2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım emin ol ki herkes aynı durumda. Bebeğim cuma günü doğdu. Önce sütum gelmedi çok ağladım. Gogsumun ucu yoktu çıkartmaya çalıştık. Şimdi emiyor çok şükür ama beş dakikada memede uyuya kalıyor. 15 dk sonra uyanıyor. Kafamda deli sorular... dogum da neymiş diyorum çocuk bakmanın yanında :KK61:
Bende aynı durumdayım . Bugün 8. Gün doğum yapalı. Süt için yapmadığım şey kalmadı. Çok az geliyor. Bebek çekip de az geldiğini anlayınca ağlamaya başlıyor. Memeyi bırakıyor. Sağınca da çok az çıkıyor. Arkasından sürekli mama veriyorum

Herkese slmlar ne güzel doğuran doğurana ama bende de hala tık yok.bugun kontrolümüz var bakalım nolcak ne diyecek Dr. Böyle son günleri beklemek daha zormuş be of psikolojim yerlerde...:anneadayı::110:

sahtedny sahtedny
allah razı olsun ozaman aldıgı para kurusu kurusunA HELAAALL olsun:KK48:
Aynen aldığı her kuruşu hakeden ve asla vazgeçemediğim iki doktor var özel hastanede olmaları ilgilendirmiyor beni sigortayada gitseleler peşlerinden giderim biri kadındoğumcum diğeride çocuk doktorumuz olan medicalpark gaziosmanpaşadaki handan yaşar ikiside mükemmel işlerini yapıyolar Allah razı olsun gerçekden

Doğuramadığım bir günden selamlar :KK70:sabah 6da uyandım gaz sancısı gibi Ağrı'yla, tabi geçti yine. Ama dün gece ve bu sabah bi kaç saniyelik bıçak kesmesi gibi acı oldu yine vajinada. Acaba açılma mı oluyor diyorum ama Başka hiç bişey yokken açılma gerçekleşir mi bilmiyorum :confused: cumartesi doktor amcaya gidicez sanırım o vakti beklemeye niyetli kızçem :KK68:

Aynen bende de vajinada bıçaklar uçuşuyo sanki ama sonra geçiyo kaç gündür yürüyüş yapıyoruz inşallah açılma olmuştur :KK6: karnım hala yukarda gibi bakalım cmt ne diycek doktor dua edin kızlar artık hayırlısıyla sağlıkla normal doğurıyım :KK68:

merhabalar bizimde dün kontrolümüz vardı ancak kızımız yukarıdaymış hala inmemiş günde 1 saat yürüyorum ama inmeyince inmiyor dr pazartesi günü kontrol edecek tekrar yine yukarıdaysa öğlen sezeryena alınacağım ama inmişse 1 hafta daha bekleriz dedi. :emir_bebek:

Canım niye acele ediyo ki doktor bu kadar 40+da da inebilir doğum anında da inebilir diyolar çok büyük bi ihtimal olmasa da ihtimal var bebekte sıkıntı yoksa beklese daha iyi gibi

Merhaba kizlar Benim kizim dün cok az hareket etti bugunde kontrolumuz vardi Nst de kalp atisi 3 kere yavasladi doktor ogleden sonra tekrar gelin dedi Nst icin Esim diyoki karnina koyduklari alet kayiyodu ondan düşük cikmistir Böyle bisey olabilir mi neden yavaslamistir fikri olan?

alt tarafta bıçak batması yaşadım dün üç kez.bir de düzensiz sancılar.Acaba bende de açılma olmuş mudur?Yarın kontrol var bakalım :KK17:
Seninde acilman olmustur buyuk ihtimalle.fena biseydi o bicak atmalari.sanki kemiklerime vuruyorlardi.ve surekli kasilmam oldu.ama benim 3 ten fazlaydi.ve karnimin etrafinda surekli adet sancisi gibi agri vardi.sabaha bisey kalmadi sonra☺☺☺☺

