2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar şimdi kontrolden geldik:anneadayı:
Açılmam hala 1 cm bebeğin herseyi normal nst suyu vs 3350 gr 51 cm boyu..
Perşembe son randevu :KK45:
En geç salı gününe kadar beklicez kendi gelmezse suni sancı denenecek oda olmazsa sezeryan ah kuzucum kendi gelir inşallah artik:KK68:
canım inş yarın biir gün güzl hayırlı haberlerini duyarız

Kızlar dr geliyorum suyum gelmiş mi diye baktı alttan baya canım yandı. İlk defa altan muayane oldum. Ne açılma var nede suyun gelmiş dedi. Bebişimiz iri bi bebek dedi daha 8 gün var istersen bekleyelim 8 güne kadar gelmezse sezeryan olacağız . Çünkü çok kilolu oğlusum. Kafası normalde 92 olması lazom 97 bizimkinin çapı. Haftaya salıya kadar bekliyicem normal doğum olmazsa sabah aç karnına gidicem sezeryan olucam. Şuan 4000 kilo bakalım doğurabilecek miyim . Stres yapmamaya çalıyorum son haftamız .
oo maşaallahı var bebişin normal doğumu zorlar gibi bekle bakalım inş kendiliğinden gelir olmazsa günün de sezeryan olursun mantıklı. benimki o kadar olmaz ama kafası benimkini de büyük ben de 23 mart a kadar beklcem gelmzse aynı durum ya suni sancı ya sezeryan. bakalım çarşamba kontrolde bim doktor ne diycek.

Slm kizlar benim yarin hastaneye yatisim yapilacsk sabah sekizde hic acilmam ve sancim da yok.o yuzdrn suni sanci verilecek normali denicek doktorum..amabugunku alttan muayenede bebek cok geride sezeryan ihtimali artti dedi.ne dusuncegimi bilemedim.yarin icin dua edin bana kizlar saglikla aliyim bebegimi kucagima.
allah yardımcın olsun canım demek açılma olmasa da önc bi suni sancı yı deniyorlar benim dee gidişat öyle görünüyor zira. hakkında hayırlısı olmasını dilerim. güzel haberlerini bekleriz. Allah kurtarsun canım

bende araştırıyorum ve hiç o fiyata görmedim canım fiyatı çok uygun internet mi yoksa tanıdık mağaza mı. kardeşim kullandı o hiç bi sıkıntı yaşamadı internetten de olumsuz bi yorum görmedim been ama resmine baktğımda bi sürü parçası var kullanması taşıması pratik midir bilemedim
Bu arada g.gidiyor adlı siteden canm

Kızlar dr geliyorum suyum gelmiş mi diye baktı alttan baya canım yandı. İlk defa altan muayane oldum. Ne açılma var nede suyun gelmiş dedi. Bebişimiz iri bi bebek dedi daha 8 gün var istersen bekleyelim 8 güne kadar gelmezse sezeryan olacağız . Çünkü çok kilolu oğlusum. Kafası normalde 92 olması lazom 97 bizimkinin çapı. Haftaya salıya kadar bekliyicem normal doğum olmazsa sabah aç karnına gidicem sezeryan olucam. Şuan 4000 kilo bakalım doğurabilecek miyim . Stres yapmamaya çalıyorum son haftamız .

Canim hic korkma en azindan şunu soyleyebilirim denemeye deger. Sonucta hastane ortaminda olacaksın normal dogum eylemi sirasinda bi aksilik olursa sezaryen gibi kurtarici bi ihtimal var bebegin 5 dk da hopp cikartilir karnindan. Seninkinin yine azmis benim oglanin kafasi 100 mm i gecmisti:) buyuk oglum da koca kafaliydi,ikisini de normal dogurmak nasip oldu cok sukur. Ikisi de 4 kilo uzeri dogdu, bu seferki 4270 gr di,kemik yapin musaitse allah kolayligini veriyor merak etme..

