2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

He bide bişey daha sancınuz başlayınca malum bağırmak geliyo :KK43: ama onun yerine derin nefes alıp verirseniz hiç bağırma gereği duymuuor ve ne bebeği tehliye atmış oluyorsunuz hemde yemin bile debilirim sancınız çok daha hafif geçiyor :) bence deneyin.. :)
Katiliyorum, bir de yürüyerek cekin sancinizi mumkun oldugunca, yatarak emin olun daha zor..

Kızlar yarın 11:30 da kızımı kucağıma alıcam dualarınızı bekliyorum:)
Saglikla kucagina al insallah canim benim :)

aynı şekilde giydiriyorum bende o hazır örgü battaniyeler bence sıcak tutmaz, daha sıcak tutacak battaniyeler almıştım uyurken bazen uyanıkkende o battaniyeleri örtüyorum ona rağmen bugün sancılandı bence sende daha kalın bir battaniye örtebilirsin burnu soğuksa bence vücut ısısı düşüyor olabilir. madem istanbul soğuk 24 yap istersen evi .
aldığım battaniyeler
1-http://www.englishhome.com.tr/filli-pamuklu-bebe-battaniye-90x120-pembe.html
2-http://urun.n11.com/battaniye/ozdilek-sleepy-bebek-battaniyesi-P104198162?cid=604001&gclid=CIGVrqjMyMsCFQ2eGwodwUMPJA&gclsrc=aw.ds
3-http://www.serhanbebe.com/Battaniye/Golden-Spring-Bebek-Battaniyesi-Mavi.aspx#.VusYqtKLRdg

umarım bunlar reklama girmiyordur, bilgilenmen için gönderiyorum ama, Allah bebişlerimizi gazdan korusun ne yapalım tavsiye de bulunmamız gerek bu arada kimyon ve rezene kaynatıp bir çay bardağı kendim içiyorum 2 kaşıkta bebeğe veriyorum
Orgu battaniyeleri sadece uyurken uzerine ortuyorum veya disari cikarken kullaniyorum, kimyon bi fincan rezene bi fincan ictim ben de dun, bugun hastane ve annemsiz gecen ilk gun telasindan unuttum yarin yine icerim insallah.

Bu arada ananesiz ilk gecesinde bakalim oglum napicak annesine :)))

Sanırım herkes doğuracak bir ben kalacağım. Ne nişan ne Bi ağrı yok. Sanki bebiş sonsuza kadar içimde kalacak.
Rabbim hayırlı doğumlar, sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin.
Yalnız bu streste beni öldürecek. Sancı mı gelecek nişan mı gelecek.
Ha Bi de sürekli arayanlar var. Onu da geçtim her hareketimde sancımı diye soran olumsuz yanıt aldığında yüzü düşen kocisim var.
Ben sancıdan ölsem oğlum geliyor diye sevinecek Ada'm.

Buralar zaten ıssızlaştı. Doğurmayan Bi kac kişi kaldık. Eskiden sayfalar dolusu oku bitmeyen iletiler vardı şimdi açtığımda tek tük oluyır. Sanırım en son da kendi kendime yazacağım.

Inan ayni durumdayiz :KK75: herkes gozumun icine bakiyo:KK48: ne agri var ne sizi o_O hrr gun hayal kuruyorum tamm bu gun dogar die sancilanmayi bekliyorum resmn:KK53: acaba cok stres yapiyorz bebisler inatlasiyoda olabilir bizimle:KK48: hayirlis kizlar yaa :KK49: napak aylari geride biraktik biz :KK19: 3 5 gunun lafini mi edicez:KK48::KK23::KK55:

Hehe merak etme ben varim Büyük ihtimal benden once dogurursun benim beklenen tarih 29 u o yuzden rahat ol Ben o tarihe kadar buralarda sana yoldaş olurum :)

Durun durun bende varım daha. Bendede sancı nişan nişane düğün dernek hiçbişey yok . Bunların yerine bütün mutfak eşyalarımın yerini değiştiren gün boyu konuşup benim minnacık sobalı suyu buz gibi evime ve kedilerime söylenen , cocugumu dövebileceğimi idda eden bi kayınvalidem , bol bol kireç ve kül yeme isteği uyandıran demir eksikliğim uykusuzluğum kırılmak üzere olan bir kaburgam ve huzursuz bacak sendromum falan var :KK70: birbirimize sahip çıkalım kızlar:KK70: banada sahip çıkın bayılacam artık valla :KK70:

Durun durun bende varım daha. Bendede sancı nişan nişane düğün dernek hiçbişey yok . Bunların yerine bütün mutfak eşyalarımın yerini değiştiren gün boyu konuşup benim minnacık sobalı suyu buz gibi evime ve kedilerime söylenen , cocugumu dövebileceğimi idda eden bi kayınvalidem , bol bol kireç ve kül yeme isteği uyandıran demir eksikliğim uykusuzluğum kırılmak üzere olan bir kaburgam ve huzursuz bacak sendromum falan var :KK70: birbirimize sahip çıkalım kızlar:KK70: banada sahip çıkın bayılacam artık valla :KK70:
Oyyy Allah yardimcin olsunn :)

