Cok gecmis olsun Bebegin cok guzel masallah Insallah bi an once sagligina kavusur ve yasadigin kotu seyleri unutursun Aslinda goztepe ssk iyi diye bilinen bi hastahane annem 4 umuzu de orda dogurmus ama demekki sansina oyle denk geldi Allah tekrarini yasatmasinKızlaaaarr:) size yazdığım gün doğum gerçekleşti:) 19.03.2016 saat 19.05 :) öncelikle sadece doğurdum yazıcam demiştim ama yazıcm
. SabH 11 gibi sancılarım başlamıştı. Evde çekmek istedim. Saat 16.40da hastaneye yattığomda tam 4cm açılma. Vardı. Sancı konusunda sakın kimse korkmadın dayanılmayacak gibi değil . Sadece son 3 sancı felaketti ki acılmam 7 cmden 3 sancıda hemen 8-9oldu ve doğuma alındım. Öyle korkulan gibi değil yani ki ben korkudan geberiyodum buradaki bazı arkadaşkat iyi bilir.Tabi doktorun etkiside büyük. beni sağlam gaza getirdi sağolsun hadi kızııımmmm ıkınnnnnn falan . Ama sonrasında tamamen felaketler zinciri asla anlatmayacağım cunki kimseyi korkutmak istemiyorum. Lanet herifler cok büyük bi hata yaptılar.şimdi değerlerim alt üst oldu . Düzeltmeye calışıyolar güya . 3gündür hastanedeyim. Kanım yerlerde sayelerinde. Umarsam bir daha cocuğum olur. Neyse bebeğimi koklayıp koklayıp iç geçiriyorum. Hastaneyi sorarsanız istanbul göztepe ssk. Kesinlikle tavsiye etmiyorım. Sakın gelmeyin . Ben delirdim siz delirmeyinbebeğimi de gönderdim hepinizi öperim
maşallah kuzuya... çok geçmiş olsun..Kızlaaaarr:) size yazdığım gün doğum gerçekleşti:) 19.03.2016 saat 19.05 :) öncelikle sadece doğurdum yazıcam demiştim ama yazıcm
. SabH 11 gibi sancılarım başlamıştı. Evde çekmek istedim. Saat 16.40da hastaneye yattığomda tam 4cm açılma. Vardı. Sancı konusunda sakın kimse korkmadın dayanılmayacak gibi değil . Sadece son 3 sancı felaketti ki acılmam 7 cmden 3 sancıda hemen 8-9oldu ve doğuma alındım. Öyle korkulan gibi değil yani ki ben korkudan geberiyodum buradaki bazı arkadaşkat iyi bilir.Tabi doktorun etkiside büyük. beni sağlam gaza getirdi sağolsun hadi kızııımmmm ıkınnnnnn falan . Ama sonrasında tamamen felaketler zinciri asla anlatmayacağım cunki kimseyi korkutmak istemiyorum. Lanet herifler cok büyük bi hata yaptılar.şimdi değerlerim alt üst oldu . Düzeltmeye calışıyolar güya . 3gündür hastanedeyim. Kanım yerlerde sayelerinde. Umarsam bir daha cocuğum olur. Neyse bebeğimi koklayıp koklayıp iç geçiriyorum. Hastaneyi sorarsanız istanbul göztepe ssk. Kesinlikle tavsiye etmiyorım. Sakın gelmeyin . Ben delirdim siz delirmeyinbebeğimi de gönderdim hepinizi öperim
Merhaba kızlar. Bugün kontrolümüz vardı. Doktor Bebek'te sıkıntı yok bekleyelim dedi.
Yalnız ben cok bunaldım. Beklemekten ziyade durmadan doğurmadın mı sorularından. Daha kırk haftam dolmadı ama sanki 80 haftalık muamelesi görüyorum.
Sanki benim elimde olan bişey de ben izin vermiyorum doğmasına.
Günüm bitmek üzere ve ben cok korkuyorum. Bi de felaket tellalları kötü kötü senaryolar yazıyorlar. Yok tuvaletini yaparmış. Yok bilmem neymis.
Allah'ımdan bol bol sabır diliyorum.
