2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu da benim minik kızım SARE Kızlar bebişleri ne Sıklıkla yıkıyorsunuz ?
Ben bi gün yıkıyorum bi gün yıkamıyorum ama eğer dısarı çıkarsam market falan değil avm pazar gezmek vs hemen gelince yıkıyorum suyla aşk yaşıyoruz zaten Ağustos'ta tatile de gidicez nasip se boyun simidi alıcam kızıma
Ben hergün yıkıyorum cnm Duru yu bizde temmuzda tatile gidicez ben de kızıma bikini aldım ama bizimki pek bi zayıf olmuyo bikinisi çok üzüliyorum 3aylık 5350 kilosu sokamam herhalde suya

İdarla birlikte bence cıvık oluyo benim bebeğimde de öyle oluyo yani ishal olsa sürekli kaka yapar diye düşündüm

Ben hergün yıkıyorum cnm Duru yu bizde temmuzda tatile gidicez ben de kızıma bikini aldım ama bizimki pek bi zayıf olmuyo bikinisi çok üzüliyorum 3aylık 5350 kilosu sokamam herhalde suya
Benim evim 1. Kat biraz serin oluyo Güneş cok almadığı için hasta etmekten korkuyorum ondan her gün yıkamıyorum .. Bikini bende Waikiki de beğendim ama henüz almadım üzülme annesi sağlıklı olsun daha sora giyer bez aldın mı suya girmek için huggies in var sanırım Güneş koruyucu vs hangi marka almayı düşünüyorsun .. Bi de minik bot alıcam üstü kapalı olanlardan havuzun içinde durur onunla suya girmeden e bebek te gördüm

:110:Ayykizlar ben haftada bir anca yikiorum cok agliyo nden bilmiorum birasda korkuorm hastalanicak die :anne: bi turlu tam isinmadi havalar :temizlik: üsütmesinde onumuzdeki aylarda her gun yikarim :super:

Ben bi gün yıkıyorum bi gün yıkamıyorum ama eğer dısarı çıkarsam market falan değil avm pazar gezmek vs hemen gelince yıkıyorum suyla aşk yaşıyoruz zaten Ağustos'ta tatile de gidicez nasip se boyun simidi alıcam kızıma
Masalllahhh canim cok tatli rabbim nazarlardan saklasin :KK36::KK200:

Benim evim 1. Kat biraz serin oluyo Güneş cok almadığı için hasta etmekten korkuyorum ondan her gün yıkamıyorum .. Bikini bende Waikiki de beğendim ama henüz almadım üzülme annesi sağlıklı olsun daha sora giyer bez aldın mı suya girmek için huggies in var sanırım Güneş koruyucu vs hangi marka almayı düşünüyorsun .. Bi de minik bot alıcam üstü kapalı olanlardan havuzun içinde durur onunla suya girmeden e bebek te gördüm
Bez almadım cnm ama bezler 7kgdan başlıyo bizimkine olur mu bilmiyorum o bezler açıkcası botada oturamıycağı için pek alasım yok bu sene açıkcası cnm güneş kremide almadım henüz alısam büyük ihtimal sebamed alırım bebek için olanlardan zaten pek suya giriceğini sanmam bu sene anca ayakları sokarız biz

:110:Ayykizlar ben haftada bir anca yikiorum cok agliyo nden bilmiorum birasda korkuorm hastalanicak die :anne: bi turlu tam isinmadi havalar :temizlik: üsütmesinde onumuzdeki aylarda her gun yikarim :super:
Beninkide çok ağlardı cnm sebebini anlayamazdım sonra olayı çözdüm üşüdüğü için ağlıyomuş sıcak bi günde yıkadım oda güneş aldığında hiç ağlamadı sonra anladım soğuktanmış meğer ki sürekli üstüne su gelsin istiyo bide bizimki duş başlığıyla yıkıyorum vücuduna tutuyorum ağlamıyo öyle

Olsun ama yine de Güneş kremi Gölgede olsa bile sür rüzgar olur yanar Allah korusun ben de doktora sorucam hangisindahabiyi diye benim ki tatile kadar 7 kg ya ulaşmış olur muhtemelen Mayıs 27 de 5400 dü kgsu o Yüzden bezlerden ben almayı düşünüyorum kısmetse çünkü kızlarda ıdrar yolu enfeksiyonu cok çabuk görülüyor bez i sık sık değiştirirsek su geçmesini önlüyormuş iç yüzeye şapka vs de alıcam ama o dediğim notlardan bi bak üstü kapalı en azından suyun üstünde gezer hosuna gider annesi :) nereye gidiyorsunuz tatile ?

kızlar oğlumun kakası bu ara çok cıvık sanki ishal neden böyle sadece anne sütü alıyo.
Eğer ilk sütü cok fazla alıyorsa da cıvık olurmuş bi göğsünü tamamen bitirmesini sağlarsan değiştiğini görürsün ve ishalde 10 tane ve üstü bezinin kakalı ve Dediğin gibi sulu olması gerekirmiş ishal tanısını koymak için

Canım YouTube de acemi anne tv var onun Bebeğini yıkadığı video var onu izlersen eğer benim ki öyle cok seviyo ve ağlamıyor küvetini su doldurup yavaş yavaş içine sokuyorum Kafası dışta kalcak şeklide tutuyorum gizem350 gizem350 dediği gibi suyu Vücuduna değdiğinden üşümüyor ve ağlamıyordur
ac

