Kizlarr bende bebeğime kavuştum sonunda ve normal doğum hepinize diyebilirim ki kordonla ve kanala gitmemesine rağmen acilma ve suni sanciyla normal normal kavustuk hicbiseyi kafaya takmayin.gelelim bizim doğum hikâyemize (suan hala hastanedeyiz)
Ayin 14 ünde kontrolumuz vardi ve hersey yolundaydi doktorumu en gec saliya kadar bekleyecekti dokrordan geldik bikac saat sonra once hafif ama sert ve aralikli agrilar başladı son bi kuafore gitmem gerekti annemle kivrina kivrina gittim onu da son dk hallettim eve geldim sicak dus aldim hemen eşimi aradim inanamadi tabi ciddi misin daha az önce bisey yoktu diyor garibim
cabuk gel dedim neyse esim geldi hastaneye geldik 3 cm acilma var kendi.sancimda var doktorum bebeği yormayalim suniye sabah baslariz dedi tabi kordonu olduğu icin..
Sabah 6 da suni sanci başladı ilk iki saat hersey az seviyedeydi dogruyu soylemek gerekirse sonrası birazcik zorlu gecti bi ara sezeryan bile düşündüm..
En son 8 cm acilmam vardi saat 15:00 ebeler geldi ikinma nobeti basladi basi göründü dediler vakit yok doğumhaneye yürüyerek gittim o an aklima geldikce gülüyorum icerde 3 ikinmada yavrumu gogsume yatirdilar hersey bitmişti aanki o sanciyi ceken ben degildim bi.anda eşimi gördüm iyimisin aşkım diye o an paha bicilemezdi
bebeğimin kordonunu babası kesti snra dikisler icin uyutuldm ama odaya girerken uyaniktm bebeğim geldi hemen Allahim bu güzel duyguyu herkese tattirsin her ani çok güzeldi Allah herkese de kolay doğum nasip etsin..bu arada 2900 doğdu pasam