Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canim ben bekle biraz derim yada baska doktora git cunku degerin artmis kanaman eger az olduysa belki yerlesme kanamasidir ama sen yine de baska doktora git danis onlar daha iyi bilirlerKızlar günaydın dün yeşil akıntı kana döndü demiştim beta hcg az artıyordu 13 ünde 140 22 sinde sabah 895dun akşam 23 unde 930 olmuş kanamam çok az oldu yerleşme kanaması bu donemde olurmuki bundan sonra artar diye ümit edeymmi bilemedim doktor kürtaj yapalım saglksz demiş eşimin sekreteri benim beta hcg hiç artmadı dış gebelik diye sağa sola gttm sonra kanamamda oldu beta hcg sonradan bir arttı şimdi 5 aylık kucağında bebegi dusecekse kendi düşsün o zaman dedim kürtaj olmak istemedim hadi canlanirda ben kiyarsam yavruma
Normal sanırım canım bende de olmuştu da bu hafta kalmadı birşey sadece gaz sancısı oluyorGunaydinn kizlarr benim gibi sanki adet olacakmis gibii kasik agrisi ceken var mi benim kasik agrilarimm var sizdede oluyor mu?
Canimm valla her sabah uyaniyorumm ne zormus bu hamilelik sabir ver rabbim diyorum butun dengem sastii resmen hemen gecer insallahh agrilar gectiginde bulantilar baslayacak su 9 ay hayirlisi ile gecse de bebegimizi saglikli kucagimiza alsakkNormal sanırım canım bende de olmuştu da bu hafta kalmadı birşey sadece gaz sancısı oluyor
Günaydın senin haftandayken benim de adet ağrım oluyordu. Telaş yapma ben ayaklarımı yukarı kaldırıp uzandığımda iyi geliyordu. Sana da tavsiye ederimGunaydinn kizlarr benim gibi sanki adet olacakmis gibii kasik agrisi ceken var mi benim kasik agrilarimm var sizdede oluyor mu?
canım bende oluyor yani hele sabah yataktan kalkar kalkmaz kendimi balkona atıyorum yemek yerken bunalım geçiriyorumKızlar sizde de sıcak basmasi oluyor mu avuçlarım hep ateş gibi
Tesekkur ederm canim birdaha kan verdm hastanede bekliyorumGunaydin canim ben bekle biraz derim yada baska doktora git cunku degerin artmis kanaman eger az olduysa belki yerlesme kanamasidir ama sen yine de baska doktora git danis onlar daha iyi bilirler
Kızlar günaydın dün yeşil akıntı kana döndü demiştim beta hcg az artıyordu 13 ünde 140 22 sinde sabah 895dun akşam 23 unde 930 olmuş kanamam çok az oldu yerleşme kanaması bu donemde olurmuki bundan sonra artar diye ümit edeymmi bilemedim doktor kürtaj yapalım saglksz demiş eşimin sekreteri benim beta hcg hiç artmadı dış gebelik diye sağa sola gttm sonra kanamamda oldu beta hcg sonradan bir arttı şimdi 5 aylık kucağında bebegi dusecekse kendi düşsün o zaman dedim kürtaj olmak istemedim hadi canlanirda ben kiyarsam yavruma
günaydın. Bende hamile olduğumu öğrenmeden önce kasık ağrımdan dolayı doktordaydım kistin yok enfeksiyonun var demişti. Hatta enfeksiyon için ilaç yazdı kullanmak içime sinmedi o gün kan verdim ve 59 hcg ile hamile olduğumu öğrendim. Bayram tatilinde doktorum yoktu yerinde başka bir doktora göründüm keseyi gördü ve kistin var dedi. Ben çok şaşırdım yoktu dedim bu hamilelik sürecinde %90 erir gider erimezse sezeryan esnasında alınır dedi. Benim kendi doktorum bahsetmiyor bile kistten gereksiz aklına takacağın şeyleri ben sana söylemem demişti. Öncesinde olmadığını biliyorsan aklına takacağın birşey değil bence. Ben umursamıyorum. Tahminim o ay 2 yumurta oluştu bende biri döllendi biri kanama görmediğimiz için atılamadı.Kızlar merhaba. Adet gecikmemin 4. Günü. İki gün önce beta 209.25 çıkmıştı bugün 516.44. Yalnız dr karnımdan ultrasonla baktı. Keseyi tabii ki henüz göremedi ama yumurtalarda içi sıvı dolu kist mi kistler mi ne tespit etti. Sanırım ağrılarım onun yüzünden oluyomuş. Gebelikten önce böyle bi kist sorunum yoktu. Aranızda böyle bi şey yaşayan var mı?
Kızlarrr cevap lütfen
Geçer geçer merak etme bu arada canım bulantı başlarsa özellikle sabahları hemen çubuk kraker ye bende işe yarıyorCanimm valla her sabah uyaniyorumm ne zormus bu hamilelik sabir ver rabbim diyorum butun dengem sastii resmen hemen gecer insallahh agrilar gectiginde bulantilar baslayacak su 9 ay hayirlisi ile gecse de bebegimizi saglikli kucagimiza alsakk
Çevreme sorduğumda daha çok olacak diyorlar ama şöyle düşünelim hamileliğimizin yarısı kışa denk geliyor rahat olur belkidecanım bende oluyor yani hele sabah yataktan kalkar kalkmaz kendimi balkona atıyorum yemek yerken bunalım geçiriyorum
Dene bakalim canim pamuklu camasir en iyisi dr gittin mi bebisin kalp atisini duydun mu canimgunaydın kızlar, bu arada saglık ocagındankı hemsıreden ogrendım kı, gunluk ped akıntıya sebep oluyormus. Bende de az oluyordu ama usutmeye baglıyordum hep klimalardan. Gunluk pedsiz takılıcam bi sure pamuklu ıc camasırıyla bakalım duracak mı.
aynen canım şurda yazın bitmesine ne kaldı hem daha ilk aylarımız :)Çevreme sorduğumda daha çok olacak diyorlar ama şöyle düşünelim hamileliğimizin yarısı kışa denk geliyor rahat olur belkide
Dene bakalim canim pamuklu camasir en iyisi dr gittin mi bebisin kalp atisini duydun mu canim
Insallah amin canim bende kalp atisini duysam rahatliycam carsamba gunu keseyi yolk sac gorduk haftaya carsamba cagirdievet iki hafta once gittigimde keseyi gormustum, dun gittigimde de kalp atısını duydum bambaska bir duygu tarifi yok. İnsallah saglıkla alırız bebıslerımızı kucagımıza
Insallah amin canim bende kalp atisini duysam rahatliycam carsamba gunu keseyi yolk sac gorduk haftaya carsamba cagirdi
walla iyi olur bende ona göre bastıtırırım :)