2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar gnc marka brewers yeast- bira mayasi tableti kullanan oldu mu? cok süt arttirdigini duydum. hemen aldim . gunde 16 adet iciosun. ben dun aksam 8 adet ictim. gece sutum de artis oldu. fskat bebegim gsdan cildirdi. bu saat okdu bebegim hala kivraniyor:KK43: ben tabletten suphelendim baska gaz yapici bisey yemedim cunku. sutumu de arttirmisti cok uzuldum. icmem tabi birdaha dogal olarak.baska arsnizda kullanan oldu mu? boyle bur problem yasayan oldu mu? birtek biz mi yasadik acaba:KK43:

arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı

selamlar, bebekleri sürekli emmek isteyen anneler gece uykularınız nasıl, bebeğinizi memeden koparıp uyutabiliyor musunuz? benim oğlum 4-5 saatlik uykudan sonra uyanınca sabaha kadar memede kalmak istiyor ne zaman beşiğe koysam 10 dk sonra uyanıyor.2-3 saat debelenmeden sonrs sabaha kadar da mecburen Memede tutarsk yanımda uyutuyorum ama bu da çok zor oluyor. ara ara emdiği ve meme ağzından çıktığıiçin uykumdan da bişry anlamıyorum. bu sabah kabus bile gördüm biri sürekli göğüslerimi çekiştiriyordu :)
Benim bebeğimde ilk 20 gün öyleydi emziğe alıştırdık 20. Günde geceleri yatağıma yatıp mememde uyutup yatağına yatırıyorum ama il önce akşam saat 8 gibi ışığı kısıp TV nin sesini kısıyorum sınra mememde uyutuyorum 3 saatte birde gece emziriyorım uyurken sabah 6 dan sonra uyumuyor şuan 30 günlüğüz hala aynı düzen maşallah çok uzun oldu emmek istediğindede ver memeni büyüme atakları olurmuş bebeklerde

Arada sadaka vermeyi ihmal etmeyin arkadaslar. Iki oglum da arabadayken tırın carpmasiyla olusan bi kaza gecirdik. Cok sukur kimsede bir sey yok verilmis sadakamiz varmış sizler de ihmal etmeyin az sadaka cok belayi defeder
kesınlıkle sadaka cok onemlı cok gecmıs olsun canım allah korumus .bebek dogdugunda sacları kesılır,sacların agırlıgınca gumus verılırmıs.bızde kestırmedık ama tahmınen gumus karsılıgında sadaka verdık.
Ya benim kizimin bünyesi asiri hassas hiçbirşey yokken bütün vücudu yine kipkirmizi benek benek olmuş hatta cogaliyo.. Napicam doktor krem verdi ama yetersiz geliyor.. Birde galiba benim yediklerimden aliyo.. Herşey zararli deniyo.. Zaten yemek yapmaya vakit yok olanlarda zararli ne yicem ben yaaa zararsiz.. Makarna patatesden gina geldi artik
teshıs ney canım benım bebegımın burnunda sarı yag bezelerı var tamamen gecmedı sadece azalıp cogalıyo.yuzundede tek tuk oluyo
Aynen o küçük bedenden o gazlar nasıl cikar yaa :)) bide çabuk geçti zaman o kadar oldu mu diyenlere sinir oluyorum:KK11: nasıl geçti bana sor 40 yıl gibi geçti. 3 - 6 aylar çok uzak geliyor. Olsun hamileykende ne zaman gelecekler diye bekliyoduk hepsi geçiyor. O zamanada duzeldiler diye konuşuruz inşallah.
bende yaa gun sayıyorum.watsap ta bebegının profılını koyanlara bakıyorum benım kızımda buyuyecek 3 aylık olunca boyel olacak dıye hayal kuruyorum

bızımde burnumuz tıkanıyo sureklı.hergun otrı bebeyle cekıyorum pıslıklerı rahatlıyo.ama aglıyo ve korkuyorum zarar verırmı dıye.dogdugundan berı cok hapsırıyo aynı sorunu yasayan varmı

bızımde burnumuz tıkanıyo sureklı.hergun otrı bebeyle cekıyorum pıslıklerı rahatlıyo.ama aglıyo ve korkuyorum zarar verırmı dıye.dogdugundan berı cok hapsırıyo aynı sorunu yasayan varmı
Doktora götürüp bi baktırın bende hapşırmasu normal siye önemsemedim bi gün sabah öksürükle uyandık şimdi bronşit başlangıcı var

