Herkese iyi akşamlar
Ççoook uzun zamandır bakamadım KK ya doğum yapanlar arkadaşlar gözünüz aydın olsun hayırlı evlat olsun bebişleriniz....Bekleyenlerde sabırlı olu hayorlısını isteyin çok güzel bi duygu tarifi yok o kokunun eşi benzeri yok...
GEçen hafta pazartesi pazara gittik eşimle alışveriş yaptık sonra kontrole gittik... suyum biraz daha azalmıştı ve dr peçeteyi görmek istedi akıntıyla birlikte yoğun bi ıslaklık var suyun geliyor dedi açılma ve sancı olmadığı için suniyi denemek çok zorlar seni beklemekte riskli bebekte sende enfekiyon kapabilirsiniz dedi çünkü suyum 1 hafta boyunca akıntıyla geliyordu
normal doğum için direttim son günlere kadar dinlemedim dru ama en son kabul etmek zorunda kaldım ve o gün hemen hastaneye geçtik ve spinal sezeryan oldum. Hala diyorum bazen acaba dr mu acele ettirdi en azından sunş sancıyla deneseydik arada bi kendimede kızıoyrum neden hemen kabul ettim diye ama sonra diyorum ki hayırlısı böyleymiş demrkki hakkımda sonucu güzel oldu allahın izniyle
Miskokulu pamuk gib oğlumu kucağıma aldım rabbime binlerce kez şükürler olsun zor bi hamilelik geçirdim hep onu kaybetme korkusuyla son haftalara geldim çok şükür sonunda kavuştum ve 8 günlük olduk bile
2 saatte bir kendiliğinden uyanıyoe sürekli meme istiyor emmek istiyor bende kıyamıyorum emziriyorım her ağladığında doğrumu yapıyprum bilmiyorum ama başka türlü gazını çıkaramıyor memede çıkarıyor
Öyle işte şimdiye kadar içimizde onları görmeden endişeleniyorduk şimdiden sonra dahada artacak gibi duruyor şimdiden ufacık biyerinde bişey çıksa içim gidiyor rabbim onları koruyabilecek güç kuvvet versin hepimize