Bebişime not : Can'ın ne Zaman isterse o zaman gel. Yeterki sağlıklı sıhatli güzel Bi bahtla gel
Resmen mahalle baskısıAynen ya ben de çok bunaldım her gün illa ki bi kaç kişi arıyo daha doğmadı mı soruları artık iyice bunalttı ben kendi derdime mi üzüliyim bi de bu sabırsız kişilerle mi uğraşıyım her kafadan da bi ses çıkıyo yok suni sancı alma yok şunu yapma bunu yapma artık iyice dayanamaz hale geldim bunaldım bebeğim artık kendiliğinden gelse de kurtulsam sağlıkla hayırlısıyla stres baskı çok zooorrrr
Kızlaaaarr:) size yazdığım gün doğum gerçekleşti:) 19.03.2016 saat 19.05 :) öncelikle sadece doğurdum yazıcam demiştim ama yazıcm
ay cok heyecanlıMrbalaaaaaar kızlar kontrolümuz vardi hissetmedigim sancilar ntsde 100 u gordu bebek tamamn Aşşağıda yatiracsklardi bu gun ama acilmam yoktu bende kabul etnedim imza atip ciktim aksama kadr suyun sancin gelmesse yarin gel dedi offffff inanin acayip heycanliyim ve duygusalim geliyooo bebisim sanirinn herseyi detayli yazicam size kizlar Allah hepimizin yardimcisi olsunnn
canım gozun aydın bebegıne kavusmussun saglıcakla.yasadıklarına uzuldum ınsallah en kısa zamnda sende saglıgına kavusup bebısıne evıne donersın.Kızlaaaarr:) size yazdığım gün doğum gerçekleşti:) 19.03.2016 saat 19.05 :) öncelikle sadece doğurdum yazıcam demiştim ama yazıcm
Bizde ayniyiz 6 gunluk ve 200 gram aldi oglum. Ilk once verdi bundan sonra kilo alimi baslayacak dedi doktorumuz. Ins. Sariliklarida gecer yavrularimizin hicbir saglik sorunu olmaz18 günlük olduk, sarılığı hala var gözlerinde. bizde de kan uyuşmazlığı var,zamanla geçer.6 günlükken 200 gr almıştı kızım. 1 aylık olunca gideceğiz kontrole, bakalım ne kadar almış olacak
Millete bakarsak evin yolunu bulamayız canım sen duymazlıktan gel boşver takma kafaya bebeğin iyiymiş sağlıklıymış ne güzel nekadar durursa okadar iyi kilo alır gelişir. Sağlıklı sıhhatlı bi şekilde kucağına alda önemli olan o canım. Uyumaya çalış bol bol benden tavsiye :)Merhaba kızlar. Bugün kontrolümüz vardı. Doktor Bebek'te sıkıntı yok bekleyelim dedi.
Yalnız ben cok bunaldım. Beklemekten ziyade durmadan doğurmadın mı sorularından. Daha kırk haftam dolmadı ama sanki 80 haftalık muamelesi görüyorum.
Sanki benim elimde olan bişey de ben izin vermiyorum doğmasına.
Günüm bitmek üzere ve ben cok korkuyorum. Bi de felaket tellalları kötü kötü senaryolar yazıyorlar. Yok tuvaletini yaparmış. Yok bilmem neymis.
Allah'ımdan bol bol sabır diliyorum.
Bebişime not : Can'ın ne Zaman isterse o zaman gel. Yeterki sağlıklı sıhatli güzel Bi bahtla gel
Sende takma kafana canım boşver millet çok meraklı herşeye. Bende sezeryanla doğum yaptım banada gelen giden sen şimdi doğum yaptığınımı zannediyorsun işin kolayına kaçıyorsun demeler gelen giden den fenalık geliyo gelen gitmiyo şuanda bile sabah gelen misafirler var saat kaç olmuş umurlarında değil. Tam diyorum bugün kimse gelmicek rahat rahat dinlenirim diyorum kayınvalidem sabah arıyo akrabaları gelin oturalım diyo onlarda utanmadan geliyo akşama kadar oturuyolar saat kaç olmuş hala yiyip içip oturuyorlar deliricem ya eşime dedim beni anneme götür hafta sonu alırsın deliricem dedim oda millet seni seviyo ondan geliyo sesini çıkarma diyo ay çenem düştü lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayımAynen ya ben de çok bunaldım her gün illa ki bi kaç kişi arıyo daha doğmadı mı soruları artık iyice bunalttı ben kendi derdime mi üzüliyim bi de bu sabırsız kişilerle mi uğraşıyım her kafadan da bi ses çıkıyo yok suni sancı alma yok şunu yapma bunu yapma artık iyice dayanamaz hale geldim bunaldım bebeğim artık kendiliğinden gelse de kurtulsam sağlıkla hayırlısıyla stres baskı çok zooorrrr
Maşallahhhh çok tatlı bebeğinKızlaaaarr:) size yazdığım gün doğum gerçekleşti:) 19.03.2016 saat 19.05 :) öncelikle sadece doğurdum yazıcam demiştim ama yazıcm
Çok sevindim sıkıntı yaratmamasına:)) geçmiş olsun canımCanim hic bi sıkıntı yaratmadı, onu unuttum zaten aklima bile gelmedi :))))) şuanda da onunla ilgili pek sıkıntım yok çok şükür, kabızlıgım da eskisi gibi değil, yani doğum kaynaklı ekstra bisey olmadı sanırım, varsa da dikişlerin acısı ve ağrısından onu düşünmüyor veya hissetmiyor da olabilirim :))))
Canım devlette yapma diyemiyorum illaki heryer böyle değildir . Ama gerçekten canım cok yandı. Sadece iyice araştır doktorlarını falan . Ben simdi kesinlikle anlatmak istemiyorum . Ben bile fenalaşıyorum cunki. Doktorların coğundada bi sorun yoktu . Ama işte aradan bi ili gerzek cıkıyoMaşallah bebeğine. Be kadar tatlı. Nasıl Bi hata yaptılar. Bende devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum. İçime kurt düştü şimdi.