Kizlar 2 yasindaki oglum bebege karşı inanilmaz merakli. Hunharca davraniyor. Anlamiyor zarar verdigini. Bebegin karnina falan yatmaya kalkiyor.gozunu falan durtuyor. Defalarca sakince söylüyorum ama anlamiyor. Buna benzer durum yasayan var mi

Seninde acilman olmustur buyuk ihtimalle.fena biseydi o bicak atmalari.sanki kemiklerime vuruyorlardi.ve surekli kasilmam oldu.ama benim 3 ten fazlaydi.ve karnimin etrafinda surekli adet sancisi gibi agri vardi.sabaha bisey kalmadi sonra☺☺☺☺
açılmalar yavaş yavaş olacak demek ki benim de :KK57: kasılmalar ve adet sancısı da var aynen geceleri.sabaha hiç bir şey yok :rolleyes:

Kizlar 2 yasindaki oglum bebege karşı inanilmaz merakli. Hunharca davraniyor. Anlamiyor zarar verdigini. Bebegin karnina falan yatmaya kalkiyor.gozunu falan durtuyor. Defalarca sakince söylüyorum ama anlamiyor. Buna benzer durum yasayan var mi
canım baya kucukmus oglun.kardesımın basına gelldı benzer durum.korunurken hamıle kaldı ıkıncıye.onlarında arasında 2 yas var suan ıkıcı oglu 9 aylıkoldu buyudu ama buyutene kadar cok sey yasadı.cok normal ama ılgı beklıyor ılk oglun, cok sabırlı olman lazım ne kadar anlatsanda zarar verecektır kardesıne.ıkısını yalnız bırakma canım en onemlısı bu.ama zamanla goreceksın bırbırlerıne cok alısıp cok sevecekler.yegenlerım oyle cunku sabah kalkar kalmaz kardesım nerde dıyor buyugu,kucuk olan abısını gorunce cıldırıyo oyunlar oynuyo...senınkılerde oyle olacak:KK68:

Bebek uyudugunda yemek mi yapsam,dusa mi girsem,camasirmi yikasam,evimi supursem,yoksa biraz uyuyup dinlensem mi diye dusunurken bebek uyaniyor ve gunler boyle geciyor :KK53: buarada sutu az gelen annelere tavsiyem saracoglunun incir-havuc kürü.dogumdan sonraki gun basladim ve 20gun duzenli ictim.cok sukur sutle ilgili hic sorun yasamadik.tabi hergun duzenli rezenede iciyorum ve arada dut kompostosu tuketiyorum.hepsinden ziyade sut arttirmanin en guzel yontemi bol sivi icmek ve uyumak.uyumak artik zor olsada icmek lazim:)

canım baya kucukmus oglun.kardesımın basına gelldı benzer durum.korunurken hamıle kaldı ıkıncıye.onlarında arasında 2 yas var suan ıkıcı oglu 9 aylıkoldu buyudu ama buyutene kadar cok sey yasadı.cok normal ama ılgı beklıyor ılk oglun, cok sabırlı olman lazım ne kadar anlatsanda zarar verecektır kardesıne.ıkısını yalnız bırakma canım en onemlısı bu.ama zamanla goreceksın bırbırlerıne cok alısıp cok sevecekler.yegenlerım oyle cunku sabah kalkar kalmaz kardesım nerde dıyor buyugu,kucuk olan abısını gorunce cıldırıyo oyunlar oynuyo...senınkılerde oyle olacak:KK68:

Zaten o umudum da olmasa depresyonun esigindeyim yani.. hic degilse kucugunu kendisine zarar gelmeyecegi kadar buyutebilsem diyorum. Bagirmiyorum guzelce acikliyorum ama bazen sınırı cok asiyor benim de sabrim tasiyor. Sonra kendimi cok kotu hissediyorum. Aslinda kardesini cok seviyor. Ama sevgi nasil gosterilir bilmedigi icin ve zarar verebilecegini anlamadigi icin boyle oluyor. Nasıl basa cikicam bilmiyorum. Kayinvalidemi cagirdim artik sehirdisindan. Benimki kazayla falan da olmadi,istedim yani kardesinin olmasini. Ama bu derece cocugun ustunden inmek istemeyecegini dusunememistim. Biz yanindayken bile üstüne falan abaniyor,hani annem yokken firsat buldum yapayim degil,bizden de cekinmiyor.

