• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım devam etmedi ama dün ve bugün kasılmalar arttı sürekli karnım sertleşiyor psikolojikmi bilmiyorum sanki karnım aşağı iniyor ağırlık oldu aşağıda birde gece büyük tuvaletim var gibi altta baskı vardı sabaha kadar uyuyamadım 5 ten sonra uyumuşum bebeğimde çok aşırı hareketliydi normalden fazla anlayamadım bu ne sanırım doğum yaklaşıyor offf bir sürü işim var eşimde hiçbişe yaptırmıyor ev berbat aniden doğursam rezil olurum diyorum eşimde millet ne der diye yaşıyorsun bırak sen yapma darmadağınık kalsın diyor her sancıdada ev berbat diye ağlıyorum tuhaf işte annem de pazar günü gelcek o zamana kadar dursa o 2 günde herşeyi halleder ayy ne çok yazdımm :))

Kız dur daha var az daha kalsın
Benimki de 2gündür kıpır kıpır durmuyor gece iki buçuktu uyuduğum uyutmuyor bile düşün yani
Ama az daha dursunlar boşver

Kızlar ben bu kv ye nasıl kizmiyim şurda doğuma ne kaldi pazar günü koye çağırıyor bizi bi kez bile hamileligimin başından beri arayip sormadı kizim nasılsın diye kendi arabamiz da yok minibuslerde iki saat yol çekiyoruz mevlut varmismis eşim de hayir diyemiyo cuma kontrol var dr ne dicek ona gore bakariz dedi ama gitmek isticek büyük ihtimal bu nasil bi dusuncesizlik ya bu kiz koca gobegiyle o yolu nasil gelecek diyen yok ve cumartesi akşamdan gidiyoruz bn garaja yanliz gidiyorum oraya giderken eşim işten oraya geliyo vallahi biktim sanki ben hamile değilim torununu sormaz hic bi iğne bile almadi daha besiginden bebek arabasindan herseyini annem babam aldi bunlari gectim bi kez nasılsın demez sormaz vallaho sırf esimin hatrina susuyorum ama bigun cok pis patlicam:KK62:
Canım sancım var de eşine ahh vahh yap gitme 2 saat minibüste gidilir mi şu durumda sizin için bişeler yapmış olsa bile şu durumdayken minibüslerde 2 saat gitmen ikinizede iyi değil eşin de hayır demeliydi valla onlar düşünmüyorsa sende acıma az naz yap :)

Nişan kanlı oluyo diye biliyorum ben, çoğu arkadaşım öyle bahsetti.Normalde bende akıntı bazen çok koyulaşıyo hemen bende hevesleniyorum.Bu arada sahte sancılar başladı gece uyuyamadım , adet ağrısı gibi bacaklarım kasıklarım ağrıdı .Sabah zor tuvalette yetiştim afedersiniz ishal olmuşum.Gerçi 1 haftadır ishalim dr.sordum bugün gebelikle alakalı değil dedi .Bazen çok ilgili bu dr. bazen başdan atma sevdasındalar.
Evet canım kanlı olacak mış bende rahmin önünde ki tıpa diye düşündüm şeffaf jöle gibi olanı umutlu olalım her şey güzel olacak inşallah

Ay yarın hastaneye yatış yapıcam malum kırkı geçtik bebişimize kavuşucaz hayırlısıyla normal olucak inş dualarınız bekliyorum daha kanamam bitmedi ama ilk günkü gibi değil farklı bir hal aldı :(7
Hadi hayirlisi canim dualarimiz seninle uzme sen kendini insalla hersey cok guzel gecicek yavrunu salikli alirsin kucagina kolay ve problemsiz doumlar sana

Yok canim benimki nisan deilmis doktordan geldim az once yaa beklemekten biktim gelsin bu bebis ben bi haftadir ha geldi ha gelicek bekliyorum hep gecen hafta doum kanalina indi bebis ama cikmaya niyeti yok ne acilmam var nede nisan dusmus artik dusunmicem nezaman gelirse gelsin ben bi haftadir evden disari cikmiyorum suyun gelir insan icinde die :KK70:
Bende bekliyorum ben 40+1 oldum inşallah istediğimiz doğum şekli hakkımızda da hayırlı olur

Sağolun kizlar ciddi anlamda bnde gitmek istemiyorum sanirim en guzeli dr a gidince sancim var demek ve azcik esime numara yapmak içime sinmiyo herifime üzülüyorum ama napimm yani bana da yazık doğurcam orda diyom yetiştiririz diyo bazen düşüncesiz olabiliyo malesef napimm bana başka çare birakmiyorlar :KK12:
Herifine üzülme canım o sana üzülsün hepimiz aynı durumdayız benim eşimin teyzesi ağır ameliyat geçirdi bugün 1 saatlik yol ama trafik olur git gel 3-4 saat sürer diye beni götürmedi hatta dün sancım var diye kendi de gitmiycekti yalnız bırakıyorum seni diye ama ben zorla gönderdim iyiyim diye yani eşim beni zorlasa bende aynısını yaparım için rahat olsun önce onlar seni düşünsün ve gerçekten de her yerde okuyoruz şuandan itibaren uzun araba yolculuğu yasak yani benim ailem bursada feribotla istanbul bursa 1.5 saat ama şuan oraya bile gidemiyorum doktor izin vermiyor

bettunaz bettunaz canım şeffaf kütle derken nasıl bişeydi akışkan değilmiydi ayy daha cuma günü gittim arasam akıntım çok krnımda sert desem gel diycek cuma gidicem zaten aramakta istemiyorum doktoru ama tedirginde oluyorum

