2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Inşallah canm allah herkese bebeğini saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah valla artık riskli diyo hareketleri de azaldi suyuda azalmis sezeryan ol riske atma diyo ama kendi asla sezeryana almıyor sadece normal doğum yapıyo banada başka doktora git diyo ama bu zamana kadar kendi baktı başka kimseye gitmedim simdide gitmeye korkuyorum ama gitmesemde tehlikeye atamam bebegimi inşallah yarın başka bi doktra gidicem allahim hayrlisi ile kucağıma aldirsin inşallah
amin canım inş hayırlısı ile kucağına alırsın. hiç riske atma tabi ki muhakka görün başka doktor ile gerekiyorsa da sezeryan ol. sağ salım kucağına alırsın inş bebeğini

Bu arada g.gidiyor adlı siteden canm
canım ben de gördüm onu dediğin gibi 156 tl bile iyi bir fiyat çünkü 209 tl felan bazı yerlerde daha dda fazla. ben de aslında daha az yer kaplayan elektirkli şarjı bakıyordum daha patik göründüler gözüme nuk luna ve weweel arasnda kaldım ama motoru yukarda olanların içine süt kaçıp bozulursa kullanıcı hatasına giriyormuş. bi de daha önce tanıdıklarımdan duyduğum markayı alayım riske atmayayım dedim ve sanırım lansinoh almaya karar verdim.

Amin canm amin insallahh sağlıklıca kucagimiza aliriz allah razı olsun
amin canım inş hayırlısı ile kucağına alırsın. hiç riske atma tabi ki muhakka görün başka doktor ile gerekiyorsa da sezeryan ol. sağ salım kucağına alırsın inş bebeğini

Kzlar dun saat ogleden sora kizimi kucagima aldim spinal sezeryanla tam 14 saat suni sanci cektikten sonra 10 cm acilmayla sezeryana alindim bebegm kanala inmedigi icin megerse kordon dolanmis . Nromal olmadi buymus hakkimda hayitlisi dua edin ins iyileseyim bi an once hic kalkamiyorum kizimi emziremiyirym kucqgima alamiyorym detaylari anlatirim iyi oldgumda dualarunizi eksik etmeyin lutfen
biraz sancılı olmuş ama şükür sağlıcakla kavuşmuşsunuz canım gözün aydın. sezeryan olanlar da bir iki gün de toparlanıyor inş sen de toparlanırsın bir an önce. geçmiş olsun

yok canım ya değilmiş su doktorum aşağıya bile tam inmemiş açılmanda yok suyunda fazlasıyla var dedi.beklicez artık :mad:
hehhee hadi bakalım daha zamanımız var demek ki. hayırlsıyla sağlıkla inşallah. bi hafta daha bekleyelim de gelmezse bi çare bulunur

Gece wc ye diye kalktım ayağa kalkar kalkmaz yarım bardak su geldi idrarmı kaçırdım suyummu geldi bilemiyorum bugün konyrolüm vardı zaten ne dicek bakalım dr.
benimde aynısı olmuştu, ertesi gün doğum gerçeleşti Allah yardımcınız olsun, kolay doğum nasip etsin.

benimde aynısı olmuştu, ertesi gün doğum gerçeleşti Allah yardımcınız olsun, kolay doğum nasip etsin.
ben de hazırlıklı git dedim de arkadaşa yanlış alarmmış :KK70: suyu da iyiymiş bebek de yerinde iyiymiş her ayağa kalktığımda bi kndimi diniliyorum su gelcek mi diye. hayırlısı

