Humana still tea, hurma ve boza benim çevremden faydasını duyduklarım. Allah analı babalı büyütsün Canım. Doktorun ve kayınvaliden çok yanlış yapmış ama belki hayırlısı budur. Canını sıkma artık önüne bak.Mama vermek istemiyorum , ama doymuyo ağlıyo .Herkes emzirdikçe gelir sütün diyor .
zaten doğumdan önce sıkıntı olmaz diyerek rahatlatmıştı dr um beni. doğumda da doğumdan sonra da hiiiiç sıkıntı olmadı canım. dr a göstermeden önce çok tedirgindim. internetten falan araştırınca korkmuştum bayaa. dr una sor sadece, internette yazılanlara da aldanmaBENDEDE OLDUGUNU SÖYLEDİ DR. SIKINTI OLMADI DİMİ NORMAL DOĞUMUNDA CANIM ?
canım bak ne kadar guzel soyluyorsun oglum ıyı sukur dıye dahası onemlı degıl sende en kısa surede toparlarsın Allahın ıznıyle boylesı hayırlıymıs hıc sıkma canını süt için de sağmayı dene ıstersen o da cogaltıyormus cunku . bi premature annenın yazısını okumustum onun hıc gelmemıs 6 aylık dogmus bebegı 10. gun bi damla gelmıs ve hemsıre sırınga ıle vermıs bebege ılk süt cok önemliymiş antibiyotik gibiymiş ..hıc yılmamıs sureklı sagmıs ve sonrakı gunlerde cogalmıs sonrasında da emmeye baslamıs gogsunden . Allah yardımcın olsun ınsallahOğlum iyi çok şükür uykusuz geceler başladı tabi endişeler.Bide sütüm olsa herşey güzel olacak.
korunmasız girebilirsin canım. dr un ilişkiyi yasaklamadıysa.Bu ilişki konusunu bana doktorum da tavsiye etti ama korunmasız mı girmemiz lazım tekrar hamile kalma riski olur mu korunmasız girsek
Kızlar en kıdemli ben mi kaldım aranızda40+3 ten selamlar olsun. Evde temizlikçi var bugün, iyiki daha erken almamışım tavuk gibi dolanıyorum ortalarda,sanki 30 haftalık falanım yarın son kontrolümüz var, hanımefendi daha da gelmezse cuma hastanemize yatış yapıcaz. Gelsin suniler
incir kaynat suyunu iç, incirlerini de ye. süt yapıyor. birkaç gün sürüyor sütün çok gelmesi canım. bebeğini emzir, emzirdikten sonra ver mamayı. bebek emdikçe artıyor süt. bir de boooool moral,dinlenme... boza da süt yapıyor diyordu çok kişi, ama ben denemedim.sütüm yok deme, illa ki geliyor. mamayı kaşıkla vermeyi dene. ya da şırınga var bebekler için onunla ver. biberon kullanırsan bebişin emmeyebilir. bol sütlü günlerin olsun. sağlıkla büyüt bebişini :)Oğlum iyi çok şükür uykusuz geceler başladı tabi endişeler.Bide sütüm olsa herşey güzel olacak.
canım Allah bebişine uzun ömürler versin.Ne güzel kurtulmuşsunuz aksiliklere rağmen.Sağ salim doğumu Allah bana da nasip etsin.Kızlaaaarr:) size yazdığım gün doğum gerçekleşti:) 19.03.2016 saat 19.05 :) öncelikle sadece doğurdum yazıcam demiştim ama yazıcm
. SabH 11 gibi sancılarım başlamıştı. Evde çekmek istedim. Saat 16.40da hastaneye yattığomda tam 4cm açılma. Vardı. Sancı konusunda sakın kimse korkmadın dayanılmayacak gibi değil . Sadece son 3 sancı felaketti ki acılmam 7 cmden 3 sancıda hemen 8-9oldu ve doğuma alındım. Öyle korkulan gibi değil yani ki ben korkudan geberiyodum buradaki bazı arkadaşkat iyi bilir.Tabi doktorun etkiside büyük. beni sağlam gaza getirdi sağolsun hadi kızııımmmm ıkınnnnnn falan . Ama sonrasında tamamen felaketler zinciri asla anlatmayacağım cunki kimseyi korkutmak istemiyorum. Lanet herifler cok büyük bi hata yaptılar.şimdi değerlerim alt üst oldu . Düzeltmeye calışıyolar güya . 3gündür hastanedeyim. Kanım yerlerde sayelerinde. Umarsam bir daha cocuğum olur. Neyse bebeğimi koklayıp koklayıp iç geçiriyorum. Hastaneyi sorarsanız istanbul göztepe ssk. Kesinlikle tavsiye etmiyorım. Sakın gelmeyin . Ben delirdim siz delirmeyinbebeğimi de gönderdim hepinizi öperim
o sorulardan ben de bunaldım canımMerhaba kızlar. Bugün kontrolümüz vardı. Doktor Bebek'te sıkıntı yok bekleyelim dedi.
