Benim tosun da salyalı salyalı elini çiğniyor emiyor ağzına sokabildiği kadarını tabi
Bu arada dr. geçen ay yani 2.ay kontrolünde bize denize gidebilirsiniz artık tatil planınız varsa dedi, huggies in sanırım little swimmers bezi var, onu önerdi.
Babası çok istiyodu oğluşu denize sokmayı, biz tatile Didim'e gidiyoruz her sene bir sebepten, ben de istemiyorum Bebek'le o kadar saat araba yolculuğu bi de kv kp eşimin engelli ablası hepimiz bir minibüste oooo kendimi geçiyorum artık da bebeğime yazık valla en az 10 saat..
Neyse kısmete bak ki kv omzunu kırdı ve gidemiyoruz, belki biz çekirdek aile olarak yakına biyerlere falan gideriz oğlanın ayakları suya değsin diye 1-2 günlüğüne bakalım
Bir de dr 4.ayda ek gıdaya başlicağımızı söyledi, silikon kaşık ve cam rende al dedi, bi de beslenme kitapçığı verdi, önümüzdeki ay kontrolünde konuşup başlicakmışız yoğurt meyve vs
Benim artık belim bacaklarım çok Ağrıyo, tosunumun bana hediyesi de bu Ağrı'lar olacak sanırım, taşırken zorlanıyorum artık.. zaten fıtık siyatik gibi ağrılarım vardı eskiden de yorulunca falan, artık heran Ağrıyo.. Dr.da geçen ay söylemişti, fıtık ağrıların sırt Ağrı'ların başlar haberin olsun, sebebini merak edersen de bu delikanlının beşiğine bakman yeterli dedi gülerek:)) neyse artık Allah yardımcım olsun, kuzumun da sağlığı yerinde olsun da..