- Emoji Skoru
- 326
- Puanlar
- 18
Nefes darligi var folik asidden mi bilmiorum canim
Bende de var nedeni bende bilmiyorum sıcağa bağlıyorum amaNefes darligi var folik asidden mi bilmiorum canim
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nefes darligi var folik asidden mi bilmiorum canim
Bende de var nedeni bende bilmiyorum sıcağa bağlıyorum amaNefes darligi var folik asidden mi bilmiorum canim
olumsuz dusunmekten vazgecemıyprım ilk gebeliğimde daha olumlu idim ancak iyi gitmedi şimdi olumsuz düşünceler hep aklıma geliyor maaalesefOlumsuz düşünmeyin kızlar.
Güzel düşünün güzel olsun herşey.
Olumsuzluk yaşayanlara geçmiş olsun dilerim inşallah en kısa zamanda Rabbim sağlıkla kucağınızı doldurur.
Hakkımızda Herşeyin Hayırlısı.
Bendeee 2009 annesiyim ve ankaradayım2009 Haziran annelerin de yazışmıştım kızımda da keyifle Gül'e oynaya aklımın ucuna kötü bir şey gelmemişti orda da evham yapan yoktu hiç burda bazen evham yapıp yazan arkadaşlar görünce aklıma gelmeyen şey benimde aklıma geliyor etkileniyorum hatta çoğumuzda da aynı oluyordu Allah herkesin yavrusunu Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Hoşgeldiniz satlarımız aynı kalp atışını duydunuz mu bebeğinizin?ben de 2009haziran annesiydim kızım 6 Yaşında yeniden doğmuş gibi bebek heyecanı. Bütün bedenimi Alıp sarıyor ikincisini de ilki gibi rahat rahat ilgilenerek büyütebilceğimi düşündüğümde mutlu oluyorum kim ne derse desin ben arada YAŞ farkını seviyorum
Bendeee 2009 annesiyim ve ankaradayım
olumsuz dusunmekten vazgecemıyprım ilk gebeliğimde daha olumlu idim ancak iyi gitmedi şimdi olumsuz düşünceler hep aklıma geliyor maaalesef
Canım benim aklıma hiç gelmemişti.Nefes darligi var folik asidden mi bilmiorum canim
İnşallah cnm çok sağol..Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı..Ben ilkini kaybettim 9. haftadaGeç döllenme değil canım takvime göre tam 5+1 de ilk gitmiştim 5 hafta demişlerdi boyut olarak zaten o günden bugüne 15 gün geçti ama malesef 6 günlük bi gelişim var arada biyerlerde bi sıkıntı olmuş sanırım ama yine de Allahtan ümit kesmiyorum tabi herşeyin hayırlısı.. İnşallah senin de herşey yolundadır bi sıkıntı çıkmaz sağlıkla bebeğine kavuşursun
Kıxlar rubela ve troid degerlerim yuksek cıktı moralim cok bozuk
Sağlık olsun cnm bozma moralini vardır çaresi..Ben de dün kan ve idrar verdim de sonuçları almadım daha..İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.Kalp atışını da duyduk çok şükür RabbimeKıxlar rubela ve troid degerlerim yuksek cıktı moralim cok bozuk
Bana da pazartesi tandevu verdiler eğer yine duyamazlarsa alıcaklarmış![]()
benim oğlumda nisan 2009 doğumlu..söyledinmi peki kardeşi olacağını..kasım 2009 annesiydim şimdi oğlum 7 yaşında tekrar bu heyecanı yaşamak çok güzel
Günaydın kızlar gecenin bir vakti aç uyanıyorum hatta açlıktan bayılacak gibi oluyorum
aynen bende de nefes darlığı yapıyo bende işyerindeki odam 3.katta ve havalar çok sıcak diye ona bağlıyodum ama sanırım değil..Bende de var nedeni bende bilmiyorum sıcağa bağlıyorum ama![]()