2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen buralarda soğudu bizimkiler bahar bebesi olmaya niyetli bebişim anca popo iteliyo, tekme atamıyo artık gariban, yer kalmadı, hiç çatlamaysan karnım son haftada sağlı sollu çatladı. Geçen cumartesi 3300 dü şimdi buçuk olmuştur sanırım. Taşıyamıyorum valla, 4 kilo taşıyanlar Nasıl beceriyor bu işi bilmem

Reactions: Bdc
İnş canım hiç korkma rabbim normali nasip etsin inş sezeryana gerek kalmaz kalırsada hayırlısı buymuş deyip razı olmak gerek bebeğimiz sağlıklı olsunda

Bebislerimiz ayni kiloda gidiyo canim sende akinti varmi ben iki haftadir akintiyla basa cikamiyorum yaaa

hayırlı uğurlu olsun canım,darısı bizim başımıza gelmiyor nazlı çıktı benimki

2 cm acikligim varmis.bugun doktor kontrol etti.sanirim acilma esnasinda alt tarafa bicak atiyorlar gibi oluyor.fena bisey☺bekliyecegim.bakalim ne zaman gelcek kuzucukk☺☺☺☺haftaya carsamba sonnn yoksa suni sanci alacagiz.
alt tarafta bıçak batması yaşadım dün üç kez.bir de düzensiz sancılar.Acaba bende de açılma olmuş mudur?Yarın kontrol var bakalım

sağ salim kavuşmuşsunuz ya ne güzel önemli olan o,hayırlı olsun

canım ya çok heyecanlı SAğ salim çıkarsınız ikiniz de inşallah

merhabalar bizimde dün kontrolümüz vardı ancak kızımız yukarıdaymış hala inmemiş günde 1 saat yürüyorum ama inmeyince inmiyor dr pazartesi günü kontrol edecek tekrar yine yukarıdaysa öğlen sezeryena alınacağım ama inmişse 1 hafta daha bekleriz dedi.

şu bıçak batmaları ve adet sancıları bende de var.ama gündüz kesiliyor akşam geliyor.yeter artık kızım gel diyorum nafile

Evet canım ebe patlatırken sorduğumda suni vermek istemiyorum sancın bu şekilde başlasın dedi sonra nst sonucuna göre suni takıldı ama bu suni bitmicek bile doğum yaptığında çok az verilcek dedi başka bir ebe öle bile olmadı sancım başladı hemen baktılar kalp atışları hızlandı buda bebeğin artık geliyorum demesiymiş :) suniye hemen son verildi sonra 6 cm olana kadar sancı çektim doğumhaneye gittim bebek kontrol edilsin diye biz bunu doğurturuz dediler bi anda açılma oldu doğumhanedeyken şükürler olsun doktorum gçen sana spiral takcam diyor ben ya acımazmı diyorum tabi canım pat diye doğuruyosun bumu acıcak diyor :) rabbim sizede en kolayından doğum nasip etsin inş[/QUOTE]
ay ne güzel yaa Allah bizide işini bilen hakkını veren ebelerle karsılastırsın inşallah çok önemlı çünkü.doktorum benım 8cm olunca gelmıstı baska bır annenın sezaryenındeydi.ara ara kontrole geldı ama en cok ebelerle muhattap oldum.mesela 3cm acılmam vardı suyum geldi sancım yoktu.aaa suyum geldi diyorum ebe ,yok yok çişini yapmıssındır dıyo ayaga kalktım ne önlük ne yatak kaldı suyuum gelmişti.bi süre sonra da wc ye gitcem dedim çişim geldi diyorum hasta bezi var ona yap diyo çiş değildir diyo falanebe çıkınca gittim yaptım tabii sinir etti beni.

allah şifa versin bebişine canım maaşallah ne güzel düşmüş değeri.aklımızda bulunsun

canım bende hiçbir agrım sızım yokken paşa paşa gittim yattım.2cm acılmam vardı sunıyle normal yaptım.ınsallah bundada normal olur saglıklı olur dıye dua edıyorum.sende dua et ve inan normal yapacağına
bu gebelıgımdede sunı ver dıyorum doktoruma kabul etmıyo kendı sancını beklıycez dedi artık vermıyorum sunıyı zor durumda kalınca veriyorum dedi.bende sunının tadını bıldıgımden onu ıstıyorumnormal sancı belkı daha kolaydır ama bılemıyorum....hayırlısı artık

alt tarafta bıçak batması yaşadım dün üç kez.bir de düzensiz sancılar.Acaba bende de açılma olmuş mudur?Yarın kontrol var bakalım
canım senınde erken doğum rıskın var mıydı sankı oyle hatırlıyorum

inşallah yürüyüş fayda eder canım.başka bişey tavsiye etmedimi doktorun inmesi için.bide bı arkadas yazmıstı dogumda ındı bebegım dıye.oncesınde ınmemıstı onunki de.

janjakrusso canım senınde erken doğum rıskın var mıydı sankı oyle hatırlıyorum

canım benimki 1 aydan fazladır kanalda.öncesinde de benim korkularım vardı erken olacak diye.ama erken gelmedi şükür.şimdi de gelmek bilmiyor

hay allahım yaaa demekkı kız erken gelır muhabbetı tutmuyor hayırlısı canım kolaylıkla saglıkla gelsınler
ne zaman geleceklerı bellı olmayınca bende kv.ye doguma yakın gel dedım sonra daha cok ıhtıyacımız olacak sana dedım.oda hergun arıyo nasıl uyudun, agrın sızın varmı dıye.annem desen, her arayısımda sancılandıgımı sanıp telaslı telaslı acıyo telefonu.yok arkadas kımseye demıycem bıdaha suram agrıdı buram kasıldı dıye

gecen cuma sezeryan dogum yaptım bebeğim makat geliş olduğu için dönme şansı yok dedi, ve suyun zalmış biraz deyince sezeryana alındım, kızımla buluştuk çok şükür Allahıma, doğurmayanlara Allah bi avazda kurtarsın, doğuranlara Allahım kolaylık versin. tam 4 gündür ishalim geçmedi yarın doktor kontrolü var diye gitmedim, ama dün gece bebişim yavrum kakası da ishaldi, şimdi bişey yok çok şükür . sorum şu kızlar aranızda bu durumu yaşayan var mı. ishal olan anneler ne yapmalıyım?

amin canım inşallah hepimizinki ben de annemi çağırdım.kadın 13 gündür bende.her sancılandığımda hadi kzıım ha gayret geliyor galiba diyor ona da yazık babamı evi özlemiş anneler panik oluyor evet

Ay benim annem de 15 gündür bende, her Ağrıda geliyor bu defa diyor kadın bi heves ama yok bizimki çokta fifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…