2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de öyleydi. Nts de sanci görünüyordu ama ben hissetmiyordum. 39+5 de Gece adet sancısı gibi sancım başladı.Sonra nişan geldi. Sabah 11 de eşimle hastaneye gittik. 1 cm açılma vardı. 11 Mart 20.00 gibi oğlum dünyaya geldi çok şükür. Stress yapmayın o zamanını bekliyor. Bol bol dinlenin sonrasında çok ihtiyaciniz olacak

canım bize doktor ev 24 derece olsun dedi biz de klimayı hep 24 te çalıştırıyoruz bilgin olsun, kendi giysimiz neyse ondan da 1 kat fazla giydirmemiz gerekiyormuş.

canım bize doktor ev 24 derece olsun dedi biz de klimayı hep 24 te çalıştırıyoruz bilgin olsun, kendi giysimiz neyse ondan da 1 kat fazla giydirmemiz gerekiyormuş.
Bizim dr 22-23 dedi, 23 yapmaya calisiyorum ben ama giyisi konusu kafami karistiriyo, icine body ve alt, ustune tulum, en son da penye battaniyeye sariyorum, uyurken uzerine orgu battaniyesini ortuyorum yine de karni agriyo sanki.. bilemedim yaa bi de son gunlerde istanbul sogudu yine pöfff

Göğüs ucu benim de yoktu, silikon göğüs kalkanlarından kullandım önce yine de sürekli ağlayarak emiyordu bebeğim. Sonra şırıngaya mama çekip bebek tam göğsümü emecekken ağzının kenarından azıcık sıktım ve göğsümü verdim, sonuç çok iyi! Önce silikon uçtan kurtulduk şırıngaya devam ettik, şimdi hem göğüs ucum çıktı hem de bebeğim bir şey yapmama gerek olmadan emiyor, deneyin gerçekten işe yarıyor. Bir de sürekli sağın süt çoğalıyor arkadaşlar

Aynen canim valla katiliom dogum hicbirsey degilmis

Canm bnde aksam sancı yasadım yanı vajınama bıcak batıyo ve dısarı cıkacak gbı bırsey hıssettım belımde agrıyo camasrımın arka kısmında nedense braz ıslaklık olustu.bnde yarın 12 de randewum var.haberleselm olur mu?

Bak yine gece yakaladım seni canım ben bugun doktora gittim ama yanlış almışım randevuyu . O kadar dert yandım son günlerim artık yardımcı olun alın beni nstye girmem lazım diye ama saat 4 bucuktu bütün doktorlar hemşireler gitmiş . Zaten doktor olsa bile nstye alamazdı cunki hemşireler ebeler yok yarın erkenden gel rica ederiz doktorundan son günlerin bırakmaz seni ortada dedi . Sabah erkenden gidicem işte benim o ağrılarım sızılarımdan gündüzleri eser yok akşam olunca yine başlıyo. Bugunde dediğin gibi bıçak saplanma hisleri bendede oldu . Benim tek korkum doktor bana sancın var dediğinde ben hiçbişey hissetmiyodum. Sonuçta böyle ufak tefek agrılarla hastaneye gidip 8 cm acığı olanıda okudukçm burda . Bi ondan korkuyorum yoksa sancım falan yok gibi :) yarın doktorcuğum alırsa beni rica minnet hemen yazıcam irtibatta kalalım mutlaka

hadi hayırlısı canım doktorun dan normal dogum konusunda emınsen artık gerısını ona bırak dusunme canım.onemlı olan ıkınıznde saglıklıca kavusmanız.belkı kendısı gelır cumaya kadar.Allah yardımcın olsun canım

yenıdogan üşür derler canım.oglum sık sık hıckırırdı kv.üsüyor ondan derdı ama bılemıyorum.sen annelık ıc gudulerıne guven bence.cunku doktorlar kararsız kaldıgınız konularda içinizden gelen sesı dınleyın dıyor ben oyle yapıyorum.üşüdügünü düşünüyosan coştur kombiyi

gözunaydın canım allah saglıklı huzurlu uzun omurler versın bebısıne....evet hayırlı olan buymus demekkı uzme kendını.sen elınden gelenı yapmıssın

ya boyle guzel dogum hıkayelerını okuyunca nasıl cesaretlenıyorum ınsallah bızde kolaycacık kısa zamanda dogururuz.bol sutlu gazsız gunler canım.suyunu patlatınca noluyomuskı canım sancıyımı arttırıyo merak ettım.