Canım YouTube de acemi anne tv var onun Bebeğini yıkadığı video var onu izlersen eğer benim ki öyle cok seviyo ve ağlamıyor küvetini su doldurup yavaş yavaş içine sokuyorum Kafası dışta kalcak şeklide tutuyorum gizem350 gizem350 dediği gibi suyu Vücuduna değdiğinden üşümüyor ve ağlamıyordur

ac
Cnm o şekilde birinin tutup birinin yıkaması gerek sanırım tek başına nasıl yıkıyosun ben tek yıkıyorum filesine koyup yanımda sürekli birileri olmuyo çünkü cnm

Arkadaslar benim bebişin damaklari çok kasiniyor yaa inleye inleye elini ağzına sokup ısiriyor eşim de baktı ağzına dis etleri şişmiş dedi. Aynı durumda olan var mı ne yapmalı çok üzülüyorum :anne:

Suyu küvete dokduruyosun bebeği
Arkadaslar benim bebişin damaklari çok kasiniyor yaa inleye inleye elini ağzına sokup ısiriyor eşim de baktı ağzına dis etleri şişmiş dedi. Aynı durumda olan var mı ne yapmalı çok üzülüyorum :anne:
benimkide aynı diş etleri kaşınıyo el sürekli ağzında ve salyası akıyo dişi çıkmasa bile ağrısı olurmuş bu aydan başlayarak dişkik aldım ama tutup ağzına götüremiyo bizimki sizinki nasıl

Ya kızlar ben doğum kilolarını hiç veremedim göbeğim 5 aylık hamile gibi duruyor nasıl eriyecek bu ya :110:sizde durumlar nasıl bi tavsiyesi olan var mı
bende 3-4 gundur dıkkat edıyorum ekmegı azaltmaya ve tatlı tuktmemeye calısıcam bakalım farkedecek mı.3lıtre su ıcıyorum.beslenme gunlugu tutuyorum bu sekılde daha once de kılo verdım bakalım ınsallah sutumu etkılemeden verırım
Slm kizlaarr :KK19: uzun zamandr giremiodm hamileligm boyunca hep beraberdk doguran kacti burdan:KK48: bebisim iki bucuk aylk oldu :anne: herseyimz cok iyi cok sukur umarm sizinkilerde oledirler eee kizlar dogum kilolari ne durumda:rapci:76 la doguma gittim 61 kiloyum su an cok zor kizlar ya bi yandan coxuk emziriyorum kokuyorm sutum zarar gorur die ama vermm lazm bu kilolari:KK75::kızgın: nasilda kilo almisim ole :hasta: ver ver bitmio ama biticekkk ins.:spor::KK6:
selam canım hosgeldınz oo ne guzel kılo vermıssın neler yaptın bızede anlattt:KK9:

:nazar:maasallah canım allah bagıslasın prenses cok tatlıymıss

Olsun ama yine de Güneş kremi Gölgede olsa bile sür rüzgar olur yanar Allah korusun ben de doktora sorucam hangisindahabiyi diye benim ki tatile kadar 7 kg ya ulaşmış olur muhtemelen Mayıs 27 de 5400 dü kgsu o Yüzden bezlerden ben almayı düşünüyorum kısmetse çünkü kızlarda ıdrar yolu enfeksiyonu cok çabuk görülüyor bez i sık sık değiştirirsek su geçmesini önlüyormuş iç yüzeye şapka vs de alıcam ama o dediğim notlardan bi bak üstü kapalı en azından suyun üstünde gezer hosuna gider annesi :) nereye gidiyorsunuz tatile ?
güneş kremı ılk 6 ay kullanılamıyo dıye bılıyorum.ayrıca cok cesaretlı buldum sızı ya ben bebısle guvenemem tatıl falan

bende 3-4 gundur dıkkat edıyorum ekmegı azaltmaya ve tatlı tuktmemeye calısıcam bakalım farkedecek mı.3lıtre su ıcıyorum.beslenme gunlugu tutuyorum bu sekılde daha once de kılo verdım bakalım ınsallah sutumu etkılemeden verırım

selam canım hosgeldınz oo ne guzel kılo vermıssın neler yaptın bızede anlattt:KK9:

:nazar:maasallah canım allah bagıslasın prenses cok tatlıymıss

güneş kremı ılk 6 ay kullanılamıyo dıye bılıyorum.ayrıca cok cesaretlı buldum sızı ya ben bebısle guvenemem tatıl falan
Hb. Balım sende h.g. valla diet yapiorum su an 5 gunde 5kilo dieti bu gun ilk ginumdu5. Gunun sonundayazicam size ise yarar ins. Cogunu verdm kilolarin bu kalnlarda bu sekilde gider ins:dua::dua::dua::bicak:

hacışakirin bi sabun tozunu gördüm lavanta kokulu diyordu bahsettiğin deterjan o mu. üstünde bebekler için yazısı görmedim ve llavantadan çekindim açıkcası. eğer söylediğin deterjan ondansa ben de alayım ondan
Evet bahsettiğim o bebekler için baya memnunum ben ondan.

Evet kızlar kilolar çok şükür ilk 10 günde gitti bende. Zaten 7 kilo almıştım. Bir meme reddi yaşadık bir haftadır. Şimdilik aştık gibi duruyor ama zormuş meme reddi denilen şey. Göğsümü görünce şeyran görmüş gibi davranıyordu:KK43:

X