2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar 2 yasindaki oglum bebege karşı inanilmaz merakli. Hunharca davraniyor. Anlamiyor zarar verdigini. Bebegin karnina falan yatmaya kalkiyor.gozunu falan durtuyor. Defalarca sakince söylüyorum ama anlamiyor. Buna benzer durum yasayan var mi
Daha kendisi Bebek birde kardeşiyle mi oynuycakmış yavrum kıyamam annesi küçükmüş pek anlamaz o sen idare edeceksin

Ay canım ne güzel konuştun. Normal doğum istediğim için biraz şaşırdım üzüldüm esim hala umutlu belki de almaz bekleyelim der diyor hiç istemiyor sezeryan olmamı ama kısmetten öte yol yok. Bu arada 18 martın anlamı benim için büyük çünkü geçen sene ikiz kardeşim 18 martta doğum yaptı. Eşim de çanakkale li. İsim olarak çınar ya da zafer düşünüyorduk zafer koyarsak da ismi ile bütünleşmiş olucak. Senin de hakkında hayırlısı olsun. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş bebekleri
Ayy canım ya yanlış anlama sakın ama herşeyde bi hayır var derler ya . Belkide bu o yani:) tabiki inşallah normal olur allahım gönlüne göre ve en hayırlısını versin :) benim hakkımda en hayırlısı falan kalmadı heralde bunalıma soktu beni kaynana çenesi. En sonunda gidicem bi özel hastane alın beni sezeryana dicem o kadat bunalıma girdim :KK70:

Canım bugün doktorda idim ben de 40 haftayı beklerken doktor bugün sezeryan dedi bana hem de iki gün sonraya. 39+2 olucaz inşallah. Bebegin başı 102 mm ölçüldü ve doktor seni zorlar diyor 40 haftayı beklemeyi bile gerek görmedi sen beklemede misin hala.
Ya öyle mi hadi hakkında hayırlısı, doktorum bu hafta yine normali beklememi istiyor.Benim fiziksel yapımı uygun görüyor .Doğurusun sen dedi en son.Olmazsa haftaya salı alacak sezeryana 40+0 da.Ama az önce nişanım geldi.Böyle kirli kan .Bende heycan yaptım hemen duşumu aldım.Hastane valizinin içine kuru soğan , zemzem , hurma, koydum bunlar eksikti.İnşallah sancılarımda başlarda norman doğum yaparım.Bakalım eğer doğuramazsam benimkide sezeryan olacak büyük ihtimal.

Bizim dr 22-23 dedi, 23 yapmaya calisiyorum ben ama giyisi konusu kafami karistiriyo, icine body ve alt, ustune tulum, en son da penye battaniyeye sariyorum, uyurken uzerine orgu battaniyesini ortuyorum yine de karni agriyo sanki.. bilemedim yaa bi de son gunlerde istanbul sogudu yine pöfff
aynı şekilde giydiriyorum bende o hazır örgü battaniyeler bence sıcak tutmaz, daha sıcak tutacak battaniyeler almıştım uyurken bazen uyanıkkende o battaniyeleri örtüyorum ona rağmen bugün sancılandı bence sende daha kalın bir battaniye örtebilirsin burnu soğuksa bence vücut ısısı düşüyor olabilir. madem istanbul soğuk 24 yap istersen evi .
aldığım battaniyeler
1-http://www.englishhome.com.tr/filli-pamuklu-bebe-battaniye-90x120-pembe.html
2-http://urun.n11.com/battaniye/ozdilek-sleepy-bebek-battaniyesi-P104198162?cid=604001&gclid=CIGVrqjMyMsCFQ2eGwodwUMPJA&gclsrc=aw.ds
3-http://www.serhanbebe.com/Battaniye/Golden-Spring-Bebek-Battaniyesi-Mavi.aspx#.VusYqtKLRdg

umarım bunlar reklama girmiyordur, bilgilenmen için gönderiyorum ama, Allah bebişlerimizi gazdan korusun ne yapalım tavsiye de bulunmamız gerek bu arada kimyon ve rezene kaynatıp bir çay bardağı kendim içiyorum 2 kaşıkta bebeğe veriyorum

Kızlar sonunda nişanımda geldi , ama bende tık yok sancı falan.İnşallah sancı başlar.Sezeryan bile olsam vücudum her zerresinin bebeğin doğumundan haberdar olmasını istiroum.Bir yerde okumuştum sezeryanda bebekler strese giriyolar.Ama kişinin suyu geldi ,fakat çatıdan doğuramadı sezeryan olursa sıkıntısı daha az oluyormuş annein .

Merhaba kizlar Benim kizim dün cok az hareket etti bugunde kontrolumuz vardi Nst de kalp atisi 3 kere yavasladi doktor ogleden sonra tekrar gelin dedi Nst icin Esim diyoki karnina koyduklari alet kayiyodu ondan düşük cikmistir Böyle bisey olabilir mi neden yavaslamistir fikri olan?
uyanık ve hareketliyken artıyor uyurken düşüyor kalp atışı aradaki fark çok mu

uyanık ve hareketliyken artıyor uyurken düşüyor kalp atışı aradaki fark çok mu
Evet bayagi fark vardi ama ogleden sonra gittik tekrar baktilar Bu sefer sirtustu degilde sola yatirdilar beni yine düşük cikti sonra saga yatirarak denedik ve normal cikti cok şükür Buyuk ihtimalle benim yatis pozisyonumdan ve koyduklari aletin tam yakalayamamasindan öyle oldu Icim rahatladi Zaten sonra hareketlerindede artis oldu yalniz benim sancilar yuksek cikti 50-100 arasi hatta 90-100 gibiydi 10 dk boyunca

Kizlar 2 yasindaki oglum bebege karşı inanilmaz merakli. Hunharca davraniyor. Anlamiyor zarar verdigini. Bebegin karnina falan yatmaya kalkiyor.gozunu falan durtuyor. Defalarca sakince söylüyorum ama anlamiyor. Buna benzer durum yasayan var mi
aynı durum bende de var. 26 aylık diğer çocuğum. tutmak istiyor. arada öpmesine izin veriyorum. ara ara ağlama krizine giriyor, çoğu zaman unutuyor ama umarım içine atmıyordur :KK43: bebekten çok onunla uğraşıyoruz.