Iyi aksamlar kizlar. Yarin 8de hastaneye yatilisim yapilacak 10-11 gibileride buyuk ihtimalle bebegimi kucagima alirim. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
Dune kadar cok heyecan vardi bende. Bugun uzerimde inanilmaz bir durgunluk sakinlik var nedendir bilmem bende cok saskinim :110: dogum yapacakalarin Allah yardimcisi olsun yapmis olanlarinda bebekleriyle mutlu huzurlu saglikli omurleri olsun ins.

Iyi aksamlar kizlar. Yarin 8de hastaneye yatilisim yapilacak 10-11 gibileride buyuk ihtimalle bebegimi kucagima alirim. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
Dune kadar cok heyecan vardi bende. Bugun uzerimde inanilmaz bir durgunluk sakinlik var nedendir bilmem bende cok saskinim :110: dogum yapacakalarin Allah yardimcisi olsun yapmis olanlarinda bebekleriyle mutlu huzurlu saglikli omurleri olsun ins.
Dualarım seninle canın . Bende gecen 2güne sancın sıklaşır dediğinde öyle durgublaşmıştım heyecanlı olmandan iyidir boşver . Ama ben bişeyi anlamadım sancın mı var yada açılma ? Gününe var cunki daha

Bugun çat muayenesine gittim açılmamış yok ama sancilarinin olması normaldir ben bunu istiyorum zaten bu sancılar doğuma hazırlıyor dedi cuma tekrar çağırdı yani tabiki en fazla milim uzar ama yinede rahat edemiyorum gerçi benim rahatsızlığım yoksa acil doğuma gidenler napiyo
Agrisi sancisi olmayip daha var yaa derken 37de sabaha karsi suyu gelip doguma gitmek oluyor kaderde :) o yuzden 35den sonra her gebe her suprize hazir olmali mantigim sebebiyle cok sukur hazir gitmistim bende.tabi bu hazirlik vucudum icn gecerli ama ev temizligi icin pek gecerli degildi :)) o yuzden iyi yapmissiniz sizde

Kızlar bana dua edinde doğurayım artık. Dr cuma günü sancın var 2 güne sıklaşır demişti. 2 gün boyunca ağrı çektim hemde artıyodu agrılar . Dünden beri tık yok. Egecim kıpır kıpır bi sorunu yok belli ki . Ama benim sancı diyemediğim olan ağrılarımda komple gitti :KK43: ben seviniyodum doğuma hazırlanıyorum diye :KK43: bide üstüne kayınvalidem geldi normalde cok sevdiğim öldüğüm kadına sinir olmaya başladım ama öyle böyle değil kalbini kırcam en sonunda o olcak her hareketi batıyo gerçi haklıyımda . Cok fena streslendim

Kzlar dun saat ogleden sora kizimi kucagima aldim spinal sezeryanla tam 14 saat suni sanci cektikten sonra 10 cm acilmayla sezeryana alindim bebegm kanala inmedigi icin megerse kordon dolanmis . Nromal olmadi buymus hakkimda hayitlisi dua edin ins iyileseyim bi an once hic kalkamiyorum kizimi emziremiyirym kucqgima alamiyorym detaylari anlatirim iyi oldgumda dualarunizi eksik etmeyin lutfen

Dualarım seninle canın . Bende gecen 2güne sancın sıklaşır dediğinde öyle durgublaşmıştım heyecanlı olmandan iyidir boşver . Ama ben bişeyi anlamadım sancın mı var yada açılma ? Gününe var cunki daha
Sezeryan olacagim canim. Sanirim onun korkusuda var biraz ondan durgunum.

