- 21 Temmuz 2015
- 221
- 177
Kendisi emerken tek memeden o kadar cekiyodur doyuyodur zaten canim endise etmene gerek yok..ek gida icin ben de 6. ayin bitmesini bekleyecegim sadece sutle devam ediyoruz.ben de calisiyorum bi aydir.bi kez iciyor benim kizim da biraktigim sutu 200 cc kadar..Kizlar merhaba,epeydir bakamiyorum buraya. Bayramdan onceki hafta ise basladim hala adapte olmaya calisiyorum. Gunde iki kez süt sagiyorum 3 saat arayla. Hatta fırsatım olursa 3 defaya cikariyorum 2 saat arayla olacak sekilde,oyle daha cok süt uretiyormus memeler. Yaklaşık 300 cc kadar süt sagiyorum. 50-60 cc kadar da aksamki emzirmelerden sonra sagiyorum. Yani bebegim ben yokken 2 kez 180er ml süt içiyor. Hepsini de bitiriyor dogrusu. Ama ben yanindayken tek memeyle yetiniyor. Ikinci memeyi asla almıyor. Ben yokken fazlaca süt ictigi icin mi almiyor acaba bilmiyorum. Cunku cisli bez sayimiz gayet iyi. Yarin 4 ay 20 gunluk oluyoruZ. Ise baslarken ek gidaya 4 ayda duzenli bir sekilde baslarim dusuncem vardi ama vazgectim sut sagabildigimi gordukce.
Kendisi emerken tek memeden o kadar cekiyodur doyuyodur zaten canim endise etmene gerek yok..ek gida icin ben de 6. ayin bitmesini bekleyecegim sadece sutle devam ediyoruz.ben de calisiyorum bi aydir.bi kez iciyor benim kizim da biraktigim sutu 200 cc kadar..
Keske butun doktorlar sizinki gibi olsa :) gayet iyi tabii ki masallah bebegine :)Kızlar 4 aylık olduk bugün 550 gr almışız sdce 6800 gr olmuşuz doktor normal ek gıdaya gerek yok dedi ama bilemedm normalmi siZce? SiZde durumlar nasl
Nasıl sağıyosun cnm bebeğin sağdığın zaman ne içiyo peki sağdığında sütün kalıyomu acaba ben sağsam kalmaz gibime geliyo bebeğimeKizlar merhaba,epeydir bakamiyorum buraya. Bayramdan onceki hafta ise basladim hala adapte olmaya calisiyorum. Gunde iki kez süt sagiyorum 3 saat arayla. Hatta fırsatım olursa 3 defaya cikariyorum 2 saat arayla olacak sekilde,oyle daha cok süt uretiyormus memeler. Yaklaşık 300 cc kadar süt sagiyorum. 50-60 cc kadar da aksamki emzirmelerden sonra sagiyorum. Yani bebegim ben yokken 2 kez 180er ml süt içiyor. Hepsini de bitiriyor dogrusu. Ama ben yanindayken tek memeyle yetiniyor. Ikinci memeyi asla almıyor. Ben yokken fazlaca süt ictigi icin mi almiyor acaba bilmiyorum. Cunku cisli bez sayimiz gayet iyi. Yarin 4 ay 20 gunluk oluyoruZ. Ise baslarken ek gidaya 4 ayda duzenli bir sekilde baslarim dusuncem vardi ama vazgectim sut sagabildigimi gordukce.
Bebek emdikce meme sut uretmeye devam eder anlik olarak.göl gibi değil ırmak gibi düşünün.siz aldikca süt azalmaz akmaya devam eder..Nasıl sağıyosun cnm bebeğin sağdığın zaman ne içiyo peki sağdığında sütün kalıyomu acaba ben sağsam kalmaz gibime geliyo bebeğime
Ama sağdığında o an için süt bitiyoe süt bitince oan bebek acıkırsa napıyosunuz tek meme sağıp tek meme mi veriyosunuzBebek emdikce meme sut uretmeye devam eder anlik olarak.göl gibi değil ırmak gibi düşünün.siz aldikca süt azalmaz akmaya devam eder..
