- Emoji Skoru
- 222
- Puanlar
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptırcam canım düşük oldu ama kanda hala değer sıfırlanmadı dr Değerler sıfırlansın ünv araştırmaya göndericem dedi detaylı kan testi yaptırtıcam dedi rahim filmide çekilcem bakalım canım neyse çıkar zaten hayırlısı olsun ...
Kızlar nasılsınız ben bugün kontrole gittim 8+6 olduk çok şükür ama eşi aşağıda dedi dikkat etmemi söyledi daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı birde bir ay sonra birdahaki kontrol ikili test ne zaman yapılıyor geç kalmış olmam dimi birde ikili test nasıl yapiliyor
Geçmiş olsun inş en yakin zamanda güzel heyecanı yeniden yaşarsınDun haberleselim hcgleri soyleyelim demistim.bugun kanamam basladi ve hcg bakildi hic degismemisti ve kurtaja girdim.kesenin ici bosalmis yani dusmus ya da icinde hic bebek olusmamis.bos keseyi almak icin kurtaj yaptilar. Umarim seninki sorunsuz olur saglikla kucagina alirsin. Herkese rahat hamilelikler dilerim dualarimiza herkesi katalim.ben mart annesi olamayacagim ne yazikki
Benim gibi ataşehirde olan arkadas hangi hastaneye gidiyosunBende beylikdüzündeyim arkadaşlar
geçmiş olsun söylediklerini okuyunca bir geriye gittim ben de haftalarca bebek görelim diye bekledik en sonunda duyduğum cümle bu idi. yani bunun aynısını ben de yaşamıştım.kürtaj olup da eve gelince o çok şükür dedim. demek ki hayırlı zaman değilmiş. en hayırlı zamanda yine bu güzel duyguyu yaşarsın inş.Arkadaşlar dr gittim bugün tekrar vajinalde de baktı ama kalp atışı yok ve yolk kesesi çok büyümüş yarın kürtaj olacağım
Bi ankaralı daha :)
canimm esim berber...kabeye uzagiz bayagiii ama kismetse gidecezi allahim nasip etsinArabistan da olmak nasıl bir duygu Kabe ye yakinsiniz rasul e... ne iş yapiyor esiniz neden odası uz özel degilse
bende kabiİzim mecbir ikiniyorum bendeBen kabızım sizler de de var mı bu durum ıkınmaya korkuyorum ama mecbur kalıyorum
Iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkurler. Saglikli bebekleriniz olsun insallahGeçmiş olsun inş en yakin zamanda güzel heyecanı yeniden yaşarsın
Aynen nasipten ötesi yok arkadaşımCok haklısın aynen bende senin gibi düsünüyorum. Elbette aksi durum oldugunda cok ama cok acı.. Allah kimseye yasatmasın fakat nasipte varsa zaten öyle yada böyle oluyor. Benim ilk gebeligim, bir sürü kötü durum varmıs ne arastırdım ne okudum hepsini diger topikte arkadaslardan ögrendim. Oysa ki aklımın ucuna dahi gelmemisti ki hala bile bilmedigim birsey oldugunda okuyupta arastırmıyorum icimi karartmasın.. Kötüyü cagırırsan gelir buna tamamen inanıyorum..
Canım hepsi çok normal bende aynı durumdayım dr a sordum bunlar olagan durumlarmış kişiden kişiye değişiyormuş bulantı vs de ilerdede baslayabilir tabi bilemeyizKızlar bel ağrısı yaşayan var mı? Benim bulantım filan hiç yok. Göğüslerim hassas, aşırı gaz problemive bel ağrısı. Normal mi sizce?
sağol canım ben yarın gideceğim doktora da insan merak ediyor :)Canım hepsi çok normal bende aynı durumdayım dr a sordum bunlar olagan durumlarmış kişiden kişiye değişiyormuş bulantı vs de ilerdede baslayabilir tabi bilemeyiz![]()
Canım bnde ataşehirdeyim hangî hastaneye gidiyosun merak ettimAtaşehir
Tabi canım etmezmi günlerimiz sürekli soruşturarak arastırarak geciyor zaten inşallah yarında dr dan güzel haberlerle dönersinsağol canım ben yarın gideceğim doktora da insan merak ediyor :)
Nefes darligi var folik asidden mi bilmiorum canimKızlar folik asit sizde nefes darlığı,tansiyon düşüklüğü yapıyor mu?
Kullanmadığımda iyiyim.