Yalnız ben cok bunaldım. Beklemekten ziyade durmadan doğurmadın mı sorularından. Daha kırk haftam dolmadı ama sanki 80 haftalık muamelesi görüyorum.
Sanki benim elimde olan bişey de ben izin vermiyorum doğmasına.
Günüm bitmek üzere ve ben cok korkuyorum. Bi de felaket tellalları kötü kötü senaryolar yazıyorlar. Yok tuvaletini yaparmış. Yok bilmem neymis.
Allah'ımdan bol bol sabır diliyorum.
Bebişime not : Can'ın ne Zaman isterse o zaman gel. Yeterki sağlıklı sıhatli güzel Bi bahtla gel
hayırlı olsun canım,darısı başımıza :)Kizlarrr bu sabah pasami kucagima aldim detaylari daha sonra anlatirim :)
Allah ömrünü uzun etsin bebişin canım :)KIZLAR BENDE CUMA GÜNÜ 18.03 .2016 DOĞUM YAPTIM DAHA DOĞRUSU SEZERYAN OLDU.
Ben Askında suni sancı işini doktorumla konuşmadım. Sanki heran doğuracakmışım gibi geliyor. Yalnız başka formda okuduklarım tabiki bunlar biraz kulaktan dolma oluyır suni sancı illa hiç açılma yokken biraz zor olduğu. Yasayıp göreceğiz. Hayırlısı olsun.Suni sancı için açılma olmasına gerek yok. Suniyle birlikte açılma olabiliyor, tabi suyunu da patlatıyorlar öyle başlıyor. Benim o şekilde doğum yapan arkadaşım var, inşallah biz de yapabiliriz
Ayy canım Allah sabır versin sana eşinede kusura bakmada biraz vicdan versin de annesiyle konuşsun yeter diye annesinde vicdan yok zaten bari eşin konuşsa hayır birde gelenlerdede düşünce vicdan acıma duygusu hiçbişe yok belliki insan normal zamanda tüm gün kalmaz ne denirki böylelerine Allah akıl fikir versineşime söylüyorum bu ne böyle sabah gelip gece yarılarına kadar oturulurmu doğum yapmış kadının yanında ayıp ya 1-2 kişi değilki gelenler çoluk çocuk karı koca sülalece geliyorlar eşimde millet seni seviyo ondan geliyo sesini çıkarma ayıp diyo. Gelenler çocuklarının peşindede dolaşmıyo oğlumun emziğini almış bi çocuk bi baktım ağzında bayılacaktım sinirden anneleride dedikodu peşinde ilgilenmiyolar çocuklarıyla kayınvalide desen oda aynı. Oğlumın 2 beşiği var biri yatak odasında biri oturma odasında oturma odasındaki beşikte uyudu gaz sancısı vardı zor uyudu ordan kımıldatamadım. Sinir sistemim çöktü resmen
Aa canm hayırlı olsun.sürpriz yapmis kizin.Allah analı babalı büyütsün.ben de hala bekliyorum.bakalım nazlı kızım be zaman gelecek?Mrb arkadaslar 15mart aceleci kuzumu sagsalim kucagima aldim. 38hafta sezaryan olacaktim gece suyum geldi sezaryenle kizimi dunyaya getirdim.Allaha cok sukur iyiyiz.darisi sizlere insallah.
