2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kendime nevresim takımı götürdüm, bebeğime de çarşaf, ordakiler temiz bile olsa özellikle bebeğin yattığı yerdeki çarşaf içime sinmedi. Çarşaf olmasa bile penye bir battaniye de kullanabilirsin

Kızlar ilk doğduklarında bebek bezi kaç numara kullanıcaz? Ben 1 numara aldım ama sıfır alsaydın keske diyen de oldu. 1 numara büyük mü geliyor mesela 3 kilo doğmuş bir bebeğe??
Ben de premium care 1 numara aldim 54lümüydü neydi, cumadan bugune kadar yetti, suan 5-10 tane kaldi galiba alicaz bugun, ayni numara bi paket daha gider, sonrasinda belki geceriz 2 numaraya, bence gayet iyi 1 numara dogru yapmissin :)

Aa antibiyotik olayin bilmiyodum ben de dikisler yuzunden bir kutu kullandim bu sabah sonuncuyu ictim, gunde en az 2 3 kez sürüyoruz pisik kremini, Allah im esirgesin olmasin, seninkinin de cabucak bitsin kurtulsun kuzucuk

Benimki sanci cekerken bile neredeyse hareket ediyodu, nisanim gelip sanci beklerken de zaten çılgın gibiydi :) o bi işaret değil yani en azindan herkes icin :)

Oy masallah kuzuya da sana da, saglikla buyusun insallah, yavas yavas hepimiz aliyoruz artik kucagimiza cok sukur aylarca bekledik kavustuk :)

Kşiye göre degisiyo o, benim pembeli suyum ve nişanım geldikten sonra(öğlen) ertesi sabah kucagima aldim, insallah sen de en kisa zamanda alirsin saglikla..

Ufff ewet canim Amin insallah yaaa nolucaz biz bilmiyorumm ha bu gun ha yarin diye diye geciyo gunler benimde 22 mart son gunum nolacak bilmiyorum bi sancilansam diye dua ediyo oldum hepimize hayirli dogumlar nasip etsin rabbim doguranlar olmus gozunuz aydin sutunuz bol olsunnn darisi bizeeeee

Kizlar bebegimde tembel bebek sendromu vaardi emmiyordu cekmiyordu sutumu sagip veriyordum simdi bir haftadir emmiyo Allaha sukur ama emmidikten sonra sagdigimiz sutu biboronla verince sanki az once emen cocuk o degilmis gibi sapur supr icio acaba doymuyo mu sutum yetmiyo mu ne zormus bu emzirme isi ya

Bugünde tık yok bende tosuncuk gelmiyecek gibi....2.hafta önce gelen mukus tıkacı jel gibi olandan sonra bu haftada çamaşırım sürekli ıslak.Doktor pazartesi alttan ilk defa baktı bi aletle suyum mu diye yok su değilmiş.Ama öyle böyle değil baya ıslanıyor .Ayağa kalkarken sanki bişeyler dökülüyo hissi oluyor.Bebek mesaneye baskıdan idrar kaçırıyorsun diyorlar.İnşallah öyledir.Suyum gelse sancıdan gelir sonuçta demi kızlar ?Netten araştırdım amino sıvıyı tesbit eden pedler varmış.Oturduğum yerde hiç bir eczanede yok.Çarşıya gitmek lazım medikalcılarda varmış.Şuan beklemedeyim bizimkinin kilosu bu haftada büyük ihtimal 4 geçecek.Olmazsa salı günü sezeryan olucam.

2 cm acikligim varmis.bugun doktor kontrol etti.sanirim acilma esnasinda alt tarafa bicak atiyorlar gibi oluyor.fena bisey☺bekliyecegim.bakalim ne zaman gelcek kuzucukk☺☺☺☺haftaya carsamba sonnn yoksa suni sanci alacagiz.

Gasoline canım sana bakmak için girdim ve güzel haberlerini aldım. Ne mutlu sana artık bende almak istiyorum kızımıııı kucağıma. Müsait olduğunda ayrıntıları bekliyoruz.
Canim sagoll öperim seni, en son sancı bekliyodun noldu var mı gelisme ?

Canimm mesajı şimdi bildirimlere bakarken gördüm, geçmiş olsun kuzucuga önemli bişey değildir inşallah dua et dicem ama tabi ne zordur suan durumun.. neden yogun bakımda annesi? Rabbim tez zamanda çıkarsın onu ordan, kollarında olsun hep..

Benimkide pazar günü gelmez inşallah, tatilde ekstra istiyor doktor .
Pazar olsa iyi, bizimki mesa saatinin dışında her halukarda ekstra :))

Haftasonu farki mi oluyo canim bu?ne kadar vermis oldunuz toplam?
Benimki mesai saati dışında cagirirsan ekstra 600 alıyo kendine, ogluşum cuma sabah 8,39da doğdu, Dr 7,30da geldi, mesai 9,30da başladığı için çatır çatır aldi ekstra kadın :)))

Cok ilgincmis ya, gerci bastan anlasmaya vardiysaniz cok da dert degil ama sasirdim dogrusu, bu ekstra 600 tl disinda ne verdiniz peki?

Çok şükür bi problem olmadı sabah erken yapınca doğumu akşam üzeri çıktık, kalma hakkınız var ister misiniz dediler, Doktorum da istersen çıkabilirsiniz dedi akşam cikmadan muayene etti, eşim de ben de kalmak istemedik o akşam döndük evimize çok şükür darısı herkesin başına :)

Cok ilgincmis ya, gerci bastan anlasmaya vardiysaniz cok da dert degil ama sasirdim dogrusu, bu ekstra 600 tl disinda ne verdiniz peki?
Tabii sürpriz olmadı daha önce bilgisini verdiler bize, eğer nöbetçi Dr yaptırırsa normal doğum fiyati olan 1000lirayi oduyosun sadece, eğer kendi doktorun doğuma gelsin istersen bu ücret harici doktor için ayrica 600 oduyosun, bi de dikiş için anestezi istedim 150ymis, 1750 oldu yani. Ama zaten çoğu yerde böyle diye biliyorum ben, bana normal geldi zaten, fazlamesai ücreti gibi :))

Hee tamam o zaman cok degilmis zaten ya:) cogu yerde dogum fiyatlari iki bin uc bin tl diye konusuluyor ya hani,acaba oyle bi ucret odediniz de ustune bi de bunu mu verdiniz diye dusundum. benim ilk dogumumda sadece hastane ucreti olarak 1000 tl odemistik,doktorumuz tanidik oldugu icin kendi payini almamistti,yoksa ucret daha da katlaniyordu.Sorun yok,bebeler icin helal olsun:)

herkese merhaba. ben de 9 mart çarşamba günü tam 40+0 da spinal anesteziyle sezaryan olup oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. hala inanamıyorum. hamileliğimi de şimdiden özlemeye başladım itiraf ediyorum :) onca endişe, heyecan hepsi geride kaldı. ne kadar şükretsem az... inşallah bekleyen herkes sağlıkla evladına kavuşur. bu arada benim bebeğim normal doğuma uygun pozisyonda olmasına rağmen kanala girmemişti, açılma vs yoktu, sancım yoktu ve suyum riskli sınıra inmişti. kaç doktora gittiysem aynı şeyi söyledi. bebek kendi kendine gelmeye hiç niyet etmeyince, nst de kötü çıkınca çok çok üzülerek sezaryanı kabul ettim. hayırlısı böyleymiş diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…