Biter mi kuzum sut bitmez..bebis emince yine gelir.once emzir sonra sag oyle bi endisen varsa oyle de olur..Ama sağdığında o an için süt bitiyoe süt bitince oan bebek acıkırsa napıyosunuz tek meme sağıp tek meme mi veriyosunuz
Nasıl sağıyosun cnm bebeğin sağdığın zaman ne içiyo peki sağdığında sütün kalıyomu acaba ben sağsam kalmaz gibime geliyo bebeğime
Ahh geçmiş olsun kuzuyaa daha miniciikkkızlar oğlum idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor..temizliğine o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl kaptı niye oldu hiç anlamadım çok üzülüyorum...
Koşuyolu medipol- fırat bey doktorumz. Sağolsn çok iyidir. Gelmemize gerek varmı dedm yok gelme dedi:)Keske butun doktorlar sizinki gibi olsa :) gayet iyi tabii ki masallah bebegine :)
Bi kaç gün ateşi çıktı ben aşıya bağladım yani yeni aşı olmuştu. Sonra ağız dolusu kustu bi kaç kere hafif ishali vardı şüphelendim pipisinin ucuna baktım derisini geri iterek kızarık ve üstünde beyaz pütürler vardı eczaneden idrar torbası alıp taktım doktora gidene kadar şişini yapmıştı zaten muayenede doktorda şüphelendi çok iyi yapmışsınız torbayı takmakla dedi hemen tahlili verdik yarım saatte çıktı sonuç. Antibiyotik tedavisi başladık daha küçücük bedeni şimdiden antibiyotik aldı kuzumun. Aynı durumlar olursa aklınızda olsun ihmal etmeyin sünnetsiz çocuklarda çok oluyomuş bi çok nedeni var ama özellikle banyoda köpük falan kalması neden oluyormuşAhh geçmiş olsun kuzuyaa daha miniciikk
Çabucak geçer insallah annesi üzülme..
Nasıl çıktı ortaya yani bi belirti mi vardı da tahlil falan yapıldı?
gaqyet iyi benim oğluKızlar 4 aylık olduk bugün 550 gr almışız sdce 6800 gr olmuşuz doktor normal ek gıdaya gerek yok dedi ama bilemedm normalmi siZce? SiZde durumlar nasl
suyu bol verin terledikleri için su kaybediyorlar, yetersız sıvı alımından kaynaklaıyor. bizim doktorumuz suyu ne kadar içmek istiyorsa verin dedi.kızlar oğlum idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor..temizliğine o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl kaptı niye oldu hiç anlamadım çok üzülüyorum...
su veriyorum ama oğlum pek içmiyor içse bile arkasından kusuyorgaqyet iyi benim oğlu
suyu bol verin terledikleri için su kaybediyorlar, yetersız sıvı alımından kaynaklaıyor. bizim doktorumuz suyu ne kadar içmek istiyorsa verin dedi.
Oyy kuzum benimm inşallah çabucak geçer annesiii, sağol canım dikkat ederiz artık biz de..Bi kaç gün ateşi çıktı ben aşıya bağladım yani yeni aşı olmuştu. Sonra ağız dolusu kustu bi kaç kere hafif ishali vardı şüphelendim pipisinin ucuna baktım derisini geri iterek kızarık ve üstünde beyaz pütürler vardı eczaneden idrar torbası alıp taktım doktora gidene kadar şişini yapmıştı zaten muayenede doktorda şüphelendi çok iyi yapmışsınız torbayı takmakla dedi hemen tahlili verdik yarım saatte çıktı sonuç. Antibiyotik tedavisi başladık daha küçücük bedeni şimdiden antibiyotik aldı kuzumun. Aynı durumlar olursa aklınızda olsun ihmal etmeyin sünnetsiz çocuklarda çok oluyomuş bi çok nedeni var ama özellikle banyoda köpük falan kalması neden oluyormuş
Teşekkür ederiz inş. Bizimki de en başından düğünlü sünnet istiyor da bakalım geçmezse mecburi sünnet yapacazOyy kuzum benimm inşallah çabucak geçer annesiii, sağol canım dikkat ederiz artık biz de..
sünnet konusunda da ben eşimi ikna edemiyorum, şimdi olmazmış ileride olacakmış pöff