Ewet canim indi iyice karnimCanım bebeğin kanala indiğini anladın mı karnın indi mi
Ayy amin canim benim dua ediyorum hpmiz icin anne olmak cok zor yaaay cok heyecanlıpinkibal hadı guzel haberlerle don bıze ınsallah.100 luk sancı nasıl hıssedılmıyokı acı eşiği yuksek olanlarda mı oluyukı
canım gozun aydın bebegıne kavusmussun saglıcakla.yasadıklarına uzuldum ınsallah en kısa zamnda sende saglıgına kavusup bebısıne evıne donersın.
Hay masallah suphanallah rabbim nazarlardan esirgesinnnnnnnnnnn canim benimKızlaaaarr:) size yazdığım gün doğum gerçekleşti:) 19.03.2016 saat 19.05 :) öncelikle sadece doğurdum yazıcam demiştim ama yazıcm
. SabH 11 gibi sancılarım başlamıştı. Evde çekmek istedim. Saat 16.40da hastaneye yattığomda tam 4cm açılma. Vardı. Sancı konusunda sakın kimse korkmadın dayanılmayacak gibi değil . Sadece son 3 sancı felaketti ki acılmam 7 cmden 3 sancıda hemen 8-9oldu ve doğuma alındım. Öyle korkulan gibi değil yani ki ben korkudan geberiyodum buradaki bazı arkadaşkat iyi bilir.Tabi doktorun etkiside büyük. beni sağlam gaza getirdi sağolsun hadi kızııımmmm ıkınnnnnn falan . Ama sonrasında tamamen felaketler zinciri asla anlatmayacağım cunki kimseyi korkutmak istemiyorum. Lanet herifler cok büyük bi hata yaptılar.şimdi değerlerim alt üst oldu . Düzeltmeye calışıyolar güya . 3gündür hastanedeyim. Kanım yerlerde sayelerinde. Umarsam bir daha cocuğum olur. Neyse bebeğimi koklayıp koklayıp iç geçiriyorum. Hastaneyi sorarsanız istanbul göztepe ssk. Kesinlikle tavsiye etmiyorım. Sakın gelmeyin . Ben delirdim siz delirmeyinbebeğimi de gönderdim hepinizi öperim
Kanama olmuyor Canım olursada nişan geliyor zaten arkadaşımda kanama olmuştu Dr normal olabilir dedi sonuçda bebeği koruyan kesesi var, doğum eğitimine katılmıştım hastanenin ordada eğitmen ilişki açılma için çok faydalı olduğundan bahsetmişti biz iç güdüsek, duygusallık olarak bebeğim zarar görecek diyoruz ama bebeğe hiç bi zararı olmayıp bize doğum için çok faydası varmış, balonda bebeğin tam olarak aşağı inip açılma olması için benim bebeğim aşağıdaydı hatta nişan 35. Haftamda gelmişti dün balon şişirip egzersiz yaptım baya ve karnımın küçüldüğünü hissettim bugün Dr gittik kontrole evet aşağı inmiş tam olarak Bebek dedi Dr :)Ben kanama olursa diye korkuyorum cnm ilişki konusunda yaaa benim doktor sadece yürü diyor balon ne işe yarıyırki acaba
Drm bana özellikle siperm içeri girsin dedi zaten hamile olduğun için fark etmez o :)Bu ilişki konusunu bana doktorum da tavsiye etti ama korunmasız mı girmemiz lazım tekrar hamile kalma riski olur mu korunmasız girsek
Ayy çok geçmiş olsun Canım Nasıl böyle bi hata yaparlar körlerimi bu insanlar, Allah korusun fark edilmeyip daha kötü şeylerde olabilirdiÜstü kapalı şöyle anlatayım canım plesentamın bi ksımını içeride unuttular. 2 gün boyunca da farketmediler. 3 kez bayılınca anlayabildiler . Sonrada kürtaja aladılar.kan değerim 6.3 olmuştu. Şimdi 8.3 hala kan takıcaz diyolar ama kabul etmedim . Kağıtları imzaladım cıkıyorum