Canım facede emziren anneler var oraya üye olup yaz istersen burdan daha çok kişi görür.Herkese merhaba kızım 5 aylık sütüm kesildi mama da yemiyor 1 haftadır. Doktor çok acil snne sütü temin etmem gerektiğini söyledi. Eğer bılamazsam hastaneye yatıcak. Aranızda sütü bol olup saklayan varsa satın almak isterim. Çok çok zor bir durumdayım bir anne olarak. Lütfen sütü fazla olanlar bana dönüş yapabilir mi? Çok teşekkürler
4. Ay artik kilo alimi yavaslarmis. Hemen uzme kendini sen bol bol emzirmeye devam :) saatli mi emziriyosun yoksa bebegin her istediginde mi?Herkese slm arkadaşlar oğlum mama ağarlıklı besleniyordu azmettim mamayı kademeli olarak kestim sadece emziriyorum bu seferde kilo alımı düşmüş perşembe dr a götürücem moralim çok bozuk 2 aydır mamayı kesip sadece emzirmek için uğraştım tam başardım dedim bu seferde kilo almamış moralim çok bozuk
Belki de memeler anca uyum sagliyordur hem kilo alimi yavaslayacak artik zaten.normal persentil icindeyse hic uzulme takma..ne guzel birakmissin mamayi..mucadeleye devam..Herkese slm arkadaşlar oğlum mama ağarlıklı besleniyordu azmettim mamayı kademeli olarak kestim sadece emziriyorum bu seferde kilo alımı düşmüş perşembe dr a götürücem moralim çok bozuk 2 aydır mamayı kesip sadece emzirmek için uğraştım tam başardım dedim bu seferde kilo almamış moralim çok bozuk
Benim buzlukta bi kaç paket olucak ıstersen verırım bizimki bıboron almıyo oyuzden kullanamıycam begegine bi faydam olursa sevinirim yine sagmaya calısırım bebegıne cok gecmıs olsunHerkese merhaba kızım 5 aylık sütüm kesildi mama da yemiyor 1 haftadır. Doktor çok acil snne sütü temin etmem gerektiğini söyledi. Eğer bılamazsam hastaneye yatıcak. Aranızda sütü bol olup saklayan varsa satın almak isterim. Çok çok zor bir durumdayım bir anne olarak. Lütfen sütü fazla olanlar bana dönüş yapabilir mi? Çok teşekkürler
Her kımıldamasında emziriyorum bu ay 60 gr almış şok geçirdim hala kendimde değilim yarın kontrolü var dr vaşka derse mecbur başlıcam bide çişli bezinde pembe pudra lekeleri oluşmaya başladı yeterli beslenmediği için sanırım4. Ay artik kilo alimi yavaslarmis. Hemen uzme kendini sen bol bol emzirmeye devam :) saatli mi emziriyosun yoksa bebegin her istediginde mi?
Anladim kiloyu kafana takma bence doktor yonlendirir seni.Her kımıldamasında emziriyorum bu ay 60 gr almış şok geçirdim hala kendimde değilim yarın kontrolü var dr vaşka derse mecbur başlıcam bide çişli bezinde pembe pudra lekeleri oluşmaya başladı yeterli beslenmediği için sanırım
Çok teşekkür ederim nerede oturuyorsunuz ben alırım sizden. Çok çok teşekkürleBenim buzlukta bi kaç paket olucak ıstersen verırım bizimki bıboron almıyo oyuzden kullanamıycam begegine bi faydam olursa sevinirim yine sagmaya calısırım bebegıne cok gecmıs olsun
Çok teşekkürlerCanım facede emziren anneler var oraya üye olup yaz istersen burdan daha çok kişi görür.
Ne yaptin son durum nedir?Her kımıldamasında emziriyorum bu ay 60 gr almış şok geçirdim hala kendimde değilim yarın kontrolü var dr vaşka derse mecbur başlıcam bide çişli bezinde pembe pudra lekeleri oluşmaya başladı yeterli beslenmediği için sanırım
Iki haftadır takiyoruz ama salyada bi degisiklik yok henuz.gerci dis doneminde fark ediyo diyolar bakalim artik..Kızlar kehribar kolyesi kullan var mı işe yarıyormu gerçekten
Canım yeterli beslenemiyorsa neden riske atıyorsunuz ek gıda yada mama verin benim bebeğimin kilo alımı yetersizdi çünkü sütüm azdı şimdi artık ek gıdaya geçtim drumda önerdi ve mama da veriyorum allaha şükür kilomuz toparladı tek anne sütü yeterli gelmedi bize açıkcası
Slm arkadaşım götürdüm dün dr yine tarttı ve kilo almamış böyle olmaz dedi kaşık mamasına başlıcaz dedi sabah akşam ver dedi aldım yedirmeye çalıştım yemedi biberona koydum içmedi mamasından yaptım içti napıcamı şaşırdım kaşık maması ver dedi verdim yemedi. Bütün kaşık mamalardan alıp denicem sanırım hangisini severse. Çişli bezindeki pudra lekeleri önemli değil dedi sorun olmaz dedi su verme dediNe yaptin son durum nedir?
Sivi eksikliginden oluyomus sanirim o pembe leke benim oglan yeni dogdugunda olmustu. Gece de sık sık emiyo mu kac saatte bir kalkiyoSlm arkadaşım götürdüm dün dr yine tarttı ve kilo almamış böyle olmaz dedi kaşık mamasına başlıcaz dedi sabah akşam ver dedi aldım yedirmeye çalıştım yemedi biberona koydum içmedi mamasından yaptım içti napıcamı şaşırdım kaşık maması ver dedi verdim yemedi. Bütün kaşık mamalardan alıp denicem sanırım hangisini severse. Çişli bezindeki pudra lekeleri önemli değil dedi sorun olmaz dedi su verme dedi
Evet cnm ben 4.ayda başladım vermeye ek gıdaBenimde maalesef sütum yeterli gelmiyor bide ise başladım günde iki defa gidip emziriyorum ama tabi yetmiyor bende mama takviyesi yapıyorum şu an 4.5 aylık oldu 5. Ayda bende ek gida vermeye başlamak istiyorum