Zorrr rabbim evlat acisini tattirmasin bir daha
BENDE DE KÜÇÜK Bİ AÇIKLIK VAR.TEMİZ KANLA KİRLİ KAN BİRBİRİNE KARIŞIYO VE DOĞUMDA EMBOLİ ATMA RİSKİ VAR O YÜZDEN MECBURİ SEZERYAN OLMUŞTUM İLK ÇOCUĞUMDA...
Gülüm kalb atsi alinmismiydi nasil anlafi gelisimi durdu kalb atsi slknmadiysa daha beklemesi gerekirİyi akşamlar kızlar. .. Bugün doktor randevu vardı maalesef kalp atışı duyamadik6. Haftada gelişimi durmuş dedi beklesekte bu saatten sonra hiç bir degisiklik olmaz dedi haftaya kürtaj için çağırdı; (( Allah herkesè bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin ...