2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun Bebegin cok guzel masallah Insallah bi an once sagligina kavusur ve yasadigin kotu seyleri unutursun Aslinda goztepe ssk iyi diye bilinen bi hastahane annem 4 umuzu de orda dogurmus ama demekki sansina oyle denk geldi Allah tekrarini yasatmasin

maşallah kuzuya... çok geçmiş olsun..

Aynen ya ben de çok bunaldım her gün illa ki bi kaç kişi arıyo daha doğmadı mı soruları artık iyice bunalttı ben kendi derdime mi üzüliyim bi de bu sabırsız kişilerle mi uğraşıyım her kafadan da bi ses çıkıyo yok suni sancı alma yok şunu yapma bunu yapma artık iyice dayanamaz hale geldim bunaldım bebeğim artık kendiliğinden gelse de kurtulsam sağlıkla hayırlısıyla stres baskı çok zooorrrr

Resmen mahalle baskısı

Canim hem ggeçmiş olsun hem gözün aydin. Bebisleri kucagimiza alinca herşeyi unutuyoruz

ay cok heyecanlı pinkibal hadı guzel haberlerle don bıze ınsallah.100 luk sancı nasıl hıssedılmıyokı acı eşiği yuksek olanlarda mı oluyukı

canım gozun aydın bebegıne kavusmussun saglıcakla.yasadıklarına uzuldum ınsallah en kısa zamnda sende saglıgına kavusup bebısıne evıne donersın.

Bizde ayniyiz 6 gunluk ve 200 gram aldi oglum. Ilk once verdi bundan sonra kilo alimi baslayacak dedi doktorumuz. Ins. Sariliklarida gecer yavrularimizin hicbir saglik sorunu olmaz

Millete bakarsak evin yolunu bulamayız canım sen duymazlıktan gel boşver takma kafaya bebeğin iyiymiş sağlıklıymış ne güzel nekadar durursa okadar iyi kilo alır gelişir. Sağlıklı sıhhatlı bi şekilde kucağına alda önemli olan o canım. Uyumaya çalış bol bol benden tavsiye :)

Sende takma kafana canım boşver millet çok meraklı herşeye. Bende sezeryanla doğum yaptım banada gelen giden sen şimdi doğum yaptığınımı zannediyorsun işin kolayına kaçıyorsun demeler gelen giden den fenalık geliyo gelen gitmiyo şuanda bile sabah gelen misafirler var saat kaç olmuş umurlarında değil. Tam diyorum bugün kimse gelmicek rahat rahat dinlenirim diyorum kayınvalidem sabah arıyo akrabaları gelin oturalım diyo onlarda utanmadan geliyo akşama kadar oturuyolar saat kaç olmuş hala yiyip içip oturuyorlar deliricem ya eşime dedim beni anneme götür hafta sonu alırsın deliricem dedim oda millet seni seviyo ondan geliyo sesini çıkarma diyo ay çenem düştü lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayım

Maşallahhhh çok tatlı bebeğinSağlıkla güle güle büyüt

Çok sevindim sıkıntı yaratmamasına:)) geçmiş olsun canım

Maşallah bebeğine. Be kadar tatlı. Nasıl Bi hata yaptılar. Bende devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum. İçime kurt düştü şimdi.
Canım devlette yapma diyemiyorum illaki heryer böyle değildir . Ama gerçekten canım cok yandı. Sadece iyice araştır doktorlarını falan . Ben simdi kesinlikle anlatmak istemiyorum . Ben bile fenalaşıyorum cunki. Doktorların coğundada bi sorun yoktu . Ama işte aradan bi ili gerzek cıkıyo

Etmezmiyim canım benim . Sakın korkma ama .inan doğum cok kolaydı tek düşündüğüm bi an önce itmem lazımdı

Amin canım sağol:) bi gitsem evime bıraksalar bizi bıktım yemin ederim kollarım mosmor , hortumla işer vaziyette tonlarca serum yedim. Valla bıktım . Ayrıntıya cok gitmeyim canım boşver hatırşamakta istemiyorum zaten daha doğum yapmamış olanlarda var

Allah analı babalı büyütsün cnm çok iyi moral oldu bu durum açılma yumuşama ve kanala girme hiçbiri yok bende korkuyordum mecbur kalcam sezeryana diye ama senin gibi örnekler olunca insan daha cesaretli oluyor

Ben kanama olursa diye korkuyorum cnm ilişki konusunda yaaa benim doktor sadece yürü diyor balon ne işe yarıyırki acaba

Bana 37 de çatı muayenesi yaptı geçen cuma alttan bakmıycam ultrasonda yukarda duruyor gerek yok dedi ultrasonda da anlaşılıyor cnm yukarda olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…