2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğim banyoda çok ağlıyo ya ben yaptıramıyorum banyosunu annem yaptırıyor ama öyle bi bağırıyor ki özellikle kafası yıkanırken boğulucak gibi oluyo korkuyorum bende o yüzden siz kafasını nasıl yıkıyosunuz bebeğinizin kolay bi yöntem var mı biz arkasınjnçevirip elimizde arka dan su dökerek yıkıyoruz
Bende boyle yikiyorum

Herkese hayırlı akşamlar. Bugün kizim beni mahvetti :KK43: sürekli meme agzinda olsun istiyor. Uyumuyor kucak istiyor. Gaz damlasini verdim masaj yaptim. Gazini cikariyor kakasini yapıyor eeeee derdi ne o zaman
Benim kuzum işi şımarıklığa vardırdı, 7 24 emmek istiyo, doktor oburluğundan yapıyo sütün fazla fazla yetiyo merak etme dedi. Çok az uyuyo, gözü açık olduğu her dakikada memeyi almak için ağlıyo emzik kabul etmiyo, doktorumuz caresinin olmadığını söylüyo :KK14: ben de napiyim, cok sukur sagligi yerinde olsun da diyorum varsin bi sure yapsin boyle napalim, yemekmis temizlikmis sifir tabi haliyle..idare edixez artik..

Benim kuzum işi şımarıklığa vardırdı, 7 24 emmek istiyo, doktor oburluğundan yapıyo sütün fazla fazla yetiyo merak etme dedi. Çok az uyuyo, gözü açık olduğu her dakikada memeyi almak için ağlıyo emzik kabul etmiyo, doktorumuz caresinin olmadığını söylüyo :KK14: ben de napiyim, cok sukur sagligi yerinde olsun da diyorum varsin bi sure yapsin boyle napalim, yemekmis temizlikmis sifir tabi haliyle..idare edixez artik..
Aynı benimki o kadar oburki memelerim mahvoldu kızlar ben napıcam bilmem yemek yapmayı bırak yemeye vaktim yok tuvalete bile gidemiyorum çok zormuş valla napıcaz bilmem bu cadılarla

Aynı benimki o kadar oburki memelerim mahvoldu kızlar ben napıcam bilmem yemek yapmayı bırak yemeye vaktim yok tuvalete bile gidemiyorum çok zormuş valla napıcaz bilmem bu cadılarla
Bende bu sikintiyi yasiyorum ins gecer kizlar bazen fenalik basiyor mama veriyorum 3 saat ara iyi geliyor hic mama vermek istemesemde gogus uclarim yara bere icinde kullanmadigim krem kalmadi bebegim masallah emmeye istekli emerken parcaliyor beni :)

Bende bu durumdayim Hastaneden dondugumuz ilk gun evde bikac saat yalniz kaldik ve ben tuvalete gidemedim onun yuzunden sonra aglayana kadar agrim oldu Bizimkiler eve geldi bizi yerde buldular cok agladim cok kotuydu :KK43:

Benim kizimda ayni Dun gece 2 den sabah 7 ye kadar memedeydi Doktor dogum kilosu fazla olan bebegin daha cok emmek istedigini soyledi

Selamul aleyküm canlar.
Benim oğlum dün akşam 6 dan beri 3 saatlik uykuyla inanabiliyormusunuz? Memede dalıyor 10 dakika sonra uyanıyor. Ciddi gaz problemimiz var hatta kolik oldu. Gözünü açar açmaz ağlıyo hiçbir şekilde sakinleşmiyo. Tek susturucusu meme. Morarana kadar ağlıyo. Dün kuaföre saçımı kestirmeye gideyim dedim yolda emzire emzire gittim. Artık çantamın olmazsa olmazı emzirme önlüğü :KK43: her dakika memede olunca sütte depolamıyo haliyle. Napıcam, ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Oturmaya bile komşuya gitmek istemiyorum o dereceyim.

Tesekkur ederim cumlemizinkini Kavuşmak cok guzel ama dediğin gibi bakmak bir o kadar zor Hele ki emzirme olayi fena canimi yakiyor :KK43: Benimde esimin ailesi geldi Cok yardimci oluyorlar yoksa bu sezaryenli halimle ben ustesinden gelemezdim
Canımm hayırlı olsun allahım bol sıhhat sağlık süt versin ikinizede :) ya bu emzirme olayını ben daha yeni çözdüm kahverengi bölümü ağzına komple vermeden iyileşmiyo o yaralar biz 23 günlük olduk ben daha yeni düzeldim sayılır. Bide oglusub poposu icin sudocrem diye pişik kremi almıştım. Silme derdi olduğu için bi kezcik onu sürdüm . Acayip iyi geldi benim gibi üşenmezsen denemeni tavsiye ederim

adslar merhaba.sağlık ocağının yaptığı topuk kanı alımında bebeğimin tsh sı 6.5 cıktı .15 günlükken bir kez daha aldılar 0.4 cıktı.sağlık ocağı bugün normal dediler ama 0.4 alt sınır nette öyle yazıyor.bu durumda olan var mı? ya da fikri olan.

