- 26 Haziran 2014
- 687
- 625
Cok gecmis olsun Bebegin cok guzel masallah Insallah bi an once sagligina kavusur ve yasadigin kotu seyleri unutursun Aslinda goztepe ssk iyi diye bilinen bi hastahane annem 4 umuzu de orda dogurmus ama demekki sansina oyle denk geldi Allah tekrarini yasatmasinKızlaaaarr:) size yazdığım gün doğum gerçekleşti:) 19.03.2016 saat 19.05 :) öncelikle sadece doğurdum yazıcam demiştim ama yazıcm
. SabH 11 gibi sancılarım başlamıştı. Evde çekmek istedim. Saat 16.40da hastaneye yattığomda tam 4cm açılma. Vardı. Sancı konusunda sakın kimse korkmadın dayanılmayacak gibi değil . Sadece son 3 sancı felaketti ki acılmam 7 cmden 3 sancıda hemen 8-9oldu ve doğuma alındım. Öyle korkulan gibi değil yani ki ben korkudan geberiyodum buradaki bazı arkadaşkat iyi bilir.Tabi doktorun etkiside büyük. beni sağlam gaza getirdi sağolsun hadi kızııımmmm ıkınnnnnn falan . Ama sonrasında tamamen felaketler zinciri asla anlatmayacağım cunki kimseyi korkutmak istemiyorum. Lanet herifler cok büyük bi hata yaptılar.şimdi değerlerim alt üst oldu . Düzeltmeye calışıyolar güya . 3gündür hastanedeyim. Kanım yerlerde sayelerinde. Umarsam bir daha cocuğum olur. Neyse bebeğimi koklayıp koklayıp iç geçiriyorum. Hastaneyi sorarsanız istanbul göztepe ssk. Kesinlikle tavsiye etmiyorım. Sakın gelmeyin . Ben delirdim siz delirmeyin bebeğimi de gönderdim hepinizi öperim