Ay canım ne güzel konuştun. Normal doğum istediğim için biraz şaşırdım üzüldüm esim hala umutlu belki de almaz bekleyelim der diyor hiç istemiyor sezeryan olmamı ama kısmetten öte yol yok. Bu arada 18 martın anlamı benim için büyük çünkü geçen sene ikiz kardeşim 18 martta doğum yaptı. Eşim de çanakkale li. İsim olarak çınar ya da zafer düşünüyorduk zafer koyarsak da ismi ile bütünleşmiş olucak. Senin de hakkında hayırlısı olsun. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş bebekleri

Bak ne güzel şeyler denk gelmiş varmış demek bunda da bi hayır hem cuma günü doğuyo olması çok güzel bence mubarek gün her şeyin en hayırlısı olsun takma kafana

Ya öyle mi hadi hakkında hayırlısı, doktorum bu hafta yine normali beklememi istiyor.Benim fiziksel yapımı uygun görüyor .Doğurusun sen dedi en son.Olmazsa haftaya salı alacak sezeryana 40+0 da.Ama az önce nişanım geldi.Böyle kirli kan .Bende heycan yaptım hemen duşumu aldım.Hastane valizinin içine kuru soğan , zemzem , hurma, koydum bunlar eksikti.İnşallah sancılarımda başlarda norman doğum yaparım.Bakalım eğer doğuramazsam benimkide sezeryan olacak büyük ihtimal.

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Sanırım herkes doğuracak bir ben kalacağım. Ne nişan ne Bi ağrı yok. Sanki bebiş sonsuza kadar içimde kalacak.
Rabbim hayırlı doğumlar, sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin.
Yalnız bu streste beni öldürecek. Sancı mı gelecek nişan mı gelecek.
Ha Bi de sürekli arayanlar var. Onu da geçtim her hareketimde sancımı diye soran olumsuz yanıt aldığında yüzü düşen kocisim var.
Ben sancıdan ölsem oğlum geliyor diye sevinecek Ada'm.

Buralar zaten ıssızlaştı. Doğurmayan Bi kac kişi kaldık. Eskiden sayfalar dolusu oku bitmeyen iletiler vardı şimdi açtığımda tek tük oluyır. Sanırım en son da kendi kendime yazacağım.

Sanırım herkes doğuracak bir ben kalacağım. Ne nişan ne Bi ağrı yok. Sanki bebiş sonsuza kadar içimde kalacak.
Ha Bi de sürekli arayanlar var. Onu da geçtim her hareketimde sancımı diye soran olumsuz yanıt aldığında yüzü düşen kocisim var.

Buralar zaten ıssızlaştı. Doğurmayan Bi kac kişi kaldık. Eskiden sayfalar dolusu oku bitmeyen iletiler vardı şimdi açtığımda tek tük oluyır. Sanırım en son da kendi kendime yazacağım.
Inan ayni durumdayiz :KK75: herkes gozumun icine bakiyo:KK48: ne agri var ne sizi o_O hrr gun hayal kuruyorum tamm bu gun dogar die sancilanmayi bekliyorum resmn:KK53: acaba cok stres yapiyorz bebisler inatlasiyoda olabilir bizimle:KK48: hayirlis kizlar yaa :KK49: napak aylari geride biraktik biz :KK19: 3 5 gunun lafini mi edicez:KK48::KK23::KK55:

Canım kuru soğan neden koydun anlamadım onu ben

Inan ayni durumdayiz :KK75: herkes gozumun icine bakiyo:KK48: ne agri var ne sizi o_O hrr gun hayal kuruyorum tamm bu gun dogar die sancilanmayi bekliyorum resmn:KK53: acaba cok stres yapiyorz bebisler inatlasiyoda olabilir bizimle:KK48: hayirlis kizlar yaa :KK49: napak aylari geride biraktik biz :KK19: 3 5 gunun lafini mi edicez:KK48::KK23::KK55:
Nasip artık. En azından 40 ın bitimine şartladım kendimi ondan sonra ne olacak doktorla da konuşmadım. Suni sancı mı verecek. Yoksa açılmam yok sezeryan mı olacak. Bu belirsizlikte beni darlıyor

aynı durum bende de var. 26 aylık diğer çocuğum. tutmak istiyor. arada öpmesine izin veriyorum. ara ara ağlama krizine giriyor, çoğu zaman unutuyor ama umarım içine atmıyordur :KK43: bebekten çok onunla uğraşıyoruz.

Benimki de 26 aylik da iste kabaca 2 yaşında diyorum. Aynen valla biz de daha cok onunla ugrasiyoruz arada artik basa cikamayinca patladigim da oluyor kiziyorum sonra pişman oluyorum:KK43: sadece biz yokken ya da bosluktan istifade yapsa iyi,biz varken bile aynen devam ediyor. Resmen guresiyoruz. Bu sayede lohusalik depresyonuna giricem bu gidişle.

Hehe merak etme ben varim Büyük ihtimal benden once dogurursun benim beklenen tarih 29 u o yuzden rahat ol Ben o tarihe kadar buralarda sana yoldaş olurum :)

X