Bende bu sikintiyi yasiyorum ins gecer kizlar bazen fenalik basiyor mama veriyorum 3 saat ara iyi geliyor hic mama vermek istemesemde gogus uclarim yara bere icinde kullanmadigim krem kalmadi bebegim masallah emmeye istekli emerken parcaliyor beni :)
benim durumumda ayni kizlar :KK43: 7/24 emmek isteyen bir bebegim var. gogus uclarimi dinlendirmek icin bazen ben de mama veriyorum valla napiiim. 15 gunluk bebek emzige -beni emzik olarak kullanmaya -kucaga- yasak olan herseye alisti simdiden isimiz is napicaz bilmiyorum..

Slm arkadaşlar benim oğlumdada gaz sancısı var acile gittik bu olucak dediler sapsiplex diye bi damla verdiler onu kullanıyorum ama yinede geçmiyo :KK43: bide uykuda sıçrıyo korkuyo çığlık çığlığa ağkayarak uyanıyo bu durumu yaşayan varmı çok üzülüyorum sürekli okunuyo ama çok korkuyo :KK43:

Arkadaşlar çocuklarınızı kontrole her aymı götürüyosunuz. Bizi doğumdan sonra çağırdı dr gittik 1 ay sonra gelin dedi 1 ay dolmasına 1 hafta kala gaz sancısından acile gittik çok şükür muayenede bı sıkıntı çıkmadı gazdan başka bidaha şu zaman gelin demedi bende o teşlaşlA sormayı unutmuşum yani sıkıntı oluncamı götürücez yoksa heraymı siz nasıl yapıyorsunuz?

Arkadaşlar çocuklarınızı kontrole her aymı götürüyosunuz. Bizi doğumdan sonra çağırdı dr gittik 1 ay sonra gelin dedi 1 ay dolmasına 1 hafta kala gaz sancısından acile gittik çok şükür muayenede bı sıkıntı çıkmadı gazdan başka bidaha şu zaman gelin demedi bende o teşlaşlA sormayı unutmuşum yani sıkıntı oluncamı götürücez yoksa heraymı siz nasıl yapıyorsunuz?
1 aylikken kalca ultrasonu cekilmesi gerekiyor birde saglik ocaginda 1 aylik asisi oluyor bunlar icin mutlaka gitmelisiniz. Gaz sancisi icinde siz rezene kimyon cayi gibi seyler tuketseniz faydasini gorursunuz. Humananin kimyonlu rezene cayini iciyorum ben faydasini gordum. Tamamen kesmesede gaz sancilarini azaltti.

Canim ozel hastanelerde bir aylik rutin kontrol oluyor yani iki aylikken uc aylikken vs ama gidip gitmemek sana kalmis ben sahsen gitmeyi tercih ediyorum bir yasina kadar en azindan oda doktorum cok detayli incelediginden sen bilirsin yani saglik ocaginada gidip baktirabikirsin bizde en son iki hafta once gittik bildigim halde ne zaman gelicez dedim bir aylik rutin kontrol dedi

Slm arkadaşlar benim oğlumdada gaz sancısı var acile gittik bu olucak dediler sapsiplex diye bi damla verdiler onu kullanıyorum ama yinede geçmiyo :KK43: bide uykuda sıçrıyo korkuyo çığlık çığlığa ağkayarak uyanıyo bu durumu yaşayan varmı çok üzülüyorum sürekli okunuyo ama çok korkuyo :KK43:
En az bir yasina kadar her ay duzenli okarak gitmelisin ,cunku yapilmasi gereken testler tahliller olabilir gelisim durumuna gore asilari hakkinda falan doktor bilgilendirir hem

Mrb arkadaşlar benim bevegmde 15 günlük göğüs uclarım yara olduğu için emzirmekte zorlanıyorum.resmen ortadan ikiye ayrıldı bi önerimiz var mı
Canım benimde öyleydi. Çeşitli göğüs ucu kremleri kullandım en son zeytin yağı kullandım sanki o daha iyi geldi. Öncelikle karbonatlı su ile temizle sonra düşündüğün bir göğüs ucu kremi veya zeytin yağı sür. Tabi ki kesinlikle göğüs kalkanı kullan yoksa geçmiyor. nuk marka kalkandan çok memnun kaldım bilgin olsun. Umarım bir an önce iyileşir

X