Ay yarın hastaneye yatış yapıcam malum kırkı geçtik bebişimize kavuşucaz hayırlısıyla normal olucak inş dualarınız bekliyorum daha kanamam bitmedi ama ilk günkü gibi değil farklı bir hal aldı :KK43:7
Allah sağlıklı bir şekilde kavuşmanızı nasip etsin inşallah kolay bir doğum olur güzel haberlerini bekliyoruz

Canim benim bebiste gecen hafta indi doum kanalina ama yinede gelmeye niyeti yok az once doktordan geldim ne acilmam var ne de nisan dusmus bosuna benim gibi panik yapipta kapatma kendini eve dusunme onu nezaman gelirlerse artik :KK70:
Ya ben aylardır suyu geldi azar azar akıyor azalıyor diyorum hep aşırı akıntım oluyor su gibi ama doktor hep suyu üst seviyede diyor bu seferde beyaz akıntı başladı tecrubesizlik ne kadar kötü herşeyi doğum yaklaştı diye yorumluyoruz :))

Ayni seninki gibiydi bu sabh akintimm canim az oncede doktordan geldim nisan ordaymis acilmamda yok benim bebis bi haftadirda doum kanalinda duruyo gecen hafta indi oraya :KK70:
İyi bari canım benim cuma inmemişti yine cuma gidicem her gidişimden önceki gece hiç uyuyamıyorum gidince doğurup döncem gibi hissediyorum :))

Ben istiyorum ben:KK9: ama malesef adet sancısı hatiç hiç bir belirti yok:KK31:

Ben artis pijama diye bi siteden sipariş verdim çokta güzel geldi penyesi çok kaliteli 60 tl ye almıştım indirimden sabahlıklı bi takımı

Benimde 2 hafta önce geldi ama nişan değilmiş şeffaf renkte kütle gibi bişey düştü nişandan önce bi tıkaç varmış onu atmış sanırım sonra zaten rahim ağzında yumuşama var dedi doktor yani nişan daha gelicekmiş belki sende de öyledir

İsteme oldu mu isteme:-)
Yok daha aileler bile tanışmadı :KK70:

Ay yarın hastaneye yatış yapıcam malum kırkı geçtik bebişimize kavuşucaz hayırlısıyla normal olucak inş dualarınız bekliyorum daha kanamam bitmedi ama ilk günkü gibi değil farklı bir hal aldı :KK43:7
Suni mi deniceksiniz canım? İnşallah sağlıkla kucağına al, mis kokusunu çek içine:)

Yok canim benimki nisan deilmis doktordan geldim az once yaa beklemekten biktim gelsin bu bebis ben bi haftadir ha geldi ha gelicek bekliyorum hep gecen hafta doum kanalina indi bebis ama cikmaya niyeti yok ne acilmam var nede nisan dusmus artik dusunmicem nezaman gelirse gelsin ben bi haftadir evden disari cikmiyorum suyun gelir insan icinde die :KK70:
Daha varmış gününe acele etme kız azıcık daha dursun kilosu çok ilerde değilse :)

Yaptığım kapı süslerine bakmak ister misiniz annişler :KK54: oğluma diye başladım eş dost derken hepsi bitti şükür
http://yazarkahvesi.com/el-emegi/kapi-susleri/
Çok güzeller ellerine sağlık :)

bettunaz bettunaz canım şeffaf kütle derken nasıl bişeydi akışkan değilmiydi ayy daha cuma günü gittim arasam akıntım çok krnımda sert desem gel diycek cuma gidicem zaten aramakta istemiyorum doktoru ama tedirginde oluyorum
Onunki jöle gibi baya katı kıvamlı bişeydi galiba, yani peçetenin çamaşırının falan emmediği kadar katı kıvamlı bi kütleydi galiba, doktoru onu artık jöleli diye çağıracaktı ordan hatırlıyorum jöleli betüşü :KK48:

1. Kız dur daha var az daha kalsın
Benimki de 2gündür kıpır kıpır durmuyor gece iki buçuktu uyuduğum uyutmuyor bile düşün yani
Ama az daha dursunlar boşver
Bencede dursun canım valla hiç istemiyorum şuan gelmesini psikolojim bozuldu gelcek diye üzülüyorum eşim de gelirse çok küçük olurmu diye korkun yok annem gelmedi ev tam toparlanmadı korkun var senin diye kızıyor :)

Küçük bir tüp var evde geliyorum gidiyorum bakıyorum lazım olacaksın diyorum :KK70:
mutlaka lazım olur. biz de kendimiz yapıyoruz kantaron yağını. ilk bebeğimde pişik kremlerini hiç kullanmadık diyebilirim.hemen geçiriyor pişiği. yanıklarda en etkili ilaç. bir de internetten doğum çatlaklarına iyi geldiğini duymuştum, onu bu doğumdan sonra deneyeceğim ;)

Back