Ahahahah peynir mi alem bu kvler arada ayaklarimda pispisliyom ona bile söylenir alıştırma hep ister kucaklama kucagina alisir kucak bebeği yaptınız yahuu sananee bakcak olan benim ayy sinirleniyorum yazınca bile fenalık geliyoo:KK34:
aman emeklemeye baslıycak yurumeye baslıycak ozaman bız ıstesekde kucgımıza gelmeyecek zaten bebişkolar.varsınlar alıssınlar 6-7 ay kucakta buyusunler....
Slm kizlar benim yarin hastaneye yatisim yapilacsk sabah sekizde hic acilmam ve sancim da yok.o yuzdrn suni sanci verilecek normali denicek doktorum..amabugunku alttan muayenede bebek cok geride sezeryan ihtimali artti dedi.ne dusuncegimi bilemedim.yarin icin dua edin bana kizlar saglikla aliyim bebegimi kucagima.
allah kolaylık versın canım ınsallah cok kısa zamnda kolaylıkla kavusursun bebısıne.bızıde guzel haberlerınle mutlu edersın allaha emanet olun

Gasoline sizinde bebeğiniz maşallah kiloluymuş, ay inşallah bende normal doğum yapabilirim.Bugün doktor altan bakarken bile ne kadar canım yandı ki kendime kasma diyordum ama ister istemez insan kasıyor kendini.....
evet bende cok kasmıstım catı muaynesınde, rahım acıklıgında.ama bazı arkadasların hıc canı yanmamıs ne guzel.kısıden kısıye degısıyor demkkı.

Iyi aksamlar kizlar. Yarin 8de hastaneye yatilisim yapilacak 10-11 gibileride buyuk ihtimalle bebegimi kucagima alirim. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
Dune kadar cok heyecan vardi bende. Bugun uzerimde inanilmaz bir durgunluk sakinlik var nedendir bilmem bende cok saskinim :110: dogum yapacakalarin Allah yardimcisi olsun yapmis olanlarinda bebekleriyle mutlu huzurlu saglikli omurleri olsun ins.
hayırlı saglıklı haberlerle donersınız ınsallah canım.heyecandan uyuyamazssın artık.gercı nezamndır uyuyamıyoruz da

Kızlar bana dua edinde doğurayım artık. Dr cuma günü sancın var 2 güne sıklaşır demişti. 2 gün boyunca ağrı çektim hemde artıyodu agrılar . Dünden beri tık yok. Egecim kıpır kıpır bi sorunu yok belli ki . Ama benim sancı diyemediğim olan ağrılarımda komple gitti :KK43: ben seviniyodum doğuma hazırlanıyorum diye :KK43: bide üstüne kayınvalidem geldi normalde cok sevdiğim öldüğüm kadına sinir olmaya başladım ama öyle böyle değil kalbini kırcam en sonunda o olcak her hareketi batıyo gerçi haklıyımda . Cok fena streslendim
benımde kayın valdemle aram ıyıdır ama lohusalıkta ve bu bekleme surecınde tahmmul edemıyodum.bazen kendı anneme bıle katlanamıyodum.elınde degıl gercekten canım hormonal....sonra uykusuzluk agrılar sızılar....

Kzlar dun saat ogleden sora kizimi kucagima aldim spinal sezeryanla tam 14 saat suni sanci cektikten sonra 10 cm acilmayla sezeryana alindim bebegm kanala inmedigi icin megerse kordon dolanmis . Nromal olmadi buymus hakkimda hayitlisi dua edin ins iyileseyim bi an once hic kalkamiyorum kizimi emziremiyirym kucqgima alamiyorym detaylari anlatirim iyi oldgumda dualarunizi eksik etmeyin lutfen
gözunaydın canım bol sutlu gazsız gunler
ben de hazırlıklı git dedim de arkadaşa yanlış alarmmış :KK70: suyu da iyiymiş bebek de yerinde iyiymiş her ayağa kalktığımda bi kndimi diniliyorum su gelcek mi diye. hayırlısı
hahhahahahah
ay bende onumu bulasık yıkarken ıslatmısım bı oturdum elıme ıslaklık gelınce suyummu gelmıs dedım :))))) dervişin zikri neyse fikride oymus

canım ben de gördüm onu dediğin gibi 156 tl bile iyi bir fiyat çünkü 209 tl felan bazı yerlerde daha dda fazla. ben de aslında daha az yer kaplayan elektirkli şarjı bakıyordum daha patik göründüler gözüme nuk luna ve weweel arasnda kaldım ama motoru yukarda olanların içine süt kaçıp bozulursa kullanıcı hatasına giriyormuş. bi de daha önce tanıdıklarımdan duyduğum markayı alayım riske atmayayım dedim ve sanırım lansinoh almaya karar verdim.
Canım forumda arkadaşlar dışarıda 110/TL dedi fiyatına bende vazge tim :KK66: bi dışarıda da baksak iyi olur :KK39: bende lashionu beğendim araştırmalarkm sonucu