Etmezmiyim canım benim . Sakın korkma ama .inan doğum cok kolaydı tek düşündüğüm bi an önce itmem lazımdıHayırlı olsun canımm çok sevindim Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah bize de dua et aynı senin durumundayım hiç bişey yok daha günüm geçti darısı başımıza tek avazda kolay doğumlar hepimizee
Amin canım sağol:) bi gitsem evime bıraksalar bizi bıktım yemin ederim kollarım mosmor , hortumla işer vaziyette tonlarca serum yedim. Valla bıktım . Ayrıntıya cok gitmeyim canım boşver hatırşamakta istemiyorum zaten daha doğum yapmamış olanlarda varOyyyy kuzuya maşallaahh, demek doğurdun hee o gün çok şükür, sancı kısımlarınin çok kötü geçmemesine sevindim gözün aydın :)
Diger sıkıntılarla da ilgili insallah tez vakitte düzelirsin canım, ne halt ettiler de 3 gündür hastanedesin kiiRabbim şifa versin tez vakitte sağlıkla evinize kavuşn inşallahhh :)
Allah analı babalı büyütsün cnm çok iyi moral oldu bu durum açılma yumuşama ve kanala girme hiçbiri yok bende korkuyordum mecbur kalcam sezeryana diye ama senin gibi örnekler olunca insan daha cesaretli oluyorKızlar 18 martta Yağmur'umu dünyaya getirdim. Çok güzel bi duygu. Bekleyenler inşallah sağlıkla kavuşursunuz meleklerinize. 18 martta kızımı sezeryanla dünyaya getirmek için hastaneye gittim. 1 hafta Öncesinden nişanım gelmişti ve 1 cm açılmam vardı. Ama sancı başlamadığı için sezeryana karar vermiştik. Hastaneye Gittiğimde doktorum yine kontrol etti ve 1 cm açılmam artmamıştı. Zaten sancımda yoktu. Ama doktorum ne yaptı ne etti beni suni sancı almam konusunda kandırdı. Sonunda iiki kandırmış diyorumher şey çok güzeldi. Hiç ağrım yokken, bebek kanala girmemişken ve rahim duvarım çok kalınken suni sancı alıp 7 saat ağrıyla kızıma kavuştum hiç korkmayın evet ağrı oluyor acı oluyor ama doktor kızımı kucağıma koyduğu an her şey bitti
Ben kanama olursa diye korkuyorum cnm ilişki konusunda yaaa benim doktor sadece yürü diyor balon ne işe yarıyırki acabaAynen Canım bende aynı günde olduklarımızı görünce kim önce Nasıl doğum yapıcak diye merak ediyorum :) ilişki giribilirsin canım bence açılma için çok faydalı 30 haftada bize yasaklamıştı şimdi söyledi bunu, arkadaşım hiç ara vermedi bende ona diyordum zararı olucak felan diye ama kız 8cm açıklıkla doğuma gitti
Bende salı kontrole gidicem, sabah akşam beline sıcak su tut dedi çömelip dedi bide bide balon şişir dediunutmuştum eşim hatırlattı onuda
Bana 37 de çatı muayenesi yaptı geçen cuma alttan bakmıycam ultrasonda yukarda duruyor gerek yok dedi ultrasonda da anlaşılıyor cnm yukarda olduğuKilosu nasıl olur bilmiyorum ben gecen hafta Çarşamba gittim 3 kg dedi cuma gittim 3250 dedi bu cuma da 3300 dedi hemen hemen o civarlarda doğar herhalde :) Kafası aşağıda ama kanala girdi diye bişey söylemedi onu anlamak için alttan muayene etmesi gerekmez mi beni hiç alttan muayane etmedi kanala girmiş ya da girmemiş diye bişey demedi