Güzel anneler ben sizi sessiz sakin takip ediyodummBenim dün yoğun sekilde suyum geldi apar topar hastaneye geldim sabaha kadar uyumadım 7 de spinal oldum doğumdan sonra ağrım biraz yoğun oldu bide çok kanama geldi doktorun biri kanama boşalmalı rahim alırız alimallah dedi karnıma bütün gücüyle bastırdı öldüm sandım hala etkisi devam yoğun kanama devam edio sizde bunları yaşayan var mı ne olur biraz bana ferahlık verin çok korktum

allah yardımcın olsun canım demek açılma olmasa da önc bi suni sancı yı deniyorlar benim dee gidişat öyle görünüyor zira. hakkında hayırlısı olmasını dilerim. güzel haberlerini bekleriz. Allah kurtarsun canım
Tesekkurler cnm drum normal dogum yanlisi bi dr.sezeryan istese coktan yapardi ama normal sansimizi oldurmeyelim dedi.40+4 olucam yarin.hepimiz icin hayirlisi olsun.

Agrisi sancisi olmayip daha var yaa derken 37de sabaha karsi suyu gelip doguma gitmek oluyor kaderde :) o yuzden 35den sonra her gebe her suprize hazir olmali mantigim sebebiyle cok sukur hazir gitmistim bende.tabi bu hazirlik vucudum icn gecerli ama ev temizligi icin pek gecerli degildi :)) o yuzden iyi yapmissiniz sizde
Yani suan tertemiz evimde vücudumda ama sıkıntı olmazsa 41. Haftaya kadr bekliyorlar ya o zaman ufaktan uzarlar ama napalım belkide beklemez yavrum.

4 gün sora kontole çağırdı ama gitmiim diyorum sancim çok olursa giderim diyorum ama sizce napmaliyim herşeyim gayet iyi normal sıkıntı yok dedi

Herkese iyi akşamlar:KK54:
Ççoook uzun zamandır bakamadım KK ya doğum yapanlar arkadaşlar gözünüz aydın olsun hayırlı evlat olsun bebişleriniz....Bekleyenlerde sabırlı olu hayorlısını isteyin çok güzel bi duygu tarifi yok o kokunun eşi benzeri yok...

GEçen hafta pazartesi pazara gittik eşimle alışveriş yaptık sonra kontrole gittik... suyum biraz daha azalmıştı ve dr peçeteyi görmek istedi akıntıyla birlikte yoğun bi ıslaklık var suyun geliyor dedi açılma ve sancı olmadığı için suniyi denemek çok zorlar seni beklemekte riskli bebekte sende enfekiyon kapabilirsiniz dedi çünkü suyum 1 hafta boyunca akıntıyla geliyordu :KK43: normal doğum için direttim son günlere kadar dinlemedim dru ama en son kabul etmek zorunda kaldım ve o gün hemen hastaneye geçtik ve spinal sezeryan oldum. Hala diyorum bazen acaba dr mu acele ettirdi en azından sunş sancıyla deneseydik arada bi kendimede kızıoyrum neden hemen kabul ettim diye ama sonra diyorum ki hayırlısı böyleymiş demrkki hakkımda sonucu güzel oldu allahın izniyle

Miskokulu pamuk gib oğlumu kucağıma aldım rabbime binlerce kez şükürler olsun zor bi hamilelik geçirdim hep onu kaybetme korkusuyla son haftalara geldim çok şükür sonunda kavuştum ve 8 günlük olduk bile:KK51: 2 saatte bir kendiliğinden uyanıyoe sürekli meme istiyor emmek istiyor bende kıyamıyorum emziriyorım her ağladığında doğrumu yapıyprum bilmiyorum ama başka türlü gazını çıkaramıyor memede çıkarıyor o_O

Öyle işte şimdiye kadar içimizde onları görmeden endişeleniyorduk şimdiden sonra dahada artacak gibi duruyor şimdiden ufacık biyerinde bişey çıksa içim gidiyor rabbim onları koruyabilecek güç kuvvet versin hepimize

