2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar ben doğum yaptım bugün 9-9.30arası
Şuan dikiş Ağrı'larım var
Bebişim çok şükür iyi şuan
Daha sonra tekrar yazarım
Gozun aydın canım bende p.tesi cektim o dikiş agrısını bi kaç saate gecer ıns bol dutlu gszsız gunler diliyorum asıl zorluk simdi baslıyor 2cocukla ilgilnmk cok zor oluyor

Arkadaslar sanciniz olunca bebek hareketleri nasıl oluyor bugün benm bebegim az oynuyo sağ kasihimdada hafif hafif iğne batması var o yüzden mi az oynuyo yoksa başka bişe mi korkmaya başladım ya

Ben hala kizimi göremedim yoğun bakimda. Onu orda yalniz başına birakmiş gibi hissediyorum.. Çok zoruma gidiyor.. Bide bazen kızlar konuşurken acaba nasil oluyor dediğim göğüs acisini öğrendim gayet can yakıcı oluyor.. İlk defa esimden ayri yatiyorum.. Kocamı özledim :'(
Canım benim allah kolaylık ve şifa versin inş bir önce bebişe ve babaya kavuşursunuz ins

Kızlar günaydııııın bugün 39u doldurduk kızımla, 40 haftayı görmek varmış kaderde :confused: pazartesi doktorcuğumuza gidicez bakalım ne dicek. Acaba alttan muayene eder mi yine açılma falan var mı diye. Deneyimli arkadaşlar sizin son haftada baktılar mı buna çok merak ediyorum. Bi de heralde artık 2-3 güne çağırır dimi? Yoksa ben sabırsızlıktan çatlarım artık :KK70: Gelmeyen tüm kuzular sağlıkla gelsin inşallah :KK68:
Benim pazartesi alttan bakcak canım ben 2 haftadır haftada 3 gün gidiyorum artık bıktım yemin ederim hastanede yatıp kalkcam resmen herhalde benim bu haftadan sonra hergün mü çağırırki bu nedir pazartsi çarşamba cuma sürekli gidiyorum :))

X