- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
Gozunaydin cnm insAllah Rabbim tamamina erdirirmerhaba arkadaşlar ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım transferın 8.günü değerim 184 10. günü 531 çıktı yükselmesi güsel sanırım bır daha test yaptormadım pazartesi günü doktorum keseyi görmek için çağırdı tüp bebek olunca insan daha tedirgin oluyo galiba hala çok endişeliyimrüyalarımda kanamam olduğunu göruyorum inşşallh bir aksilik çıkmaz hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Ah be guzelim gec dollenme demekki normal yat dinlen ilaclatini alHerkese merhaba bugün acile gitmek zorunda kaldım gece şiddetli bel ağrısı ve kahverengi akıntım oldu.. ultrasona aldı dr sata göre 6 haftalık olması gerekirken 5 haftalık..kese var sadece bebek henüz yok haftaya gel gözükür bebek dedi.. başına böyle bişey gelen varmı??
Ama normalde bir sıkıntı olmaz herhalde birkac tane yemek az karın ağrısı yapıyor o kadarBnde bagsur var yasak aci ilk dönemler kabizlik cektim kanadi sabajlari ilik su kaysi incir yiyorum simdi iyi cok sükür
Herkese merhaba bugün acile gitmek zorunda kaldım gece şiddetli bel ağrısı ve kahverengi akıntım oldu.. ultrasona aldı dr sata göre 6 haftalık olması gerekirken 5 haftalık..kese var sadece bebek henüz yok haftaya gel gözükür bebek dedi.. başına böyle bişey gelen varmı??
Benim iki haftadir 5 kusur dendi sonraki iki hafta 6 kusur dendi embrio gorundu kalb atisi yok su an 6+6 catsamba kalb atisi umud ediyorum Rabbim bu sevinci yasatsin bize hepimizebenim de benzer durum. sat tarihine göre 6 hafta 4. gün bugün. ama doktora ayın 21'inde gittiğimizde keseyi bile tam emin olamadan 0.4 mm bir oluşum var dedi. bu 0.4 mmlik büyüklük 3 haftalık büyüklüğü denk geliyor ama kan tahliline göre ise 4 haftalık. yani benim durum daha da karışık. ayın 31 'inde tekrar çağırdı o zaman net görünür dedi. bu arada geç döllenmeyse genelde bebekler kız oluyor diye duydum
çok yakınmış bizim günlerimiz. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.Benim iki haftadir 5 kusur dendi sonraki iki hafta 6 kusur dendi embrio gorundu kalb atisi yok su an 6+6 catsamba kalb atisi umud ediyorum Rabbim bu sevinci yasatsin bize hepimize
Oturup kalkınca eğilip kalkınca falan ağrıyo biraz şiddeti yüksek. aslında max 4-5 saniye sürüyo ama korkutuyo beni.durduğum yerde de oluyor ağrılar canım
Ah canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza. Gerçekten çok gergin bir süreç henüz keseyi bile görmedim ):Kızlar bugün doktoruma gittim. Prof a gidiyorum ankara da. Herşey yolunda dedi doktor . Kalp atışlarını duyduk. Hatta kalbinin atış hareketlerini bile gösterdi . Bunu görmek ve duymak çok güzeldi:) daha küçücük. Çok sıcakta durma dedi. Denize girebilirsin dedi. Yolculuk yapmamda da bir sakınca yokmuş. Ben rektovajinal endometriozis hastasıyım. hastalığımla ilgili de 4-5 sene kazandırır bu bize dedi. çok şükür ....Kızlar darısı olmayanların ve benim durumumda olanların başına inşallah ....
Beklemek çok zor haklısın ama bence iyi gidiyo değerin. İnşallah görülür haftaya senin de. Ben adet gecikmemin ikinci günü 209 u gördüm. 4. Gün 516 ydı. Şu an 6. Gündeyim benim de hareketle artan kasık ağrılarım var beni tedirgin eden. Ben de o sebeple çok beklemek niyetinde değilim ama dr çarşamba çağırdı napsam bilmiyorum ben de.Sağol canım senin ki de hayırlı olsun. sağlıklıca kucağımıza alırız inşallah. ben adetime 5 gün varken öğrendim 20 sinde bhcg 133.32 çıktı 2 gün sonra 246 çıktı dr. hiçbirşey söylemedi 2 hafta sonra gelin ultrasonda bakalım dedi ama ben 2 hafta beklemek istemiyorum b 12 düşüklüğü var bende onun için. haftaya başka doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah ultrasonda da görünür.
Benim ikinci gebeliğim.Birincisinde bende bu ağrılar hiç olmazdı ama bunda senin söylediğin gibi bende de oluyor. Doktoruma bugün sordum. Normal olduğunu söyledi. Kaynaklardan bunun rahmin genişlemesinden kaynaklandığını okumuştum . Eğer kanamaların oluyorsa ve bu ağrılar uzun süreli olursa sakıncalı sanırım . Sen yine de doktoruna sor gittiğin zaman..Hayırlı olsun bebeğin :)4-5 sani
Oturup kalkınca eğilip kalkınca falan ağrıyo biraz şiddeti yüksek. aslında max 4-5 saniye sürüyo ama korkutuyo beni.
Bendede var ayni sekilde hatta bugun ayaktaykende hissetmeye başladım tedirgin etti beni4-5 sani
Oturup kalkınca eğilip kalkınca falan ağrıyo biraz şiddeti yüksek. aslında max 4-5 saniye sürüyo ama korkutuyo beni.
benim de benzer durum. sat tarihine göre 6 hafta 4. gün bugün. ama doktora ayın 21'inde gittiğimizde keseyi bile tam emin olamadan 0.4 mm bir oluşum var dedi. bu 0.4 mmlik büyüklük 3 haftalık büyüklüğü denk geliyor ama kan tahliline göre ise 4 haftalık. yani benim durum daha da karışık. ayın 31 'inde tekrar çağırdı o zaman net görünür dedi. bu arada geç döllenmeyse genelde bebekler kız oluyor diye duydum
Aslında birkaç gün önce olsa yine görebilirdi diye düşünüyorum. Ama araya bayram girdiği için biraz gecikmiş oldu ama daha iyi oldu net bir şekilde görüldü. Senin için de hayırlısı olsun. İnşallah bir an önce görürsünüzO kadar gecikiyo mu kese görme meselesi ): beni haftaya çarşamba çağırdı dr ama. Hayırlısı olsun bu arada canım
Ayy ptesi gittiğinde dra sorarsan bana da söyler misin benim randevuma kadar belki rahatlatıcı olur duyduklarım biraz :)Bendede var ayni sekilde hatta bugun ayaktaykende hissetmeye başladım tedirgin etti benihafta sonunu uzanarak geciricem sanirim korkudan
pazarteside doktor randevum var
Mutlaka haber veririm sanada.. umarım hayra alamettir bu ağrılarAyy ptesi gittiğinde dra sorarsan bana da söyler misin benim randevuma kadar belki rahatlatıcı olur duyduklarım biraz :)
Umarım canım çok endişeliyim. Ben de yatıyorum hep vallaMutlaka haber veririm sanada.. umarım hayra alamettir bu ağrılar
Bir defami gittin dr a ben ayin 22 sinde gittiğimde kese 0.85 mm çıktı bugünde 1.25 hatta bugün ki dr boş gebelik bile olabilir dedi istemeyerek oldu ama bişey olursa üzülücem galiba..