• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Suni mi deniceksiniz canım? İnşallah sağlıkla kucağına al, mis kokusunu çek içine:)

Evet canım maalesef açılmamda var ama sancı hissetmiyorum geleceği yok sanki günde geçiyor kızımdada öle açılmam vardı sancımda vardı ama ben hissetmiyordum suni ile desteklendi ama doğuma girdiğimde serumun anca çeyreği bitmişti çok az verdi doktorum kendi sancısı var dedi uyardı ebeleri sürekli çok şükür kızımda kolay oldu şaşırmıştı ebeler ya benim adet sancım çok oluyor bormalde doğumu hissedemiyom :) inş oğlumda kolay olur suniden korkmuyorum çok iükür oda kızımdaki ebeler sayesinde herşey beyinde bitiyor ama kendi sancımı hissetmiş olsam daha iyi olur nede olsa en normali aslında doktorumda suni taraftarı değil ama naoalım :KK43:[/QUOTE]

Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun...
Yapacak olan arkadaslar Allah (c.c.) kolay bir dogum nasip etsin ins.
37+4 de 2.640 gr ve 46 cm minnak bir oglum olmustu bildiginiz uzere...
Su an 17 gunluguz ve 3.500 gr. Kilomuz 52 cm de boyumuz var...
Sadece anne sutu ile besliyorum oglumu...
Bunlari size yaziyorum cunku sut arttirmak icin ilk oglumdan kesfettigim bazi seyler var paylasmak istedim...
Tabi sizlerde de ayni etkiyi gosterir mi bilemem...
- Hergun bir yada iki sise maden suyu
- Hurma ceviz kuru kayisi incir vs. Emzirdikten sonra atistiriyorum...
Uzerine de 1-2 bardak su iciyorum (gunde en az 3 litre su tuketmis oluyorum)
Dereotu yiyorum...
Vede ilk gunler bebek sutu tam bosaltamiyor goguslerden...
Her emzirme sonrasi sutunuzu sagarak hem cogalmasini saglamis olursunuz hem de mastitten kurtulmus olursunuz...
Gogus ucu yarasi icin onceden de yazmistim tekrarlayayim...
Gogus uclariniza sari kantaron yagi surun...Biraz beklettikten sonra lansinoh gogus ucu kremi surup bekletin hizla iyilestigini goreceksiniz...

Bir kisiye bile faydam dokunursa ne mutlu bana ...
Denedigim ve olumlu sonuc aldigim bu bilgileri paylasmak istedim...
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin ;)

bettunaz bettunaz canım şeffaf kütle derken nasıl bişeydi akışkan değilmiydi ayy daha cuma günü gittim arasam akıntım çok krnımda sert desem gel diycek cuma gidicem zaten aramakta istemiyorum doktoru ama tedirginde oluyorum

Yani düşerken hissettim düştükten sonra dağılmadı akışkan değil yani şöyle tarif edeyim bi parmak saç jölesini al ve peçeteye koy dağılmaz öyle bişeydi yani hem kıvamı hem rengi :KK48: 4-5 saat arayla 2 kere geldi bu nişandan önce atılan bi tıkaçmış bidahaki aşama nişan oluyor yani 2 haaftadır bekliyorum işte bende... bundan sonra karnının sert olması normal ki erken haftalarda doğum belirtisi olduğu için hastanede yattık ilaç kullandık ama artık bunlar normalmiş bende gittim dra bu hafta hem karnım sertti hemde adet sancısı vardı ama dr yalancı sancılar bunlar dedi

Canlar merhaba dr. randevum vardı.Ultrasyon bakmadı, geçen hafta bakmıştı.Nts bağladılar sancım çıkmadı.Bebeğinin hareketlerini takip et dedi.Sizin kontorllleriniz nasıl , her gitmenize bakılıyor mu ultrasyon.Nts girdiğim kattta 3 .tane doğum yapacak annne vardı , kolidorda geziniyolardı.29.şubat ta bebişlerine kavuşacaklar.Hatta biri arasıra çığlığı basıyordu.Normal doğumdan korkar oldum.Dün gece ağrım oldu kasıklarda, ama sabah nts bişey çıkmadı.Dr. çatı muayanesini sordum haftaya yapalım dedi.Ne bilim ben mi ısrarcı davranıyorum dr. ilgisiz.
Ben de seninle ayni zamanlardayim, gebeligim riskli diye iki doktora gidiyorum, bana da ayni muamele yapiliyor. Ultrason ayda bir oluyor sadece, son 4 haftada da nst yapiliyor. 36,5 haftada gittigimde doktor istersen cati muayenesi yapariz ama bence gerek yok, rahatsiz eden bisey, sancin falan da olmadigina gore haftaya yapalim dedi. Ben de iyi dedim. Daha bebis gelecek gibi gorunmuyor zaten.

