Annesinin kuzusu uyanmak üzere, eller kollar fora, kımıl kımıl oğlum, dudişleri zaten yemelik, gözlerini acmaya calisiyo şuan ama uykusu izin vermiyo bi turlu:))
Uyansın kokliyim istiyorum özledim ama uyanirsa da en az 1-2 saat emişiyoruz :)) çok arsız bi oğlum var, memeden ayrılamıyor, dr normal diyor kilosu fazla oldugu icin kendini anca doyuruyodur diyo, bu arada sarilik icin yarin da kontrolumuz var dua edin teyzeleri nirmal sinirlarda ciksin yine, bu arada annem yarin gidiyo, sonra napicam bilmiyorum yaa surekli emdigi icin evin isine mi bakayim kocaya mi yoksa camasira bulasiga mi.. yandim ki ne yandim:)) amaann kuzum koynumda olsun saglikli olsun, ev kimin umrundaaa :))
Rezene ve kimyon icmeye basladim bugun, cunku onceki 2 gun karni cok agridi kuzumun, bugun daha iyi cok sukur insallah daha iyi olur :)
Babasiyla aramizda evin sicakligi soguklugu konusunda siddetli gecimsizlik var malesef.. ben usumesin diye ugrasiyorum cunku biliyorum usudugu icin burnu buz gibi oluyo karni gurul gurul gazdan, karni agriyo kivraniyo, ama babasi da tutturmus burasi cok sicak usumez usuyup usumedigi burnundan belli olmazmis bilmem ne, sistim yeminle..
Bu arada bi de benim kocam kendini kopyala yapistir yapmis caktirmadan :)) benim oglan babasinin kopyasi cikti :)
Firsat buldum azicik yazayim dedim, doğuran hatunlar ortaliktan kaybolmayin haaa gelin arada yazin siz de birbirimizden haberdar olalim :)