Bende aynı durumdayım . Bugün 8. Gün doğum yapalı. Süt için yapmadığım şey kalmadı. Çok az geliyor. Bebek çekip de az geldiğini anlayınca ağlamaya başlıyor. Memeyi bırakıyor. Sağınca da çok az çıkıyor. Arkasından sürekli mama veriyorum
Bak sen de yarım ölçü mama hazırlayıp emzirirken ağzının kenarından ufak ufak şırıngayla verirsen bebeğin ağlamadan emebilir ve emmeye başlarsa da sütün çoğalır, bir dene derim.. Bir de sağmalısın sütünü o da çoğaltıyo bebeğin emmediği için..

Doğum yapan arkadaşalaı tebrik ederim. Bekleyenlere de zamanında sağlıkla kucağına almasını dilerim. bana da bugün sezeryan yolu göründü. İki haftadır doktor normal olabilir çok iri olmazsa diyordu ama 39. Haftada yine sancım çıkmadı açılmam görünmedi ve bebeğin kafası şimdiden 102 mm ölçüldü doktor da beklemeye gerek yok cuma günü alalım dedi. Doktor aslında normal doğumdan kaçan biri değil ama nedense acaba normal de olabilirmi idi diye ic8mde kaldı. Bi de ben 23 unu beklerken 18 mart çok ani oldu. Galiba bu cuma bebeğimi kucağıma alacağım doktor hazırlıklı gel dedi. Sanırım 40 haftayı beklesek de sonuç değişmeyecek kilosun dan değil ama kafasından bebek sıkıntıya girer diyor bakalım kısmet ne olucak bi de cumaya kadar gelir se ya hayırlısı.
Canımm hiç takma kafana hayırlısı bu demekki. Bide şöyle düşün 18 mart çanakkale zaferi :) ben okadar cok dua ettim ki allahım böyle güzel bir günde olsun diye. Ki benim son günüm 21i. Tabi bugun o kadar agrıya ne sancı ne bişey cıktı :) benim yerine sen 18 martta doğum yapta çifte sevinç yaşayalım :) pollyanna gibi hissettim kendimi

Herkese hayirli aksamlar. Kizimi pazartesi gunu 17.20 de kucagima aldim. 3kilo 48cm doğdu. Ama şişlik iinince minicik kaldi. Bana sorsan 2.5 kilo anca var. Yarin topuk kani vermeye gidicez saglik ocagina bakalim kaç kilo kalmis. Ellemeye korktuk ilk başta. Geçmişi okuysmadim. İnşallah iyice toparlaninca yazarim yeniden

Canımm hiç takma kafana hayırlısı bu demekki. Bide şöyle düşün 18 mart çanakkale zaferi :) ben okadar cok dua ettim ki allahım böyle güzel bir günde olsun diye. Ki benim son günüm 21i. Tabi bugun o kadar agrıya ne sancı ne bişey cıktı :) benim yerine sen 18 martta doğum yapta çifte sevinç yaşayalım :) pollyanna gibi hissettim kendimi
Ay canım ne güzel konuştun. Normal doğum istediğim için biraz şaşırdım üzüldüm esim hala umutlu belki de almaz bekleyelim der diyor hiç istemiyor sezeryan olmamı ama kısmetten öte yol yok. Bu arada 18 martın anlamı benim için büyük çünkü geçen sene ikiz kardeşim 18 martta doğum yaptı. Eşim de çanakkale li. İsim olarak çınar ya da zafer düşünüyorduk zafer koyarsak da ismi ile bütünleşmiş olucak. Senin de hakkında hayırlısı olsun. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş bebekleri

X