Çok güzeller ellerine sağlık :)
Teşekkür ederim cnm :KK39:
Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun...
Yapacak olan arkadaslar Allah (c.c.) kolay bir dogum nasip etsin ins.
37+4 de 2.640 gr ve 46 cm minnak bir oglum olmustu bildiginiz uzere...
Su an 17 gunluguz ve 3.500 gr. Kilomuz 52 cm de boyumuz var...
Sadece anne sutu ile besliyorum oglumu...
Bunlari size yaziyorum cunku sut arttirmak icin ilk oglumdan kesfettigim bazi seyler var paylasmak istedim...
Tabi sizlerde de ayni etkiyi gosterir mi bilemem...
- Hergun bir yada iki sise maden suyu
- Hurma ceviz kuru kayisi incir vs. Emzirdikten sonra atistiriyorum...
Uzerine de 1-2 bardak su iciyorum (gunde en az 3 litre su tuketmis oluyorum)
Dereotu yiyorum...
Vede ilk gunler bebek sutu tam bosaltamiyor goguslerden...
Her emzirme sonrasi sutunuzu sagarak hem cogalmasini saglamis olursunuz hem de mastitten kurtulmus olursunuz...
Gogus ucu yarasi icin onceden de yazmistim tekrarlayayim...
Gogus uclariniza sari kantaron yagi surun...Biraz beklettikten sonra lansinoh gogus ucu kremi surup bekletin hizla iyilestigini goreceksiniz...

Bir kisiye bile faydam dokunursa ne mutlu bana ...
Denedigim ve olumlu sonuc aldigim bu bilgileri paylasmak istedim...
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin :KK66:
Sağol cnm bu bilgilere ihtiyacımız var iyi ki paylaştın aklımda olacak :KK19:

Slm arkadaşlar biz taburcu olduk eve geldik çok güzel bi duygu allahım herkeze nasip etsin. Doğum yapsnlara hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah doğum yapmayanlarda sağlıklı sıhhatli evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin. Tel sıkıntım sütümün hala gelmemesi çok üzülüyorum emziriyorum emziriyorum sütüm geliyo yara oldu göğüs uçlarım krem kullandığım halde allah yardımcımız olsun

Arkadaslar doktor geçen hafta çatı muyanesi sonucu normal doğum yapabileceğimi söylemişti. Onun için yürüyüş ve ilişki önermisti. Yürüyüş yapmama rağmen hiç sancim açılmam olmadı. Ama dun ilişki sonrası hemen kanamam oldu çok korktum sabaha kadar uyuyamadik. Kanama dan sonra hafif kanli kahverengi jölemsi tabakalar geldi ara ara sabaha kadar. Hala bazen geliyor. Sabah doktora gittik. Bunun iyi birsey olduğunu zaten kanama bekledigimizi söyledi. Muayene etti ve hafif bir açıklık olduğunu söyledi. Ama kucukmus açıklık. Çarşamba tekrar gidicem bakalım ne kadar olacak..Bu arada nstde sanci çıkmadı. Nişanim geldi yani kızlar ama sanci yok :KK17:

Son düzenleme:
Bana da bi hobi uğraş lazim tatilin ilk 2 günü iyiydi 3. Gün sıkılmaya başladı ben de ni araştırayım bakayım bu akşam yarın kemeraltına giderim olmazsa.
aa sen de izmir de misin ben de izmir de oturuyorum hangi hastaneye gidiyorsun merak ettim

Ay yarın hastaneye yatış yapıcam malum kırkı geçtik bebişimize kavuşucaz hayırlısıyla normal olucak inş dualarınız bekliyorum daha kanamam bitmedi ama ilk günkü gibi değil farklı bir hal aldı :KK43:7
allah yardımcın olsun canım yarın guzel haberlerını alırız ınsallah.ne heyecanlı uyku tutmaz şimdi sizi:KK51::KK51:

Yok canım devam etmedi ama dün ve bugün kasılmalar arttı sürekli karnım sertleşiyor psikolojikmi bilmiyorum sanki karnım aşağı iniyor ağırlık oldu aşağıda birde gece büyük tuvaletim var gibi altta baskı vardı sabaha kadar uyuyamadım 5 ten sonra uyumuşum bebeğimde çok aşırı hareketliydi normalden fazla anlayamadım bu ne sanırım doğum yaklaşıyor offf bir sürü işim var eşimde hiçbişe yaptırmıyor ev berbat aniden doğursam rezil olurum diyorum eşimde millet ne der diye yaşıyorsun bırak sen yapma darmadağınık kalsın diyor her sancıdada ev berbat diye ağlıyorum tuhaf işte annem de pazar günü gelcek o zamana kadar dursa o 2 günde herşeyi halleder ayy ne çok yazdımm :))
ay cok komıksın canım yaa ,ev berbat daha gelme bebişim
:-):-)
Yaptığım kapı süslerine bakmak ister misiniz annişler :KK54: oğluma diye başladım eş dost derken hepsi bitti şükür
http://yazarkahvesi.com/el-emegi/kapi-susleri/
cok guzeller canım ellerıne saglık bayıldım:KK9:

Yav bu memeler niye catlar niye acir kardeşim ne güzel anne karnında o kadar şeyler Yasiyoz bari dogunca rahat etsin vucudumuz ah memeler vah memeler :mad: meme ucunuzu yumuşak tutmaya özen gosterin:KK72:
:KK42::KK42:ay ınsallah en kısa zamnda ıyılesır canım cok zor bısy.oglumu aglaya aglaya emzırırdım ,dişlerimi sıka sıka:KK42:

Arkadaslar doktor geçen hafta çatı muyanesi sonucu normal doğum yapabileceğimi söylemişti. Onun için yürüyüş ve ilişki önermisti. Yürüyüş yapmama rağmen hiç sancim açılmam olmadı. Ama dun ilişki sonrası hemen kanamam oldu çok korktum sabaha kadar uyuyamadik. Kanama dan sonra hafif kanli kahverengi jölemsi tabakalar geldi ara ara sabaha kadar. Hala bazen geliyor. Sabah doktora gittik. Bunun iyi birsey olduğunu zaten kanama bekledigimizi söyledi. Muayene etti ve hafif bir açıklık olduğunu söyledi. Ama kucukmus açıklık. Çarşamba tekrar gidicem bakalım ne kadar olacak..Bu arada nstde sanci çıkmadı. Nişanim geldi yani kızlar ama sanci yok :KK17:
ay ilişki gercekten işe yarıyor demkkı .son haftamda ananas,hurma ,yürüyüş,duş ve ilişki:KK23::KK23:

Hep yazılanları okuyorum ama yazmaya fırsatım pek olmuyor dogum yapanlar bol sütünüz olsun Sağlıkla büyütün inşallah ... Son zamanlarımız baya zorluyor daha takvime göre 25 gün var ama benim yalancı sancılarım hat safada geceleri uyutmuyor ama baya düzensiz nst de cıkmıyor :( ve korkuyorum bu cektıgım acı nst de cıkmıyorsa normal dogum sancısı nasıldır diye ? hele son 1 haftadır adet olacakmısım gibi ağrım var Kızımda eskisi gibi hareketli değil sayıyorum hareketlerini ama muhtemelen yeri daraldıgındanbu sekılde günde 2 defa falan hıckırık tutuyo miniğimi :) Hayırlısıyla gelsinler sağlıkla inşallah ..
Temizlikten söz edilmiş yarın halılarımı yıkamaya verıyorum carsamba gunu de annem gelıp perdelerimi ütülücek camlarımı silip dip bucak temizlicek Eşim silip süpürüyo ama Anne eli değmesi bi başka tabi..

[QUObur"gulsunoguz, potane 45391928, member: 300551"]bende sabahlıklı lohusa pıjaması almak ıstıyorum netten almaya guvenemedım bedenını tutturamazssam dıye.sizler hangı marka aldınız kızlar ya da tavsıye edecegınız bı urun varmı[/QUOTE]
Ben bir tane nena bir tane marilyn bir tanede koraydan aldim. Ama sabahlikli değil hiçbiri. Sabahlik kullanmayi sevmiyorum

Kızlaaaaar doktor amcamızdan geldik Allah'a şükürler olsun her şey yolunda :nazar::anneadayı: minik kafamız aşağıda durmaya devam ediyor, ayaklarımızı almışız kafamızın yanında duruyor :KK53: onun minik ayak parmaklarını öperim :KK68: nst de sancı sıfır bende. Zaten his olarakta sıfır. Allah hepimize hayırlı doğumlar versin. Haftaya çatı kontrolümüz vaaaaar :rolleyes:

Back