- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
merhaba kızlar bende katılabilrmiyim sizleree :)
teşekkür ederimm :)hoş geldin.. hayırlı olsun :)
Bende hiç tahmin etmiyordum hareket edebileceğini gerçekten çok değişik hissettimİnşallah sizde görürsünüz güzel haberlerinizi bekliyorummmm
HADİ BAKALIMMMMM SORUN OLMADIĞINA SEVİNDİM........Merhaba arkadaşlar biz de gittik doktora kesem oluşmuş sağında solunda kist yokmuş rahim Ağzıda kapalı güzel dedi kanda mikrop vs var mı diye bi kaç test yaptırdı 1ay sonraya çağırdı kontrole kesenin resmini verdi kızım elinden düşürmüyor kardeşim diye albümüne koyacakmışBirde fobiol e ilaveten elevit vitamin verdi
Hayır çünkü ben zaten ovulasyon testiyle hamile kaldım geç döllenme olmuş olamaz ama sormadı onu doktor kalp atışı da alamadı bi de yolk kesesi büyük çıkınca pek umutlu konuşmadıYok cnm doktor birşey demedi ben de sormadım.Kalp atışını duyunca sormadım yani ultrasondan da farkedebilir 1 hafta geride olması normalmiş sanırım..Sana birşey dedi mi doktor?
Saol canım dediğin gibi onun dediğinden öte yol yok ne verirse kabulümüz.. Herşeyin hayırlısı neyse o olsun..Hayırlısıolsun...Bu canlar bize Allah ın hediyesi..En iyisini o biliyordur. Sabırlı olmak lazım...Allah dualarını duyuyordur eminim...Üzme canını...
gözünüz aydin kalp atislarini duysunuz mu acabaMerhaba arkadaşlar biz de gittik doktora kesem oluşmuş sağında solunda kist yokmuş rahim Ağzıda kapalı güzel dedi kanda mikrop vs var mı diye bi kaç test yaptırdı 1ay sonraya çağırdı kontrole kesenin resmini verdi kızım elinden düşürmüyor kardeşim diye albümüne koyacakmışBirde fobiol e ilaveten elevit vitamin verdi
Anladım canım..Hayırlısı olsun İnşallah güzel haberler alırsın.Hayır çünkü ben zaten ovulasyon testiyle hamile kaldım geç döllenme olmuş olamaz ama sormadı onu doktor kalp atışı da alamadı bi de yolk kesesi büyük çıkınca pek umutlu konuşmadı
Ben de Antepliyim eşim Maraşlı ama başka bir şehirde yaşıyoruz iş dolayısıyla..Ne güzel yakınmışız Maraş'a arada geliypruzsimiramis
Canım ben 7+2 de kalp atışını duydum 8+6 bugün de ultrasonda hareket gördük. İnşallah sağlıkla hepimiz güzel haberler alalımne guzeldır ya, kalp atısını duymak baska bı sey zaten bı de hareket etmesı bambaskadır. kac haftalıkken kalp atısı duydun ve kac haftalıkken hareket ettıgın gordun. kendıme uyarlamaya calısıyorum
Canım ben 7+2 de kalp atışını duydum 8+6 bugün de ultrasonda hareket gördük. İnşallah sağlıkla hepimiz güzel haberler alalım
Amin canım inşallahAnladım canım..Hayırlısı olsun İnşallah güzel haberler alırsın.
Aynenn ilaclarida bkrakiyoruz artik bugun bebegin rahat dusmesi icinIgne yapti dimi tatlim gecmis olsun.bir arkadasimizda gobekten yaptirmisti aynin seninki gibi morarmisti dr u olur demisti
Evet clexan ne yazikkiCLEXAN MI KULLANIYOSUN.BENDE KULLANIYORUM AMA KOLDAN YAPMIYORUM BEN KARNIMDAN YAPIYORUM ŞİMDİLİK.AMA BEBEK ALLAH KISMET EDERDE BÜYÜRSE SONRALARI KOLDAN YAPARIM HERHALDE..
Clexan igne canimHayırdır geçmiş olsun
Aa atıs hızınıda mı söylüyorlar gerci ben kendi doktoruma bu aksam gidicemde dün acilde sadece sesi duyduk hızını söylemediler birde bebiskonun boyuunu soylediler canım yavrum. Bu aksamda kendi doktoruma gidicem 6+6 dayım paralel gidiyor satımla cok sükür nazardan saklasın allah
Clexn igne dusuk onleyiciNe oldu kolunuza
gecmis olsun canimm..Aynenn ilaclarida bkrakiyoruz artik bugun bebegin rahat dusmesi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?