Slm anneler benim bebeğiminde burnu tıkanıyo dr kontrolünde sordum okyanus suyuyla açıcaksınız dede aldık kullanıyoruz. Gaz sancısından ağladığını düşünüyorum kayınvalidemde bu çocuğun kulağı ağrıyordur dedi dedim nerden anladın kulağının ağrıdığını çocukların kulağı ağrır dedi sinir oluyorum ya eşimde yanımızdaydı duydu annesine bişey demedi kayınvalidem yokken eşime dedim nerden anlamış kulağının ağrıdığını dedim saygı duyacaksın herkesin fikrine demezmi allahım yarabbim ya çıldırıcam

Slm anneler benim bebeğiminde burnu tıkanıyo dr kontrolünde sordum okyanus suyuyla açıcaksınız dede aldık kullanıyoruz. Gaz sancısından ağladığını düşünüyorum kayınvalidemde bu çocuğun kulağı ağrıyordur dedi dedim nerden anladın kulağının ağrıdığını çocukların kulağı ağrır dedi sinir oluyorum ya eşimde yanımızdaydı duydu annesine bişey demedi kayınvalidem yokken eşime dedim nerden anlamış kulağının ağrıdığını dedim saygı duyacaksın herkesin fikrine demezmi allahım yarabbim ya çıldırıcam
Sanirim belli bi yasin ustundeki herkes bebek aglayinca direk kulaga bagliyor.ben de cok duydum bu lafi.kimsenin evine goturmek istemiyorum artik bebegimi herkes doktor masallah

36 günlük benimki,ellerini yemesi açlık belirtisi mi
Bazi bebekler anne karnindada surekli elleri agzinda ki o zaman acliktan degil bence gobek bagindan besleniyorlar sonucta ac kalmazlar ilerde de oyuncaklarini agzina goturecek tutmayi ogrendiginde su an elinden baska bir seyi agzina goturecek guc yok ki gelisim asamalarinda ilk zamanlar agizla dunyayi tanima donemi yer alir

2 saat bekletmek çok zor anca uyursa. Oyalamaya çalışıyorum en fazla 1 saat. Emziği de tam Tutamıyor düşüp duruyo. Mamayı hiç düşünmüyordum ama ellerini yiyince doymuyor diye düşünüyoruz. Icin gidiyor aç kalıyo diye :KK43: aynen hırçınlaşıyor memede gazı olunca. 3.730 doğdu 1 hafta sonra 3.300 e düştü. 1. Ayda 4 kilo. Doğum kilosu bakınca az ama 3 haftada 700 gr. Gaz sancısı çok fena sürekli ağlıyor gazdan :KK43:
sık sık bebek yagiyla masaj yapin karnina ayaklarinin altina gaz sancisini beklemeyin sanci baslayinca çözümü zor karin kaslari gelismedigi icin gazi cikaramiyor siz o yuzden bacaklatini hareket ettirin karnina dogru yavasca bacaklarini dizden kirarak yaklastirin sicak tutun vucudunu yuz ustu yatırıp sirtina masaj yapin emzigi doktorumuzun tavsiyesiyle pekmeze batirip verdik deneyin elinizle agzinda tutup atmasini engelleyin bu arada zibinin icinden corap giydiriyorsunuxz degil mi

banyo da kulagina su kacarsa agri olabilir kayin validenize kizmayin ayrica disari cikardiniz mi bilmiyorum ama acik hava da kulagi acik kalirsa ruzgar da agri yapar yani aylik kontrolde ya da bebek huzursuzken doktora gittigimizde kulagina da bakiyor eger hala lohusaysaniz etrafinizdakilere sinir olmaniz normal ama buyuklerinde bir bildigi oluyor

kesınlıkle sadaka cok onemlı cok gecmıs olsun canım allah korumus .bebek dogdugunda sacları kesılır,sacların agırlıgınca gumus verılırmıs.bızde kestırmedık ama tahmınen gumus karsılıgında sadaka verdık.