Günaydınlar
Hergümn nolur bugün gelsin diye dua ediyorum dün 8 km yol yürüdüm artık aşşağıya insin diye ama yok inmiyorum sanırım inmedi diye sezaryan olucam istemeye istemeye

Günaydınlar
Hergümn nolur bugün gelsin diye dua ediyorum dün 8 km yol yürüdüm artık aşşağıya insin diye ama yok inmiyorum sanırım inmedi diye sezaryan olucam istemeye istemeye
gunaydın canım
umudunu kaybetme cogu arkadas 40 haftasını doldurup hatta gecırıp dogum yaptı.eger acıl bısy yoksa bebısın kılosu suyu gıbı...ama yururyus merdıven ınıp cıkma etkılıymıs mutlaka faydasını gorursun canım dogumda

Şuanda mememe yapışık olan oğlumla yazıyoruz teyzeler :) Gaz problemimiz maalesef ki çok. Emerken bile ıkınıyor, kızarıyor yavrum. Gazı olduğu içinde sürekli memede. 4-5 kez çekiyor, uykuya dalıyor. Kucağımdan indirince de başlıyo ağlamaya. Kucağa da alıştı sanırım.
Dün doktora gittik. 24 günlüğüz. Sarılığımız maalesef geçmedi. 5 günlükken gittiğim de 11.8 di , 9 günlükken gittiğim de 15.8 di. Sonra yine çağırdı ama gitmedim. Sürekli delik deşik ediyolar oğlumu. Ve morarırcasına ağlıyor. 15 gün üzerine dün gittim işte geçmeyince. Değerimiz 14.4 cıktı. Ama doktor doğduktan 15 gün sonra 10 nun altına düşmesi beklenir. Uzamış sarılık sizinkisi ve bir kaç tahlil gerekiyor dedi. Moralim cok bozuldu. Troid, idrar, sorunu olabilirmiş %98 temiz cıkıyor ama biz yinede tahlillerimizi yaptıralım içimiz rahat etsin dedi. Yarın yaptıracağız inşallah. Topiğe girip okuyorum fakat yazmaya pek fırsatım olmuyo. Aklımdasınız. Takipteyim sizi. Doğum yapanlara göz aydınlığı, yapacak olanlara kolaylıklar dilerim. Öpüyorum hepinizi.

gecmiş olsun canım inşallah bı sıkıntı cıkmaz.bende oglumda topuk kanında baya problem yasamıstım kac kere gıdıp gelmıstık ve hep yuksek cıkmıstı.allaha sukur problem olmadı.moralını bozma.gazı için damla falan kullanıyomusun yada sen bısyler ıcıyomusun canım rezene kımyon gıbı...

Kimyon kullanıyorum canım yemeklerim de. Şuan da kafam o kadar karışık ki. Şu sarılık çok moralimi bozdu. İnşallah tahlillerimiz temiz çıkar.

ya boyle guzel dogum hıkayelerını okuyunca nasıl cesaretlenıyorum ınsallah bızde kolaycacık kısa zamanda dogururuz.bol sutlu gazsız gunler canım.suyunu patlatınca noluyomuskı canım sancıyımı arttırıyo merak ettım.[/QUOTE]

Evet canım ebe patlatırken sorduğumda suni vermek istemiyorum sancın bu şekilde başlasın dedi sonra nst sonucuna göre suni takıldı ama bu suni bitmicek bile doğum yaptığında çok az verilcek dedi başka bir ebe öle bile olmadı sancım başladı hemen baktılar kalp atışları hızlandı buda bebeğin artık geliyorum demesiymiş :) suniye hemen son verildi sonra 6 cm olana kadar sancı çektim doğumhaneye gittim bebek kontrol edilsin diye biz bunu doğurturuz dediler bi anda açılma oldu doğumhanedeyken şükürler olsun doktorum gçen sana spiral takcam diyor ben ya acımazmı diyorum tabi canım pat diye doğuruyosun bumu acıcak diyor :) rabbim sizede en kolayından doğum nasip etsin inş