Kzlar dun saat ogleden sora kizimi kucagima aldim spinal sezeryanla tam 14 saat suni sanci cektikten sonra 10 cm acilmayla sezeryana alindim bebegm kanala inmedigi icin megerse kordon dolanmis . Nromal olmadi buymus hakkimda hayitlisi dua edin ins iyileseyim bi an once hic kalkamiyorum kizimi emziremiyirym kucqgima alamiyorym detaylari anlatirim iyi oldgumda dualarunizi eksik etmeyin lutfen
Ayni seyi 4 bucuk sene onceb
Ay

ay canım anladım . Ferah tut kendini . İyi haberle döneceksin hepberaber göbek atcaz :KK70: öyle düşün
Her turlu gobekleri atacagimiz kesin :KK73: dogumdan sonra asil gobek atma macerasi baslayacak. Bi bakmisiz hersey olmus bitmis tek derdimiz dogumdan sonra kalan gobeklerimiz olmus. Tabi ins. Kalmaz da :KK45:

Inşallah canm allah herkese bebeğini saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah valla artık riskli diyo hareketleri de azaldi suyuda azalmis sezeryan ol riske atma diyo ama kendi asla sezeryana almıyor sadece normal doğum yapıyo banada başka doktora git diyo ama bu zamana kadar kendi baktı başka kimseye gitmedim simdide gitmeye korkuyorum ama gitmesemde tehlikeye atamam bebegimi inşallah yarın başka bi doktra gidicem allahim hayrlisi ile kucağıma aldirsin inşallah
Peki ne olucak bu durumda yapılması gereken ne imiş canım sağlıkla kavuşun inşallah bebginize

Herkese iyi akşamlar:KK54:
Ççoook uzun zamandır bakamadım KK ya doğum yapanlar arkadaşlar gözünüz aydın olsun hayırlı evlat olsun bebişleriniz....Bekleyenlerde sabırlı olu hayorlısını isteyin çok güzel bi duygu tarifi yok o kokunun eşi benzeri yok...

GEçen hafta pazartesi pazara gittik eşimle alışveriş yaptık sonra kontrole gittik... suyum biraz daha azalmıştı ve dr peçeteyi görmek istedi akıntıyla birlikte yoğun bi ıslaklık var suyun geliyor dedi açılma ve sancı olmadığı için suniyi denemek çok zorlar seni beklemekte riskli bebekte sende enfekiyon kapabilirsiniz dedi çünkü suyum 1 hafta boyunca akıntıyla geliyordu :KK43: normal doğum için direttim son günlere kadar dinlemedim dru ama en son kabul etmek zorunda kaldım ve o gün hemen hastaneye geçtik ve spinal sezeryan oldum. Hala diyorum bazen acaba dr mu acele ettirdi en azından sunş sancıyla deneseydik arada bi kendimede kızıoyrum neden hemen kabul ettim diye ama sonra diyorum ki hayırlısı böyleymiş demrkki hakkımda sonucu güzel oldu allahın izniyle

Miskokulu pamuk gib oğlumu kucağıma aldım rabbime binlerce kez şükürler olsun zor bi hamilelik geçirdim hep onu kaybetme korkusuyla son haftalara geldim çok şükür sonunda kavuştum ve 8 günlük olduk bile:KK51: 2 saatte bir kendiliğinden uyanıyoe sürekli meme istiyor emmek istiyor bende kıyamıyorum emziriyorım her ağladığında doğrumu yapıyprum bilmiyorum ama başka türlü gazını çıkaramıyor memede çıkarıyor o_O

Öyle işte şimdiye kadar içimizde onları görmeden endişeleniyorduk şimdiden sonra dahada artacak gibi duruyor şimdiden ufacık biyerinde bişey çıksa içim gidiyor rabbim onları koruyabilecek güç kuvvet versin hepimize
Gözün aydin ve gecmis olsun Bende seni merak etmistim bayagidir yazmadin Dedim herhalde dogum yapti Bi arkadasim demistiki anne karni bebekler icin en guvenli yer dogurduktan sonra endiseler bitmiyo Anne olmak boyle bisey kiyamiyoruz sonucta icimizde büyüttük Allah mutlu bi ömür nasip etsin darisi biz bekleyenlerin basina :)

X