- 24 Haziran 2015
- 303
- 288
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende salı günü işe başlıcam nasip olursa çok stresliyim nasıl bırakırım diye naparım oğlumsuz diye düşünmekten delirmek üzereyim. Siz emziriyormuydunuz nasıl oldu alışabildimizmi çalışma saatleriniz nasıl bebişe kim bakıyor çok soru sordum kusura bakma canımKızlar neler yapıyorsunuz.çok özledim hepinizi ise başladım pertim çıkıyor hiç giremiyorum artık bakmaya başlıcam
Cnm biz ek gıdaya 4.ayda başladık şuan 6aylık olduk bugün kahvaltıya geçtim ben şöyle anlatıyım sabah 9 gibi kahvaltı yapıyoruzEk gıdaya başlayanlar nerden Nasıl başladınız beslenme tablonuz var mı neler yapıyorsunuz bi anlatın
Ya bende meyve taratırdım bi kaç çeşit yoğurt tattırdım ama hergün düzenli vermiyorum açıkcası 24 mart doğumlu bizimki ve mamayla besleniyor artık başlayayım katı gıdaya diyorum ama ilk nerden başlasam karar veremedim. İyi geceler mamasıyla başlamayı düşünüyorum bakalım sabah uyanış saatıne göre kahvaltı ve sonraki öğünleri düzenlerim diye düşündüm ne dersin olur mu öyle
Cnm biz ek gıdaya 4.ayda başladık şuan 6aylık olduk bugün kahvaltıya geçtim ben şöyle anlatıyım sabah 9 gibi kahvaltı yapıyoruz
Nohut kadar yumurta sarısı verdim bugün artırıcam gün gün
Bi tatlı kaşıpı labne
Bi tatlı kaşığı pekmez
Nohut kadar tereyağı 100 ml anne sütü 2 büskivi verdim
Öğlen 12de sebze püremiz var her gün içine havuç patates kabak pirinç koyup haşlıyorum yanında ev yapılı yoğurt yiyo başka türlü yemiyo tek başına
Saat 3gibi meyve veriyoeum şeftali elma muz armut içine bazen bisküvi atıyorum 1tane herhangi biri yada karıştırıp veriyorum cam rendede
Akşam 6da ise artık bizim için son öğün oluyo bu çünkü 7,5da yatıyo Duru
Ya iyigeceler maması hippin yada anne sütüyle pirinçli muhallebi veriyorum ve yatıyo
Aralarda anne sütü alıyo ama pek değil açıkcası
Gece anne sütü alıyo bizim menümüz böyle kızlar
Meyve püreleriyle başlaman daha iyi cnm dr öyle demişti bize sonra yanına yoğurt sonra sebze en sonda sütlü pirinçli mamalar her hafta yeni bişey ekle dedi ama ben uymadım hepsini aynı anda başladım açıkcasıYa bende meyve taratırdım bi kaç çeşit yoğurt tattırdım ama hergün düzenli vermiyorum açıkcası 24 mart doğumlu bizimki ve mamayla besleniyor artık başlayayım katı gıdaya diyorum ama ilk nerden başlasam karar veremedim. İyi geceler mamasıyla başlamayı düşünüyorum bakalım sabah uyanış saatıne göre kahvaltı ve sonraki öğünleri düzenlerim diye düşündüm ne dersin olur mu öyle
İlk ben şeftali verdim çok seviyo meyveleri zaten muz verdim bayılıyo kızımHangi meyveleri veriyorsunuz ilk olarak kızlar elma emdiriyorum bazen çay kaşığıyla sıyırıp veriyorum ben
Muz ne kadar veriyorsun kabız yapar diye korkuyorumİlk ben şeftali verdim çok seviyo meyveleri zaten muz verdim bayılıyo kızım
Elma armut seviyo bunları hep