Gecmis olsun ve gözün aydin sagsalim kavusmussunuz tosuncugunla:) Epidural almiycam dedin ve basardin helal olsun Son yarim saatteki sancilarin cok zor oldugunu soyluyor herkes seninde gücün tukeniyomus ama pes etmemissin iyiki Darisi bizlerin basina ama ben epiduralsiz cesaret edemem o kadae güçlü degilim sanirim
Canimm sagolasin Allah gucu kuvveti herkese verir elbet ama insan kendini de bilir, sen dayanamam diyosan öyledir mutlaka ama açıkçası o sancıyı çekerken insanların neden epidural istedigini, neden prenses dogum dendigini anladim :)))

Canım benim hayırlı olsun sütün bol olsun çok güzel anlatmissin insan bana gün geçtikçe daha fazla kesfedeceksin onu ve senden bir parça olduğu için paylaşmak bile istemeyeceksin.Birkac gün içinde senin gözlerine bakacak seni tanımaya çalışacak ve o an çok farklı oluyor.bu arada biz de iki haftalık olduk oğlumla onun o masum yüzüne bakmaya doyamiyorum
Sagol canim benim, evet haklisin her gecen gun baska oluyor, bugun 4.gunumuz, dunden beri beni ve babasini oyle dikkatli izliyo ki kurban oldugum.. o bakinca hersey gidiyo bitiyo icim eriyo.. bir de ilk 1-2 gun afalladim sanirim hem sanci cektigim saatleri dogumu falan tam aklimdan cikaramamistim, simdi onlari da atlattim sayilir, hersey bambaska, miskokulum kiymetlim yanimda saglikli olsun herseye raziyim diyorum :)) 2 haftalik olunca bakalim biz nasil olucaz, öp annesi senin bıdıgı da bizim yerimize :)

Gasoline sizinde bebeğiniz maşallah kiloluymuş, ay inşallah bende normal doğum yapabilirim.Bugün doktor altan bakarken bile ne kadar canım yandı ki kendime kasma diyordum ama ister istemez insan kasıyor kendini.....
Evet maşallah yerinde kilosu :) alttan bakarken son zamanlarda benim de biraz canim yaniyodu ama merak etme sonralarda alisiyosun surekli baktiklari icin, hatta ben gelip gelip baksinlar da acilmamin arttigini goreyim istiyodum :)))) ama dogumdan sonra da bıkıyosun bu sefer alttan muayeneden, insanoģlu işte ne istedigine karar veremiyosun :) velhasili kelam herseyin bi yolu var iste, sen de alisiyosun ona merak etme endise etme eger normal istiyosan, insallah saglikla olur :)

Hakkinda hayirlisi boyleymis canim olsun cok sukur saglikla gelmis bebis, dua edelim insallah en kisa zamanda sen de iyi ol al kucagina emzir doya doya.. az sabir canim benim.. herkesin imtihani baska iste..

Güzel anneler ben sizi sessiz sakin takip ediyodummBenim dün yoğun sekilde suyum geldi apar topar hastaneye geldim sabaha kadar uyumadım 7 de spinal oldum doğumdan sonra ağrım biraz yoğun oldu bide çok kanama geldi doktorun biri kanama boşalmalı rahim alırız alimallah dedi karnıma bütün gücüyle bastırdı öldüm sandım hala etkisi devam yoğun kanama devam edio sizde bunları yaşayan var mı ne olur biraz bana ferahlık verin çok korktum
O konuyu tam bilemiyorum ama doktor kanamayi cikarabildiyse cektigin aciyi unut gitsin artik bosver, sonrasinda kanama olmasi normal bende de var, ped falan kurtarmaz kesinlikle depend benim kurtaricim, o kadar kanamam var yani sen de ferah tut icini, doktor kontrolunde de rahmine bakar zaten, benimki bugun bakti iyi dedi rahim icin, seninki de bakar iyi oldugunu soyler merak etme :)