Bir uykusuz gecenin sabahindan daha günaydın.. oğlum şuanda altını kirletiyo, çıkardığı cor cor sesi bile severim yaa:KK37:

Bu arada yaklasık 2.5 saat sonra tam 1 haftalik olucak kuzum :))
1 haftsda 50li bir paket bezbitirdik, 2.5paket islak mendil sanirim, simdilik sarfiyatimizda durum bu :))
Aha da mizirdanmaya basladiii, hadin görüşrüz güzel anneler :)

Dün saat 3 buçukta oğlumu kucağıma aldım:nazar::KK200: sabah hafif bir kanama geldi nişanmı acaba diye dr.gittim nst de sancım çıktı sma hiç açılma yada yumuşama yoktu normal doğum istedim yatışım yapıldı açılmaya yardım edicek ilaçlar verildi ama etkisi olmadı bebekte çok yukarıdaydı 3 gün sancı çekersin yinede aşşağıya inmeyebilir bebek dedi tercihi bana bıraktı doktorum bende sezeryana karar verdim bebek çok yukarıdaydı sancıyı çekipte sezaryan olucaktım büyük ihtimal 3 gibi ameliyata alındım spinal oldum çok rahattı nasıl oldu anlamadım bile oğlum 3.300 doğdu :nazar: sürekli uyuyo hiç uyandıramıyoruz emmiyoda ağzında tutuyo memeyi tek sorunumuz bu çok uykucu çıktı

Dün saat 3 buçukta oğlumu kucağıma aldım:nazar::KK200: sabah hafif bir kanama geldi nişanmı acaba diye dr.gittim nst de sancım çıktı sma hiç açılma yada yumuşama yoktu normal doğum istedim yatışım yapıldı açılmaya yardım edicek ilaçlar verildi ama etkisi olmadı bebekte çok yukarıdaydı 3 gün sancı çekersin yinede aşşağıya inmeyebilir bebek dedi tercihi bana bıraktı doktorum bende sezeryana karar verdim bebek çok yukarıdaydı sancıyı çekipte sezaryan olucaktım büyük ihtimal 3 gibi ameliyata alındım spinal oldum çok rahattı nasıl oldu anlamadım bile oğlum 3.300 doğdu :nazar: sürekli uyuyo hiç uyandıramıyoruz emmiyoda ağzında tutuyo memeyi tek sorunumuz bu çok uykucu çıktı
Tebrik ederim kavuşmuşsun Miniğine, Allah analı babalı büyütsün, bebişlerimizi kavuşmak biz kalanlara nasip olsun :KK36:

Geride kalan biz doğuramayanlara Kocaman günaydın :KK53: diğerleri bebişlerine bakmaktan siteye giremiyor :KK51: yarın takvimim bitiyor, doktorumuza gidiyoruz bakalım neler olacak çünkü benim kız poposunu ite ite yatıyor, hiç gelmeye niyeti yok :KK70:allahım bizler de en kısa zamanda sağlıklı ve doğal bir şekilde bebişkolarımıza kavuşalım inşallaaaah :KK37:

Ya öyle mi hadi hakkında hayırlısı, doktorum bu hafta yine normali beklememi istiyor.Benim fiziksel yapımı uygun görüyor .Doğurusun sen dedi en son.Olmazsa haftaya salı alacak sezeryana 40+0 da.Ama az önce nişanım geldi.Böyle kirli kan .Bende heycan yaptım hemen duşumu aldım.Hastane valizinin içine kuru soğan , zemzem , hurma, koydum bunlar eksikti.İnşallah sancılarımda başlarda norman doğum yaparım.Bakalım eğer doğuramazsam benimkide sezeryan olacak büyük ihtimal.
Ay canım ne güzel inş herşey istediğin gibi olur büyük bi belirti vermiş seninki inş devamı da bi abaza gelir allah kolaylık versin

Gözün aydın canım maşallah ben de yoldayım hastaneye gidiyorum belki de ne bebikle beraber döneriz

Bi doğuramayan da ben varım kızlar merak etmeyin aynı durumdayız ne sancı ne ağrı ne nişan hiç bişey yok :KK55: bu gidişle doğuramıycam gibi geliyo sezeryana kalırsam da hayırlısı artık napalım Hoppa arayanlar da cabası zaten telefon hiç durmuyo doğurdun mu naptın geldi mi bebek bi dahakine akıllandım 42. Haftanın tarihini vercem herkese :KK48: hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebişler sağlıkla gelsin de sabırsızlanıyorum artııııkkkk vuslat yakıınnnn :KK73:

selammm kızlar nickimi değiştirdim benı tanımıssnzdır umarım,profılım aynı
Evet bayagi fark vardi ama ogleden sonra gittik tekrar baktilar Bu sefer sirtustu degilde sola yatirdilar beni yine düşük cikti sonra saga yatirarak denedik ve normal cikti cok şükür Buyuk ihtimalle benim yatis pozisyonumdan ve koyduklari aletin tam yakalayamamasindan öyle oldu Icim rahatladi Zaten sonra hareketlerindede artis oldu yalniz benim sancilar yuksek cikti 50-100 arasi hatta 90-100 gibiydi 10 dk boyunca
bebişinin iyi olmasına sevındım canım .sancıların baya yuksekmıs beım grafık 20 deydı yanı hıcbıy yoktu.sen o sancıları hıssetmıyo musn pekı
aynı durum bende de var. 26 aylık diğer çocuğum. tutmak istiyor. arada öpmesine izin veriyorum. ara ara ağlama krizine giriyor, çoğu zaman unutuyor ama umarım içine atmıyordur :KK43: bebekten çok onunla uğraşıyoruz.
allah kolaylık versın canım benım oglumda 3 bucuk yasında sımdıden bu besıge sıgarmıyım,anakucagına sıgarmıyım mama sandalyesıne bınmek ıstıyrum falan dıyo.ınsallah geriye dönmez davranışları
bence şunu soylemesı lazım mustakbel kayınvalıdenın:sen beni öldürebilirsin ,senden tırsıyorum demesi lazım.
ayy katıl eder adamı o nasıl laflar sımdıden
aaaa gözunaydın canım hayırlısıyla kavsmussun ne guzel.bol sutlu gazssız gunler dılıyorum.

selammm kızlar nickimi değiştirdim benı tanımıssnzdır umarım,profılım aynı

bebişinin iyi olmasına sevındım canım .sancıların baya yuksekmıs beım grafık 20 deydı yanı hıcbıy yoktu.sen o sancıları hıssetmıyo musn pekı

Hissetmez olur muyum hissettim tabi ama yalanci kasilmalardan daha hafif gibiydi yani tolere edilebilcek duzeydeydi

allah kolaylık versın canım benım oglumda 3 bucuk yasında sımdıden bu besıge sıgarmıyım,anakucagına sıgarmıyım mama sandalyesıne bınmek ıstıyrum falan dıyo.ınsallah geriye dönmez davranışları

bence şunu soylemesı lazım mustakbel kayınvalıdenın:sen beni öldürebilirsin ,senden tırsıyorum demesi lazım.
ayy katıl eder adamı o nasıl laflar sımdıden

aaaa gözunaydın canım hayırlısıyla kavsmussun ne guzel.bol sutlu gazssız gunler dılıyorum.

Can'ım benim yeğenim de öyle idi. Sarılığı yükselmis ve de şekeri düşmüş olabilir. Burnunu sık. Altını aç yada ayağının altına vurarak uyandırmaya çalış bolca emzir. Yoksa sarılık ilerliyor. İki saatte bir emmesi lazım.

Geride kalan biz doğuramayanlara Kocaman günaydın :KK53: diğerleri bebişlerine bakmaktan siteye giremiyor :KK51: yarın takvimim bitiyor, doktorumuza gidiyoruz bakalım neler olacak çünkü benim kız poposunu ite ite yatıyor, hiç gelmeye niyeti yok :KK70:allahım bizler de en kısa zamanda sağlıklı ve doğal bir şekilde bebişkolarımıza kavuşalım inşallaaaah :KK37:
Canim doktordan donunce bizede haber ver neler oluyo bugun bende doktordayim oleden sonra

Kızlar kaynanam geldi on iki gün falan kaldı baktı bende çıt yok gitti tabii gidesi hiç yoktu ama biz daha vakti var deyince gitti salı yine kontrol var bakalım neler olacak

inşallah yürüyüş fayda eder canım.başka bişey tavsiye etmedimi doktorun inmesi için.bide bı arkadas yazmıstı dogumda ındı bebegım dıye.oncesınde ınmemıstı onunki de.

hamileliğimin başından beri düzenli yürüyordum zaten belki de ondan dolayı inmiyor plates topu üzerinde yuvarlanıyorum zıplıyorum hiçbir sancı ve bebeğin geliyor olması ile ilgili bişey hissetmiyorum rahim ağzı kontrolünde kafasına ulaşamadım dedi hurma yiyorum bitki çayı içiyorum ama bizim kız inatçı olcak galiba suyu bolmuş yeri geniş miş rahat yani başkada bişey söylemedi suni sancı ile doğum kötü bi doğum dedi sanırım benim durumum için hani aşağıda olsa belki deneyecek ama çocuk hala midemde duruyor kısmet pazartesi neler olacak heyecanlı ve stresliyim allah hepimizin yardımcısı olsun:anneadayı:

Canım niye acele ediyo ki doktor bu kadar 40+da da inebilir doğum anında da inebilir diyolar çok büyük bi ihtimal olmasa da ihtimal var bebekte sıkıntı yoksa beklese daha iyi gibi

işte pazartesi günü 40+ lara geçiyoruz tekrar alttan muayene edecek benim kız midemde oturuyor o kadar yukarıda yani ki hani acele eden bi doktora pek benzemiyor çünkü herkesi normal doğurtuyor sezeryanı çok az ama bakalım bizim kısmetimiz de ne var hayırlısı

X