2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Normal doğum yapanlar dikişleriniz düştü mü oturmamak gerektiği için bebeği yatarak emziriyorum sizler ne yapıyor sunuz

Tek solukda okudum ağlaya ağlaya çok güzel yazmışsın allah bizede bian önce kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla bol sütle büyüt inşallah canım, sarılığıda inşallah hemcecik geçer sık sık emzir sıkılmadan sen..
Canım, suyun geceden gelmeye başlamıştıya nekadar ne kadar geliyordu..
Bildiğim kadarıyla suyun geldikten 24 saat vaktin oluyormuş doğum için ama arkadaşımın suyu geceden gelip sabaha kadar bitmişti hastaneye gittiğinde 7/8 cm açılması olmasına rağmen doğumda zorlanmış, suyun tamamen bitmemesi bebeğin gelişini katganlaştırarak kolaylaştırıyormuş..

Maşallah diyip tekrar tebrik ediyorum, harika anlatmışsın, doktorun da belliki kendine güvenen ve tecrübeli bi doktormuş yoksa işine gelmeyen anında sezaryene alırdı. Allahım bizlere de nasip etsin normal ve sağlıklı bir doğumu.

Ay lavman nasıldı zor muydu hemen peşinden tuvalete mi giriliyor? Ona rağmen yine de bi kaza oldu mu? Kafamda deli sorular
lavman can yakıcı bısy degıl canım cok basit bi tüp ilac sıkıyor makattan kalkıyosun.2-3 dakka sonra ıshal gıbı karnın agrıyor ve kendını lavaboya atıyosun hemenmıde ve bagısaklar bosalıyor.lavman yapılırsa dogumda tekrar olacagını sanmıyorum canım.

maasallah kocaman olmussunuz yaa bıde gezmelere baslamıssınız ay ne güzell hayat normale dönüyor yani
canım cok sık emzırmek de gaz yapar demıstı bızım cocuk doktorumuz.ılk ay kontrolunde oyle demıstı.emdiği sütü midesi sindirmeden tekrar emiyor oyuzden gazı agrısı oluyo demıstı.ıkı saatte bır emzır demıstı ona bıle dayanamıyordu oglum dusunsene nasıl aglıyodu.ama alıstı ve gazımız bıttı zamanla gece uykularımızda duzene gırmıstı ,gece aglamaları bıtmıstı emıp uyuyordu tekrardan.tabi anane babanneler doktora kızıyodu olurmu oyle sey cocuk ac bırakılırmı falan.hey gıdı gunler neler yasamısız beyaa

Biz de öyleyiz çocuk her ağladığında doymadı diye emzir diyorlar susmazsa mama yavrumun dün gazını aldım uyudu. Acemilik işte ne deseler yapıyoruz

Evet cok şükür normale dönüyoruz her gittigimiz yerden yumurtamizi istiyoruz :) normalde cok sık emzirmiyorum 2 3 saate bi yada kendi uyaninca sabah uyanıyor emiyor gazini çıkariorum üstten cikio alttan çıkinca rahatlio bizimkisi ee haliyle cikaramayinca durmak bilmio memede susuyor emdikce gazı daha çok artıyor hic bise fayda etmeyince mecbur meme doktor demişti zaten gazi cikmayinca sürekli emmek istermis sonra oylede boylede zar zor cikario kv başımda uyandir uyandır ac bu ac dio bilmis insan yaa

Hayırlısı canım muhtemelen gelen suyundu hazırlıklı git doktoruna hadi hayırlısı ile kavusasiniz insallah

Can'ım inşallah, Amin :)
Önce gündüz gelmeye başlamıştı kanlı su, ilk başta daha fazla geldi, 1 saatte 1gece ekstra pedi tamamen ıslatıp çamaşırımı da ıslatmıştı, sonra öğleden sonra 2-3 saatte bir ped değiştirecek kadar gelmeye devam etti ama hiç bardaktan boşalır gibi tek seferde gelmedi o yüzden dr.da suyla ilgili hiç bi sıkıntıdan bahsetmedi, ki totalde öğlen 12den ertesi sabah 8bucuktaki doğuma kadar hep gelmeye devam etti su, evde ped hastanede çocuk bezi kullandım. Sanırım suyum tamamen bitmemişti benim:)

Sağol canımm, ben hep sezaryen taraftarı gibi görmüştüm onu ama her gittiğimde normal istediğimi söylediğim için ve belki de dediğin gibi kendine de güvendi ki onay almasına rağmen sezaryene götürmedi, Allah herkesin Hakkı'nda hayırlısını versin, sağlıkla alsın herkes kuzusunu kucağına :)

Canm sancn varsa da erken olur.benim doktorum %90ı 38 ile 40.haftada dogar demisti
Bugun çat muayenesine gittim açılmamış yok ama sancilarinin olması normaldir ben bunu istiyorum zaten bu sancılar doğuma hazırlıyor dedi cuma tekrar çağırdı yani tabiki en fazla milim uzar ama yinede rahat edemiyorum gerçi benim rahatsızlığım yoksa acil doğuma gidenler napiyo

Benim de hiç açılmam yokmuş ama sancı oluyor arada, regl sancısı gibi ama böyle anlattıkları gibi belden vuran bir sancu değil

Gunler geciyo her geçen gün daha da yaklaşıyoruz bebislerimize kizlar dokuz ayi berar gecirdik nrrdeyse sonlara geldik rabbim tek nefesde agrisiz kurtarsin ins. Hepimizi cok zor geciyo be bu son gunler
kesinlikle..erken gelecek diye korkardım ilk zamanlar.şimdi de gelmiyor diye üzülüyorum

Herkese hayirli geceler. Sabah 8.30da hastaneye yatisim yapilacak. Öğleden sonrada kizimi kucagima alacagim inşallah. Bizim için cook dua edin teyzeleri. Hem korku hem heyecan bir arada...
sağ salim kurtulursunuz bebişle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…