Birde 3 5 gündür bişey öğrenmiş dilini ağzının içinde sakız çiğner gibi çiğniyor çok komik oluyo niye yapıyo acaba
Benim bidik da hergün yeni şeyler icat ediyo :))
Bigün bakmışsın ağzının içinde dilini emiyo bigün alt dudağını.. hem de şapur şupur :)))
Diyorum ki konuşurken, hayirlisiyla seni yiyip bitirmeden büyütebilsem.. :))
Artık çok sükür sohbet muhabbet agular bugular gırla..
Hergecen gun bakisi, hareketleri, ellerini kontrolu hersey daha anlamli, daha bilerek yapmaya basladi, bugunleri gosteren Allahimiza sukurler olsun..:)
Bu arada 5-10 sn tutuyo başını sonra bi tarafa devriliyo haliyle yoruluyo sonra tekrar kalkiyo böyle böyle kontrolünü zamanla saglayacak zaten henüz çok erken. :)
Bu arada dr 2 ay kontrolünde bu erkenden oturmak isteyecek sırt kaslari icin calistir herhun mutlaka demisti, dedigi oldu, biraz genis acili tutmaya calisiyorum yok anacim 90derece dimdik oturacakmis, olm sen kendini 3 yasinda mi zannediyosun dur daha 3 ayliksin diyorum:)))
Emziren annişler gün içerisinde çay veya Türk kahvesi içiyormuşsunuz ben her sabah bi Türk kahvesi içiyorum içmeden duramıyorum hatta Can'ım ikincisini istiyor ama içmiyorum o denli çok seviyorum vaktim fırsatım olmasa Nil'e bi kokumda bebiş bi elimde elektrıklı cezbeden kahve pişiriyorum ve bebişlere ayaklarımda sallarken kahvemi yudumluyorum , acaba 2. Sini içsem fazlamı gelir süte geçerim acaba
Kafein bebeğe geçer ve huzursuzluk uykusuzluk yapabilir, bence ara ver, ben haftada veya 10günde bir bi fincan nescafe veya latte iciyorum o kaa, tutmaya calisiyorum kendimi, tut bence sen de yazik gunah kafein bu minicik bebisin bunyesinde ne isi var.
Herkese hayirli ramazanlar. Allah oruc tutanlara yardim etsin oruclarini kabul etsin insallah.
Benim oglum 15 haziranda 3 aylik olacak emzirdigim icin oruc tutmuyorum. Siz emziren annelerde tutan varmi? Ben cesaret edemedim hem sutum azalir diye hemde zaten normal zamanda zorlaniyorum emzirirken daha cok zorlanirim diye tutamadim.
Bu aralar hava cok sicak ne yazikki oglumda cok terliyor. Ince tek kat giydiriyorum ama arada terliyor ozellikle pusetindeyken. Hafta sonu iki gunde disari ciktik arabada cok terlemisti banyo yaptirirken sirtinda ufak ufak sivilce gibi kizariklar farkettim. Sicaktan oldu sanirim ne yapabilirim gecmesi icin acaba tavsiyeniz varmi
Benim zorlanmakla falan ilgili çok şükür şimdiye kadar bi sıkıntım olmamıştı ama süt olayından korktuğum için niyetlenmedim, başta çok tereddüt ettim ilk kez orucumu bırakacağım diye ama bebeğim önemli şuan, böyle de bir iznim varken Allah tarafından oğlumu riske atamam dedim ve tutmuyorum bu senelik böyle oldu:)
Kizarikliklar icin hic bir fikrim yok dr.una danış bence, gecmjs olsun kuzuya