2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de hiç açılmam yokmuş ama sancı oluyor arada, regl sancısı gibi ama böyle anlattıkları gibi belden vuran bir sancu değil
Bel kemiğinden vurdu bu sabah ama çok değil hafif o adet sancısı daha doğrusu ağrısı diyim ben oda bebek başından kaynaklanıyor dedi bugün ama o ağrı rahat bir haftadır var bende nst de biraz sancı gözüküyor bakalım hayırlısı çok bekletmez inş kızım annesini

Gecmis olsun ve gözün aydin sagsalim kavusmussunuz tosuncugunla:) Epidural almiycam dedin ve basardin helal olsun Son yarim saatteki sancilarin cok zor oldugunu soyluyor herkes seninde gücün tukeniyomus ama pes etmemissin iyiki Darisi bizlerin basina ama ben epiduralsiz cesaret edemem o kadae güçlü degilim sanirim

bizim bi arkadasada kaynanası oyle dıyomus hatta abartmıs :''emzirsene kızım peynirmi yapacan sütünü ''demişgülsekmi aglasakmı

Merhabalr bebeklerini kucaklayanlara guzel omur, bekleyenlere hayirkisiyla kavusmayi diliyorum.. benim siz tecrübeli annelere sorum olacaktı, çalıştığım için lansinoh elektrikli süt sağma pompası alacağım tekli 136 TL uygun mu sizce fiyatı ve kalitesi hakkında bilgisi olan var mı

ikililer calısan anneler ıcın daha pratık dıye okumustum .. vakıtten kazanmak acısından . Kuzenım madela aldı cok memnun kaldı onu da lıstene ekleyebılırsın ben henuz kullanmadım ama okuduklrım ve duyduklarım bu yonde tecbrulerı annelerımız yazsın daha ıyı olr :)

Teşekkürler evet tecrübeli anneler göğüs pompası khakkinda fikirlerinizi bekliyorum lansinoh için

Insallah, hayirlisi olsun hakkinizda

Kızlar dr geliyorum suyum gelmiş mi diye baktı alttan baya canım yandı. İlk defa altan muayane oldum. Ne açılma var nede suyun gelmiş dedi. Bebişimiz iri bi bebek dedi daha 8 gün var istersen bekleyelim 8 güne kadar gelmezse sezeryan olacağız . Çünkü çok kilolu oğlusum. Kafası normalde 92 olması lazom 97 bizimkinin çapı. Haftaya salıya kadar bekliyicem normal doğum olmazsa sabah aç karnına gidicem sezeryan olucam. Şuan 4000 kilo bakalım doğurabilecek miyim . Stres yapmamaya çalıyorum son haftamız .

Canım benim hayırlı olsun sütün bol olsun çok güzel anlatmissin insan bana gün geçtikçe daha fazla kesfedeceksin onu ve senden bir parça olduğu için paylaşmak bile istemeyeceksin.Birkac gün içinde senin gözlerine bakacak seni tanımaya çalışacak ve o an çok farklı oluyor.bu arada biz de iki haftalık olduk oğlumla onun o masum yüzüne bakmaya doyamiyorum

bizim bi arkadasada kaynanası oyle dıyomus hatta abartmıs :''emzirsene kızım peynirmi yapacan sütünü ''demişgülsekmi aglasakmı
Ahahahah peynir mi alem bu kvler arada ayaklarimda pispisliyom ona bile söylenir alıştırma hep ister kucaklama kucagina alisir kucak bebeği yaptınız yahuu sananee bakcak olan benim ayy sinirleniyorum yazınca bile fenalık geliyoo

Doguran anneler bi sorum olucak size dogum sancilari basladiginda ilk baslarda kasiklarda oluyomudu agrilariniz :)
Slm kizlar benim yarin hastaneye yatisim yapilacsk sabah sekizde hic acilmam ve sancim da yok.o yuzdrn suni sanci verilecek normali denicek doktorum..amabugunku alttan muayenede bebek cok geride sezeryan ihtimali artti dedi.ne dusuncegimi bilemedim.yarin icin dua edin bana kizlar saglikla aliyim bebegimi kucagima.

Gasoline sizinde bebeğiniz maşallah kiloluymuş, ay inşallah bende normal doğum yapabilirim.Bugün doktor altan bakarken bile ne kadar canım yandı ki kendime kasma diyordum ama ister istemez insan kasıyor kendini.....

bende araştırıyorum ve hiç o fiyata görmedim canım fiyatı çok uygun internet mi yoksa tanıdık mağaza mı. kardeşim kullandı o hiç bi sıkıntı yaşamadı internetten de olumsuz bi yorum görmedim been ama resmine baktğımda bi sürü parçası var kullanması taşıması pratik midir bilemedim

Aslında satın alırken nedense 136 değil 156 gorunuyo yanlış bi şey var ama anlamadım canm 156 da iyi yine tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…