canım inş yarın biir gün güzl hayırlı haberlerini duyarızSelam kızlar şimdi kontrolden geldik
Açılmam hala 1 cm bebeğin herseyi normal nst suyu vs 3350 gr 51 cm boyu..
Perşembe son randevu
En geç salı gününe kadar beklicez kendi gelmezse suni sancı denenecek oda olmazsa sezeryan ah kuzucum kendi gelir inşallah artik
oo maşaallahı var bebişin normal doğumu zorlar gibi bekle bakalım inş kendiliğinden gelir olmazsa günün de sezeryan olursun mantıklı. benimki o kadar olmaz ama kafası benimkini de büyük ben de 23 mart a kadar beklcem gelmzse aynı durum ya suni sancı ya sezeryan. bakalım çarşamba kontrolde bim doktor ne diycek.Kızlar dr geliyorum suyum gelmiş mi diye baktı alttan baya canım yandı. İlk defa altan muayane oldum. Ne açılma var nede suyun gelmiş dedi. Bebişimiz iri bi bebek dedi daha 8 gün var istersen bekleyelim 8 güne kadar gelmezse sezeryan olacağız . Çünkü çok kilolu oğlusum. Kafası normalde 92 olması lazom 97 bizimkinin çapı. Haftaya salıya kadar bekliyicem normal doğum olmazsa sabah aç karnına gidicem sezeryan olucam. Şuan 4000 kilo bakalım doğurabilecek miyim . Stres yapmamaya çalıyorum son haftamız .
allah yardımcın olsun canım demek açılma olmasa da önc bi suni sancı yı deniyorlar benim dee gidişat öyle görünüyor zira. hakkında hayırlısı olmasını dilerim. güzel haberlerini bekleriz. Allah kurtarsun canımSlm kizlar benim yarin hastaneye yatisim yapilacsk sabah sekizde hic acilmam ve sancim da yok.o yuzdrn suni sanci verilecek normali denicek doktorum..amabugunku alttan muayenede bebek cok geride sezeryan ihtimali artti dedi.ne dusuncegimi bilemedim.yarin icin dua edin bana kizlar saglikla aliyim bebegimi kucagima.
Bu arada g.gidiyor adlı siteden canmbende araştırıyorum ve hiç o fiyata görmedim canım fiyatı çok uygun internet mi yoksa tanıdık mağaza mı. kardeşim kullandı o hiç bi sıkıntı yaşamadı internetten de olumsuz bi yorum görmedim been ama resmine baktğımda bi sürü parçası var kullanması taşıması pratik midir bilemedim
Kızlar dr geliyorum suyum gelmiş mi diye baktı alttan baya canım yandı. İlk defa altan muayane oldum. Ne açılma var nede suyun gelmiş dedi. Bebişimiz iri bi bebek dedi daha 8 gün var istersen bekleyelim 8 güne kadar gelmezse sezeryan olacağız . Çünkü çok kilolu oğlusum. Kafası normalde 92 olması lazom 97 bizimkinin çapı. Haftaya salıya kadar bekliyicem normal doğum olmazsa sabah aç karnına gidicem sezeryan olucam. Şuan 4000 kilo bakalım doğurabilecek miyim . Stres yapmamaya çalıyorum son haftamız .
Dualarım seninle canın . Bende gecen 2güne sancın sıklaşır dediğinde öyle durgublaşmıştım heyecanlı olmandan iyidir boşver . Ama ben bişeyi anlamadım sancın mı var yada açılma ? Gününe var cunki dahaIyi aksamlar kizlar. Yarin 8de hastaneye yatilisim yapilacak 10-11 gibileride buyuk ihtimalle bebegimi kucagima alirim. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
Dune kadar cok heyecan vardi bende. Bugun uzerimde inanilmaz bir durgunluk sakinlik var nedendir bilmem bende cok saskinimdogum yapacakalarin Allah yardimcisi olsun yapmis olanlarinda bebekleriyle mutlu huzurlu saglikli omurleri olsun ins.
Agrisi sancisi olmayip daha var yaa derken 37de sabaha karsi suyu gelip doguma gitmek oluyor kaderde :) o yuzden 35den sonra her gebe her suprize hazir olmali mantigim sebebiyle cok sukur hazir gitmistim bende.tabi bu hazirlik vucudum icn gecerli ama ev temizligi icin pek gecerli degildi :)) o yuzden iyi yapmissiniz sizdeBugun çat muayenesine gittim açılmamış yok ama sancilarinin olması normaldir ben bunu istiyorum zaten bu sancılar doğuma hazırlıyor dedi cuma tekrar çağırdı yani tabiki en fazla milim uzar ama yinede rahat edemiyorum gerçi benim rahatsızlığım yoksa acil doğuma gidenler napiyo
Sezeryan olacagim canim. Sanirim onun korkusuda var biraz ondan durgunum.Dualarım seninle canın . Bende gecen 2güne sancın sıklaşır dediğinde öyle durgublaşmıştım heyecanlı olmandan iyidir boşver . Ama ben bişeyi anlamadım sancın mı var yada açılma ? Gününe var cunki daha
ay canım anladım . Ferah tut kendini . İyi haberle döneceksin hepberaber göbek atcazSezeryan olacagim canim. Sanirim onun korkusuda var biraz ondan durgunum.
