Hayırlı olsun...Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinMrb arkadaslar 15mart aceleci kuzumu sagsalim kucagima aldim. 38hafta sezaryan olacaktim gece suyum geldi sezaryenle kizimi dunyaya getirdim.Allaha cok sukur iyiyiz.darisi sizlere insallah.
Yaaa bukadar aksilik olabilirmi dokdotlrumun acil isi cikmis baska sehire ameliyata gitmis of yaaaaaaCanım o kalp yavaşlaması mevzuu hem cihaza hem senin yediğin şeylere hem de bebeğin hareketlerine bağlı, benim de bi kez öyle çıktı doktorum hemen tatlı yedirdi bana bi daha yaptı herşey yoluna girmişti. Hemen moralini bozma yani. Bugün yaz muayenenden sonra merak ettim.
Kizlar bide kiloyu cok takmayin bir hafta once 3 kilo 100 gr demislerdi doguma hiricegm icin detayli da baktilar ve 3 kilo 900 grm kizim kzim cok haretliydi bi kac gündür genellikde sol tarafiniza yatin bebek kanala indigi icin surekli donermis
Canim hic bi sıkıntı yaratmadı, onu unuttum zaten aklima bile gelmedi :))))) şuanda da onunla ilgili pek sıkıntım yok çok şükür, kabızlıgım da eskisi gibi değil, yani doğum kaynaklı ekstra bisey olmadı sanırım, varsa da dikişlerin acısı ve ağrısından onu düşünmüyor veya hissetmiyor da olabilirim :))))Gasoline hep sorucam unutuyorum canım. Normal doğum sırasında senin hemoroid ne durumdaydı? Sıkıntı yarattı mı?
Oyyyy kuzuya maşallaahh, demek doğurdun hee o gün çok şükür, sancı kısımlarınin çok kötü geçmemesine sevindim gözün aydın :)Kızlaaaarr:) size yazdığım gün doğum gerçekleşti:) 19.03.2016 saat 19.05 :) öncelikle sadece doğurdum yazıcam demiştim ama yazıcm
. SabH 11 gibi sancılarım başlamıştı. Evde çekmek istedim. Saat 16.40da hastaneye yattığomda tam 4cm açılma. Vardı. Sancı konusunda sakın kimse korkmadın dayanılmayacak gibi değil . Sadece son 3 sancı felaketti ki acılmam 7 cmden 3 sancıda hemen 8-9oldu ve doğuma alındım. Öyle korkulan gibi değil yani ki ben korkudan geberiyodum buradaki bazı arkadaşkat iyi bilir.Tabi doktorun etkiside büyük. beni sağlam gaza getirdi sağolsun hadi kızııımmmm ıkınnnnnn falan . Ama sonrasında tamamen felaketler zinciri asla anlatmayacağım cunki kimseyi korkutmak istemiyorum. Lanet herifler cok büyük bi hata yaptılar.şimdi değerlerim alt üst oldu . Düzeltmeye calışıyolar güya . 3gündür hastanedeyim. Kanım yerlerde sayelerinde. Umarsam bir daha cocuğum olur. Neyse bebeğimi koklayıp koklayıp iç geçiriyorum. Hastaneyi sorarsanız istanbul göztepe ssk. Kesinlikle tavsiye etmiyorım. Sakın gelmeyin . Ben delirdim siz delirmeyinbebeğimi de gönderdim hepinizi öperim
Oo çabuk düşmüş maşallah, bizde de kan uyuşmaslıgı var, bugün yani 10.günde düsmeye basladi bizimki, zaten bugünden sonra da düsmeye basladigi icin dr tekrar bakmaya gerek yok dedi, 1 aylik olunca gidicez tekrar, kilo alımımızın da maşallahı var yazmiyim şimdi :))))Selam kizlar nasilsiniz
bebegi doganlar bebekleriniz nasil?
Benim bebegimin 6. Gunu bugun. Biraz sarilik var.Doktor takibindeyiz ilk gun 4, ikinci 8, sonraki kontrolde 10, en sonda bugun kontrole gittik 9.5 derece olmus sariligi. Kan uyusmazligi oldugu icin dusmesi uzun surebilir dedi doktorumuz. Persembe gunu yine gidecegiz kontrole Allaha sukur baska sorunumuz yok. Yavas yavas kilo alimina da baslamis. Sizlerin bebekleri nasil sariligi, kilo alimlari nasil ?