Doğuramadığım bir günden selamlar sabah 6da uyandım gaz sancısı gibi Ağrı'yla, tabi geçti yine. Ama dün gece ve bu sabah bi kaç saniyelik bıçak kesmesi gibi acı oldu yine vajinada. Acaba açılma mı oluyor diyorum ama Başka hiç bişey yokken açılma gerçekleşir mi bilmiyorum cumartesi doktor amcaya gidicez sanırım o vakti beklemeye niyetli kızçem

Arkadaşlar nacizene azcık tavsiyede bulunam size kesinlikle yamlış anlamayın daha 23 yaşında iki çocuk annesiyim ama deneme yanılma demişlerya belki faydam olur :) ben ilk çocuğumuda ilincisinide sancısız bi şekilde hadtaneye gittim ve doğurdum geldim çok şükür hep korkardım ya sancım başlarda kimse olmazsa ya suyum saçma sapan biryerde gelirse diye herşeyde bir hayır var derler ya şükürler olsun korktuğum gibi biley olmadı ilk doğumumda 4 santime yakın açılmam vardı ama sancımı hissetmiyordum buda normalde adet sancım çok olduğundan kaynaklıymış suni verdiler hiçde pişman olmadım ilincide 41 haftalık olduk nerdeyse gelmeuince mecbur sancısız gittim doğurdum geldim :) ama ikisindede nırmal doğum yaptım ve şöleki demek istediğim herşey beyinde bitiyor bana sumi çok zor diyenler vardı çok korkmuştum ama kafamda hayır hiçde zor değil diyerek yendim ki değide gerçekten sadece hızlanmış birşekilde oluyor doğum ya kötüde olsa inanın benek doğup eşi çıkmadan bile samiyeler öncesinde sancı çeken benmiydim diyorsunuz korkmayın hiçbir şekilde hiçbirşeyden sonucunda çok güzel bir mutluluk var gelelim doğum sonrasına doğumdan sonra karnınızı kasıklarınıza doğru sürekli ovyn elinize bir setlik gelmesi çok önemli rahmin toparlanması için hım bide öle sürekli yatmayın kalkıp gezinki içerdeki kan dışarı aksın yoksa pıhtı oluşuyor ben bu sefer bunu yaşadım ve ilaç vs derken ve o kan kaybının verdiği uykusuzluk halsızlikden bebeğimi emziremedim oda inat etti emmicem diye sarılık olduk kontrole gittiğiöizde farkettik hiç emmek istemiyordu yani hemde 16.2 de ertesi gün tekrar test yapılcak bolca emzir dendi çok uğraştım ama sonuç 16 daydı hiç düşmemişti ertesi gün bidaha uğraş verdim zorla emzirmek için ve ne denedim biliyomusunuz hurma yalattım ki ben çocuk beslenmesi konusunda çok titiz davranan biriyim ama peygamber efendimizin sünnetiyse bu vardır nir mucize yalattim emzirdim ve test sonucunda 11 çıktı doktorlar şok oldu bu kadar düşermi bi gecede diye rabnimin mucizesi hatta farklı bir hastanede yaptırıp ilk yaptırdığım yeri aradım doğru değildir diye inanamadı medicalpark gibi biryer yanlış sonuç vermez heralde :) şuan hafifden var eğer geçmez ise farkli testler denecekmiş inş gerek kalmaz öle yani :)) ay gene çnem düştü beniş uyanıyor yoksa durmazdım heralde hakkınız helal edin :))

Ay valla içime su serpildi biraz, hiç sancım olmadan gidersem kesin sezaryene girermişim gibi bi his oluyo çünkü içimde. İnşallah o bıçak saplanması şeklinde 4-5 kez yaşadığım şey açılmadır, ben de normal doğurabilirim

Saol canim valla cok rahatlattin beni

Canim bizim bebislerin gelmeye niyeti yok ben bulgaristandanim buraz bu gunlerde biraz soguk bebisim herhalde havalar isinsin die beklio o bicak kesme agrilari iki gundur bendede oluyo hep diyorum dogurucam galba artik die ama yokkk geciyo o agrilar ben cok duygusallastim son gunlerde hep bebisimin hareketlerini takip ediyorum bisi olucak die cok korkuyorum insalla kucaklarimiza aliriz en yakin zamanda artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…