Canimm sagolasin Allah gucu kuvveti herkese verir elbet ama insan kendini de bilir, sen dayanamam diyosan öyledir mutlaka ama açıkçası o sancıyı çekerken insanların neden epidural istedigini, neden prenses dogum dendigini anladim :)))

Sagol canim benim, evet haklisin her gecen gun baska oluyor, bugun 4.gunumuz, dunden beri beni ve babasini oyle dikkatli izliyo ki kurban oldugum.. o bakinca hersey gidiyo bitiyo icim eriyo.. bir de ilk 1-2 gun afalladim sanirim hem sanci cektigim saatleri dogumu falan tam aklimdan cikaramamistim, simdi onlari da atlattim sayilir, hersey bambaska, miskokulum kiymetlim yanimda saglikli olsun herseye raziyim diyorum :)) 2 haftalik olunca bakalim biz nasil olucaz, öp annesi senin bıdıgı da bizim yerimize :)

Evet maşallah yerinde kilosu :) alttan bakarken son zamanlarda benim de biraz canim yaniyodu ama merak etme sonralarda alisiyosun surekli baktiklari icin, hatta ben gelip gelip baksinlar da acilmamin arttigini goreyim istiyodum :)))) ama dogumdan sonra da bıkıyosun bu sefer alttan muayeneden, insanoģlu işte ne istedigine karar veremiyosun :) velhasili kelam herseyin bi yolu var iste, sen de alisiyosun ona merak etme endise etme eger normal istiyosan, insallah saglikla olur :)

Hakkinda hayirlisi boyleymis canim olsun cok sukur saglikla gelmis bebis, dua edelim insallah en kisa zamanda sen de iyi ol al kucagina emzir doya doya.. az sabir canim benim.. herkesin imtihani baska iste..

O konuyu tam bilemiyorum ama doktor kanamayi cikarabildiyse cektigin aciyi unut gitsin artik bosver, sonrasinda kanama olmasi normal bende de var, ped falan kurtarmaz kesinlikle depend benim kurtaricim, o kadar kanamam var yani sen de ferah tut icini, doktor kontrolunde de rahmine bakar zaten, benimki bugun bakti iyi dedi rahim icin, seninki de bakar iyi oldugunu soyler merak etme :)
canım isim koydunuzmu oglusuna merak ettım.bızde hala karar vermedık.esime bıraktım sözde ama banada fıkrımı sorar heralde .sormazssa sorarım çunku:stop::stop:

benımde ıkı gundur ara ara adet agrısına benzer bel agrım var ama can acıtıcı degıl can sıkıcı dıyelım.bır yandan umıtlenıyorum oglumda olmamıstı cunku hiç boyle seyler.bır yandan da sızın yazdıklarınız gelıyor aklıma uzun suredır bu tarz agrılar yasıyosunuz ama ne gelen var ne gıden....bakalım kolay ve kısa olur ınsallah dogumlarımız.saglıklıca kavusalım minik serçelerimize:KK36:

4 gün sora kontole çağırdı ama gitmiim diyorum sancim çok olursa giderim diyorum ama sizce napmaliyim herşeyim gayet iyi normal sıkıntı yok dedi
Bence gitmende fayda var son kontroller çok önemli oluyo

Canım forumda arkadaşlar dışarıda 110/TL dedi fiyatına bende vazge tim :KK66: bi dışarıda da baksak iyi olur :KK39: bende lashionu beğendim araştırmalarkm sonucu
Aha ben aldım bile. Az önce sipariş verdim canım o 136 tl olayı da pay pal ile ödeme yaparsan 20 tl indirim varmış ama.yararlanamadım ondan 156 tl ye pompayi 35 tl ye 50 li saklama poşeti aldım inş sorunsuzca elime geçer. Ben sanmıyorum dışarda daha ucuza olsun. Bulursan beni de haberdar et canım ya kahrolayım ya da sevineyim :KK17:

Yavruna kavuşmuşsun ya cnm gerisini düşünme hayırlısı böyleymiş.. En kısa sürede iyileşir bebişini sağlıkla büyütürsün inş. :KK68:
Güzel anneler ben sizi sessiz sakin takip ediyodummBenim dün yoğun sekilde suyum geldi apar topar hastaneye geldim sabaha kadar uyumadım 7 de spinal oldum doğumdan sonra ağrım biraz yoğun oldu bide çok kanama geldi doktorun biri kanama boşalmalı rahim alırız alimallah dedi karnıma bütün gücüyle bastırdı öldüm sandım hala etkisi devam yoğun kanama devam edio sizde bunları yaşayan var mı ne olur biraz bana ferahlık verin çok korktum
Geçmişler olsun cnm acılı olmuş ama kuzucuğuna kavuşmuşsun gözün aydın :KK68:
Herkese iyi akşamlar:KK54:
Ççoook uzun zamandır bakamadım KK ya doğum yapanlar arkadaşlar gözünüz aydın olsun hayırlı evlat olsun bebişleriniz....Bekleyenlerde sabırlı olu hayorlısını isteyin çok güzel bi duygu tarifi yok o kokunun eşi benzeri yok...

GEçen hafta pazartesi pazara gittik eşimle alışveriş yaptık sonra kontrole gittik... suyum biraz daha azalmıştı ve dr peçeteyi görmek istedi akıntıyla birlikte yoğun bi ıslaklık var suyun geliyor dedi açılma ve sancı olmadığı için suniyi denemek çok zorlar seni beklemekte riskli bebekte sende enfekiyon kapabilirsiniz dedi çünkü suyum 1 hafta boyunca akıntıyla geliyordu :KK43: normal doğum için direttim son günlere kadar dinlemedim dru ama en son kabul etmek zorunda kaldım ve o gün hemen hastaneye geçtik ve spinal sezeryan oldum. Hala diyorum bazen acaba dr mu acele ettirdi en azından sunş sancıyla deneseydik arada bi kendimede kızıoyrum neden hemen kabul ettim diye ama sonra diyorum ki hayırlısı böyleymiş demrkki hakkımda sonucu güzel oldu allahın izniyle

Miskokulu pamuk gib oğlumu kucağıma aldım rabbime binlerce kez şükürler olsun zor bi hamilelik geçirdim hep onu kaybetme korkusuyla son haftalara geldim çok şükür sonunda kavuştum ve 8 günlük olduk bile:KK51: 2 saatte bir kendiliğinden uyanıyoe sürekli meme istiyor emmek istiyor bende kıyamıyorum emziriyorım her ağladığında doğrumu yapıyprum bilmiyorum ama başka türlü gazını çıkaramıyor memede çıkarıyor o_O

Öyle işte şimdiye kadar içimizde onları görmeden endişeleniyorduk şimdiden sonra dahada artacak gibi duruyor şimdiden ufacık biyerinde bişey çıksa içim gidiyor rabbim onları koruyabilecek güç kuvvet versin hepimize
Hayırlı olsun cnm bebeğin.. Artık düşünme doğum olayını.. Mis kokulun yanında ya gerisi geçti gitti zaten.. :KK68: duana en içten amin diyorum Hoppa

canım isim koydunuzmu oglusuna merak ettım.bızde hala karar vermedık.esime bıraktım sözde ama banada fıkrımı sorar heralde .sormazssa sorarım çunku:stop::stop:
Doğumdan önceki aksam bel agrilarim şiddetlenince bebek arabasina yine yeniden bakmaya giderken yolda belli oldu ismi :))) ali e ren oldu teyzesi kuzumun adi, ama arabasi hala yok o ayri :))))) kucakta gidip geliyoruz hastaneye babasinjn kararsizligi yuzunden :)

X