teshıs ney canım benım bebegımın burnunda sarı yag bezelerı var tamamen gecmedı sadece azalıp cogalıyo.yuzundede tek tuk oluyo

bende yaa gun sayıyorum.watsap ta bebegının profılını koyanlara bakıyorum benım kızımda buyuyecek 3 aylık olunca boyel olacak dıye hayal kuruyorum
Sari beyaz yag bezesi gibi noktaciklar agiz cevresi ve burunda oluyor, normalmis, hatta doktorumuz ismini de soylemisti unuttum ilk kontrolde, 1,5 aya gecer merak etme demisti, bizimki cok azaldi.

Canim cok da kizma kv ne, tabi kullandigi dil de önemli nasil bi tavirla soyledigini de bilmiyoruz ama bi kontrolde cok agladiginda dr da rutin muayeneden sonra belki kulagi agriyodur bi bakalim dedi bakti, sukur bisey yoktu edepsizliginden agliyodu ama o da ihtimal yani :)
Bebekler kulaklarini kolay usuttukleri icin cok akla gelen bisey, annemde kanguruyla her ciktigimizda kulagina dikkat et kapat diye tutturur hakli olarak :) ama tabi bebeklerin kulaklari agrir diye bisey de yok, durup dururken agrimaz yani, ruzgara maruz kalirsa olabilir ve agrirsa genelde ellerini hep kulaklarina goturmeye calisirlar. Sen cok bilmis herkesi duymazdan gel, aklina yatan bisey soylediklerinde dikkate alirsin zaten, onun hricinde keyfini bozma :*

Kızlar bu milupanın rezene çayı var ben kendim içiyorum bebeğede verenler varmış siz veriyormusunux gazlı bir bebeğim var versem bişey olurmu acaba bebeğim şuan 1buçuk aylık buarada

sık sık bebek yagiyla masaj yapin karnina ayaklarinin altina gaz sancisini beklemeyin sanci baslayinca çözümü zor karin kaslari gelismedigi icin gazi cikaramiyor siz o yuzden bacaklatini hareket ettirin karnina dogru yavasca bacaklarini dizden kirarak yaklastirin sicak tutun vucudunu yuz ustu yatırıp sirtina masaj yapin emzigi doktorumuzun tavsiyesiyle pekmeze batirip verdik deneyin elinizle agzinda tutup atmasini engelleyin bu arada zibinin icinden corap giydiriyorsunuxz degil mi
Masaj yapıyorum nerdeyse 10 kere gazını çıkarıyor ve kaka yapıyor ama yinede rahatlamıyor. Kendi kendine de çıkarıyor gaz baya zorlana zorlana ama yok rahatlamıyor. Kendi kendine en fazla 15 20 dk sakin duruyor sonra ağlama krizleri ikinmalar... Külotlu Çorap giydiriyorum Tulumunun içine. Arada sıcak su torbası koyuyorum ,acı elma yağı ile masaj yapıyorum, gaz damlası... emzik veriyorum bi iki cok cok yapıyo sonra düşüyor tutuyorum tam alamıyo sinirleniyor. Her gün böyle bebeğimin de canı yanıyor ben de bitiyorum sinirlerim yıpranıyor:KK43:

Kızlar grip oldum ablamızda grip bitaraftan dişim çok Ağrıyo sabah dişçideydim antibiyotik verdi agumentin 1000 kullansammı kullanmasammı bilemedim , Nebileyım sütten geçer dıye korkuyorum bi taraftan grip bulaştırsam dıye endişe duyuyorum napıcam bilmiyorum , iki çoçuk zormuş bee

X