Tesekkurler cnm drum normal dogum yanlisi bi dr.sezeryan istese coktan yapardi ama normal sansimizi oldurmeyelim dedi.40+4 olucam yarin.hepimiz icin hayirlisi olsun.allah yardımcın olsun canım demek açılma olmasa da önc bi suni sancı yı deniyorlar benim dee gidişat öyle görünüyor zira. hakkında hayırlısı olmasını dilerim. güzel haberlerini bekleriz. Allah kurtarsun canım
Yani suan tertemiz evimde vücudumda ama sıkıntı olmazsa 41. Haftaya kadr bekliyorlar ya o zaman ufaktan uzarlar ama napalım belkide beklemez yavrum.Agrisi sancisi olmayip daha var yaa derken 37de sabaha karsi suyu gelip doguma gitmek oluyor kaderde :) o yuzden 35den sonra her gebe her suprize hazir olmali mantigim sebebiyle cok sukur hazir gitmistim bende.tabi bu hazirlik vucudum icn gecerli ama ev temizligi icin pek gecerli degildi :)) o yuzden iyi yapmissiniz sizde
Ayni seyi 4 bucuk sene oncebKzlar dun saat ogleden sora kizimi kucagima aldim spinal sezeryanla tam 14 saat suni sanci cektikten sonra 10 cm acilmayla sezeryana alindim bebegm kanala inmedigi icin megerse kordon dolanmis . Nromal olmadi buymus hakkimda hayitlisi dua edin ins iyileseyim bi an once hic kalkamiyorum kizimi emziremiyirym kucqgima alamiyorym detaylari anlatirim iyi oldgumda dualarunizi eksik etmeyin lutfen
Her turlu gobekleri atacagimiz kesinAy
ay canım anladım . Ferah tut kendini . İyi haberle döneceksin hepberaber göbek atcazöyle düşün
Peki ne olucak bu durumda yapılması gereken ne imiş canım sağlıkla kavuşun inşallah bebginize
Gözün aydin ve gecmis olsun Bende seni merak etmistim bayagidir yazmadin Dedim herhalde dogum yapti Bi arkadasim demistiki anne karni bebekler icin en guvenli yer dogurduktan sonra endiseler bitmiyo Anne olmak boyle bisey kiyamiyoruz sonucta icimizde büyüttük Allah mutlu bi ömür nasip etsin darisi biz bekleyenlerin basina :)Herkese iyi akşamlar
Ççoook uzun zamandır bakamadım KK ya doğum yapanlar arkadaşlar gözünüz aydın olsun hayırlı evlat olsun bebişleriniz....Bekleyenlerde sabırlı olu hayorlısını isteyin çok güzel bi duygu tarifi yok o kokunun eşi benzeri yok...
GEçen hafta pazartesi pazara gittik eşimle alışveriş yaptık sonra kontrole gittik... suyum biraz daha azalmıştı ve dr peçeteyi görmek istedi akıntıyla birlikte yoğun bi ıslaklık var suyun geliyor dedi açılma ve sancı olmadığı için suniyi denemek çok zorlar seni beklemekte riskli bebekte sende enfekiyon kapabilirsiniz dedi çünkü suyum 1 hafta boyunca akıntıyla geliyordunormal doğum için direttim son günlere kadar dinlemedim dru ama en son kabul etmek zorunda kaldım ve o gün hemen hastaneye geçtik ve spinal sezeryan oldum. Hala diyorum bazen acaba dr mu acele ettirdi en azından sunş sancıyla deneseydik arada bi kendimede kızıoyrum neden hemen kabul ettim diye ama sonra diyorum ki hayırlısı böyleymiş demrkki hakkımda sonucu güzel oldu allahın izniyle
Miskokulu pamuk gib oğlumu kucağıma aldım rabbime binlerce kez şükürler olsun zor bi hamilelik geçirdim hep onu kaybetme korkusuyla son haftalara geldim çok şükür sonunda kavuştum ve 8 günlük olduk bile2 saatte bir kendiliğinden uyanıyoe sürekli meme istiyor emmek istiyor bende kıyamıyorum emziriyorım her ağladığında doğrumu yapıyprum bilmiyorum ama başka türlü gazını çıkaramıyor memede çıkarıyor
Öyle işte şimdiye kadar içimizde onları görmeden endişeleniyorduk şimdiden sonra dahada artacak gibi duruyor şimdiden ufacık biyerinde bişey çıksa içim gidiyor rabbim onları koruyabilecek güç kuvvet versin hepimize