Kızlaaaarr:) size yazdığım gün doğum gerçekleşti:) 19.03.2016 saat 19.05 :) öncelikle sadece doğurdum yazıcam demiştim ama yazıcm
. SabH 11 gibi sancılarım başlamıştı. Evde çekmek istedim. Saat 16.40da hastaneye yattığomda tam 4cm açılma. Vardı. Sancı konusunda sakın kimse korkmadın dayanılmayacak gibi değil . Sadece son 3 sancı felaketti ki acılmam 7 cmden 3 sancıda hemen 8-9oldu ve doğuma alındım. Öyle korkulan gibi değil yani ki ben korkudan geberiyodum buradaki bazı arkadaşkat iyi bilir.Tabi doktorun etkiside büyük. beni sağlam gaza getirdi sağolsun hadi kızııımmmm ıkınnnnnn falan . Ama sonrasında tamamen felaketler zinciri asla anlatmayacağım cunki kimseyi korkutmak istemiyorum. Lanet herifler cok büyük bi hata yaptılar.şimdi değerlerim alt üst oldu . Düzeltmeye calışıyolar güya . 3gündür hastanedeyim. Kanım yerlerde sayelerinde. Umarsam bir daha cocuğum olur. Neyse bebeğimi koklayıp koklayıp iç geçiriyorum. Hastaneyi sorarsanız istanbul göztepe ssk. Kesinlikle tavsiye etmiyorım. Sakın gelmeyin . Ben delirdim siz delirmeyinbebeğimi de gönderdim hepinizi öperim
Ohh ohhh kilosunu iyi alsin nazar degmesin ins. Benim ilk 3 gun sutum cok cok azdi. O yuzden mama verdik. Doktorumuz sariligi dusene kadar mamaya devam edin dedi ama zaten gunde en fazla 3 kere veriyordum. Artik vermemeye calisiyorum. Sik sik emzirmeye calisiyorum ama uyandirmak cok ugrastiriyor sarilik yuzunden.Oo çabuk düşmüş maşallah, bizde de kan uyuşmaslıgı var, bugün yani 10.günde düsmeye basladi bizimki, zaten bugünden sonra da düsmeye basladigi icin dr tekrar bakmaya gerek yok dedi, 1 aylik olunca gidicez tekrar, kilo alımımızın da maşallahı var yazmiyim şimdi :))))
Bizim doktorumuz sariliga ates olcere benzer bir aletle bakiyor. Kan alinmiyor sarilik icin. Hatta esim takmis o alete eve alalim bizde surekli takip edelim diyoBu arada tospiğimin göbeği 9.günde düştü çok şükür, o da bitti, sarılık tahlilinin artık yapılmayacağına çok seviniyorum çünkü çok zor ya minicik ellerinden defalarca kan aldılar içim gitti.. bugün de topuk kaninın ikincisj alındı esas bugün zordu, kuzum çok ağladı, besmele çeke çeke dua ede ede bi hal oldum, çok şükür Allah ım başka dert sıkıntı vermezse 20 gün daha hastane kontrol falan yok :)
Bu arada hamile hatunlar, biliyorum zor , bliyorum herkes aynı şeyi söyledi, size de böğğ gelmiş olabilir bu muhabbetten ama fırsat bulduğunuz her dk uyuyun, noluurr :))))
Maşallah bebeğine. Be kadar tatlı. Nasıl Bi hata yaptılar. Bende devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum. İçime kurt düştü şimdi.Kızlaaaarr:) size yazdığım gün doğum gerçekleşti:) 19.03.2016 saat 19.05 :) öncelikle sadece doğurdum yazıcam demiştim ama yazıcm
Maşallah kuzuya Allah nazarlardan saklasın canım bi an önce sağlığına kavuşup bebişinle evine gidersin inşallah canımKızlaaaarr:) size yazdığım gün doğum gerçekleşti:) 19.03.2016 saat 19.05 :) öncelikle sadece doğurdum yazıcam demiştim ama yazıcm
18 günlük olduk, sarılığı hala var gözlerinde. bizde de kan uyuşmazlığı var,zamanla geçer.6 günlükken 200 gr almıştı kızım. 1 aylık olunca gideceğiz kontrole, bakalım ne kadar almış olacakSelam kizlar nasilsiniz
bebegi doganlar bebekleriniz nasil?
Benim bebegimin 6. Gunu bugun. Biraz sarilik var.Doktor takibindeyiz ilk gun 4, ikinci 8, sonraki kontrolde 10, en sonda bugun kontrole gittik 9.5 derece olmus sariligi. Kan uyusmazligi oldugu icin dusmesi uzun surebilir dedi doktorumuz. Persembe gunu yine gidecegiz kontrole Allaha sukur baska sorunumuz yok. Yavas yavas kilo alimina da baslamis. Sizlerin bebekleri nasil sariligi, kilo alimlari nasil ?