Senin bebegin tam bir blw adayi bence :)
bir ara vakit bulup facebook sayfalarına bakmıştım, netten de bişeyler okumuştum ama tekrar bakamadım fırsat olmadı, hazır uyuyoken tekrar inceleyeyim bakim :))
3 gün sonra tam 5 ay olacak
Kızlar eşleriniz size yardımcı oluyormu? Ben çok bunalmış durumdayım çok anlayışsız bi eşim var işten gelir çocuğu öper yemeğini yer ve telefonuyla oyun oynar çocuk ağlayıncada başından savmak için yıkada uyusun diyo bu akşam yerine yatırmadım oturma odasında uyudu bende ikide bir odaya gitmiyim diye yanımızda dursun dedim çok sıcaktı bende duş alıyım bakarsın çocuğa dedim ben banyodayken almış çocuğu yatak odasında beşiğine yatırmış çok sinir oldum başından savmış resmen çok sıl uyanan bi çocuk mıkır mıkır mıkır bütün gece mecburen akşamları yanında oluyorum bende banyodan sonra oturup tv seyredicektim şimdi yatak odasında çocuk bekliyorum eşimde içerde tv karşısında telefon elinde ohhh çocukta yok kafa şişirecek rahat : ( moralim çok bozuk halbuki bizim yıllarca çocuğumuz olmadı tedaviyle oldu bu kadar sorumsuzluk olurmu söylemdim durdum bugün
sünneti inşallah sorunsuz atlatırsınız canım, çabucak iyileşsin bıdığın pipişi :))
benim herifim erken sünnete karşı çıktığı için yaptıramıyorum ama çok isterdim minikken yaptırmayı.
eşinle ilgili de üzüldüm valla aslında benzer durumlardayız ama biraz farklı sebeplerle
benim eşimin annesi çok hasta, bakıma muhtaç bi de ablası var, o yüzden uyumaya eve gelmesi haricinde akşamları sadece 1.5 saat falan birlikte vakit geçiriyoruz, onda da işte yarım saat yemek yiyoruz 1 saat uzanıyo dinleniyo mecbur, sonra hoop tekrar annesine gidiyo, gece 1-2 gibi geliyo yatıyo.
o yüzden ben oğlumla bütüüün gün ve akşam yalnızım neredeyse, komşu yok, annem karşıda oturuyo haftada bir ancak görüşüyoruz, gelen gidenim sıfır, ben de o anlamda çok bunalıyorum ama oğluşum büyüdükçe geçiyo benimki, çünkü artık hareketleri daha anlamlı hale geldikçe heralde kendime yoldaş gibi mi görüyorum napıyorum bilmiyorum veya alışıyorum belki yalnızlığa..
ama anlayabiliyorum seni, benim eşim de elinden tlefonu düşürmez, zaten 1-2 saat biraradayız onda da yapışır telefonuna :)) arada 5-10 dk kucağına alırsa oğlunu biraz oynar ama ağlamaya başladığı anda bana verir :) ben kızamıyorum şuan çünkü sabahtan akşama kadar işte çalışıyo bi de hem iş çıkışı hem de eve gelip yemek yedikten sonra gidiyo annesinde canı çıkıyo yardım edicem diye, hem annesine hem ablasına bakıyo yemek bulaşık vs.. o yüzden sesim çıkmıyo ama bunlar olmasaydı da bana öyle aman aman yardım edeceğini sanmıyorum, erkeklerin geneli de bence öyledir zaten
boşver yani, anneliğinin keyfini çıkar, arada bir dışarı çıkabiliyosan o iyi gelir, ben onu da pek yapamıyorum, kocam evde duramadığı için ancak haftasonları o evdeyken öğlenleri işte 1kez evi süpürebiliyorum, diğer temizlik işleri hak getire zaten mümkün değil yapabilmem oğlum durmuyo yalnızken.
ay ben de çok dertliymişim aslında bu konuda ne yazdım heee :)))
bizim de sünnet persembe günü.
cok heyecanliyim cok ta korkuyorum
ilk gece zor geciyor diyolar umarim kolay atlatir kuzucugum. yarin istedikleri tahlilleri yaptircaz bi de kan alincak ufff valla ona batirilcak igne bana batirilsin onun cani yanmasin ne degisik biseymis anne olmak
hic keyfim yok
ayy size de hayırlı olsun o zaman, inşallah çabucak iyileşir annesi öperim kuzuyu
Merhaba kızlar. Hepinizi özledim. Burda ki muhabbeti ve yardımlaşmayı da. Ama hiç fırsatım yok. Evimi dizecektim hatırlayanlar bilir. Dizdim ama oturamıyorum il il gezmeye devam
oğlum da 5.5 aylık oldu. Sürekli ilgi oyun istiyo. Doğum kiloları sorunsuz gitti anlayacağınız hatta daha fazlası :) ek gıdaya henüz tam anlamıyla başlamadım. Denediğimde de benim yedirmeme de müdahale ediyor zaten. Kendi tutup yemek istiyo. Bi
Gasoline cocuğu da bende var :)) sünnetde yaptıracaz önümüzde ki hafta inşallah. Yazılanları okuyorum fırsat buldukça. Allah kolaylık versin hepimize. Koklayın benim yerime yavrularınızı.
hahahah onu da yerim ısırırımm :))
evet hatırlıyorum ev meseleni, hala bitmedi mi gezmeler canım, Allah yardımcın olsun, arada gel ses ver :)
bu arada benim de doğum kiloları nedir ki, ekstradan 4 kilo verdim sıpam sağolsun :)))
Merhabalar, mayis annesiyim, sut grevi yapiyor bebegim, 1.aydan beri ve su an 2.5 aylik. Doktor 4.ayda bitecek dedi. Sizdede ayni durumda olup, 4.ayi dolduruncs gecti mi?
süt grevini bilmiyodum emmiyo mu? eğer öyleyse geçer inşallah çabucak canım benim bir fikrim yok malesef..
bizde anakucagini kullanıyoruz da buyugune ihtiyaç olacak yavaş yavaş araştırmalara başlayayım dedim
hımm anladımm, ben daha hiç bakmadım canım ya bilmiyorum o yüzden..
ama bilen yazsın tabi bize de fikir olur, benim sıpamın ayakları anakucağından çıkıyo accuk ki, Allah tan biraz büyükçe bi model seçmişiz, lazım olacak bize de yakında ama tabi oturması falan lazım daha :))