- 25 Temmuz 2015
- 44
- 18
- 35
Benimde acayip sistiler ve cook aciyolarilk zamanlar vardı ama şu son bir kaç gündür acı gitti şişlik kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde acayip sistiler ve cook aciyolarilk zamanlar vardı ama şu son bir kaç gündür acı gitti şişlik kaldı
Canim benimkiler 7 haftayi gecemiyorlardi buyuyup gelisemeyince kanama basliyordu rahim perdesi buyumesine izin vermedi arastirma yapabilmeleri icin en az üc düsük olmasi gerekiyordu arastirma sonucu rahim perdesi oldugu ortaya cikti isvicrede amaliyat oldum turkiyede yesim yercok a gittim amaliyatin olmadigini yeniden yapacagini söledi ikinci kez amaliyat oldum 1.5 yıl sonra Rabbımın dılemesıyle nasıp oldu cok sukur...Canim benim cook gecmis olsun yaa, cook zor donemler atlatmissin.ama umarim hepsi geride kalmistir ve bu gebeligini hic bir problemsiz tamamlar ve yavrunu saglikli bi sekilde kucagina alirsin..allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.ve en kisa zamanda kalp atislarini da duyarsin insallah bebisinin..insallah bende 3 gun sonra duyabilirim..buarada dusuklerini kac aylikken yapmistin canim..benimde ilk hamileligim ya bi sorunum var mi yokmu bilmiyorum..dusukler genelde ilk 3 ay icerisinde oluyo dimi ? Allahim butun anne adaylarindan uzak etsinde
Isvıcredeyım ben canımSagol canim..buarada nerde gurbettesin ? Yurtdisindami ? Bebde gurbetteyimde
Kisiden kisiye degisir cnm ilk iki gebelikte hem bulanti he kusma oldu
3. grbelikte sadece bas dönmesi oldu
Bundada bas dönmesi var yattigin yerde bile dönüo
Canım ben 29 hazırandan bu yana alıyorum vajınalben halk arasında üstüne görme dedikleri gibi olduğum hafif kahve akıntım olduğu için düşük tehlikesine karşı progestan verdi doktor. baş dönmesi yapabilir dedi. gerçektende 2 gündür başım döndü ama bugün kesildi baş dönmesi . heralde bünyem alıştı ilaca da
Al benden de o kadar :))) turşuyla hariboyu aynı anda yiyebildigim bi donem de uzerine yatınca habire, sonuc malum. :)) olsun saglıklı olsunlarda biz zayıflarız..Bn iki buçuk Kilo aldım şimdiden düşük korkusuyla uzanmaktan.
Bende bulantı 8. Haftada basladı...ben hala hiçbir belirti yaşamadım. ne göğüs şişliği, ne bulantı, ne ağrı... ilk hamileliğim. herkese göre değişiyor sanırım. hatta normal hayatta çok bulantı yaşayan biriyimdir son 1 aydır hiç bulantım olmadı
Hayırlı olsun, saglıkla kucagına al insallah.Cook sagol canim..yaa insan ister istemez korkuyo yani evde yaptigim testlerde hamileyim adetimde gecti tabiki ama acaba dis gebelik olmasin sakin diyorum..bi gorsem ultrasonda rahat edicem..muhtemal dogum tarihimize gore aramizda 5 gun var :) benimde 19 mart gosteriyo.sen kendinde bi degisiklik hissediyomusun :)
Kalp arışını duymak cok duygusallastırıyo, emin ol muhtesem hissedeceksin :)Benim iki haftadir 5 kusur dendi sonraki iki hafta 6 kusur dendi embrio gorundu kalb atisi yok su an 6+6 catsamba kalb atisi umud ediyorum Rabbim bu sevinci yasatsin bize hepimize
Ben 6. Haftada ilk kontrolume gitmiştim, içinde sıkıntı yaratma bence canım bi randevu al doktorla gorus için rahatlasınMerhaba kizlarr..hepimizin hamileligi hayirli olsun.insallah hamileligimizi en rahat ve sorunsuz sekilde atlatiriz ve saglikli bebislerimizi kucagimiza alirizz.. mart anneleri olarak daha yolun cook basindayiz..sahsen ben daha doktora bile gitmedim.benim hesaplamama gore bugun tam 6 haftalik hamileyim..3 gun sonra doktora gidip bebegimizi gorucez insallah..suan hamile olduguma hala inanamiyorum.ve cok korkuyorum yolunda gitmeyen biseyler varsa diye.
Evet folik asit vitamin zaten receteli bi ilaç degil ki dimi ...Folik asit için doktoru beklemeyin ben hamilelik düşünmeye başladığımda eczaneden kendim almıştım, doktor sadece devam etmemi söylemişti -ki benim ablam da doktor- hiç düşünmeyin Alıp başlayın en kısa zamanda
Gec döllenmedir adetin 10. gunu benimde siliktiKızlar iyi geceler 3 gün arayla test yaptım ikisi de silik çıktı. Adetim 3 gün geçti bir sorun olabilir mi sizce?
InsAllah kuzum yaa ilk kaybimda kalb atisini gördüm 4 hafta sonra kalbi durmus endiseler bitmeyecekKalp arışını duymak cok duygusallastırıyo, emin ol muhtesem hissedeceksin :)
Cok zararli degil diye biliyorumMerhaba Mart anne Adayları :) bende 5. Haftamdayım telefonumla oyun falan çok oynuyorum zarar gelmesi mümkün mü acaba?..