- 11 Şubat 2008
- 9.701
- 1.279
- 223
Son yarım saatte atağa geçen olmazsa bugün boş geçti Can'ım bebişler göbeciklerin içindeSlm iyi akşamlar bugün varmıdır bir mucizemiz doğuran varmı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son yarım saatte atağa geçen olmazsa bugün boş geçti Can'ım bebişler göbeciklerin içindeSlm iyi akşamlar bugün varmıdır bir mucizemiz doğuran varmı acaba
Seninde son günün 3 mart :) dr ne diyor beklemeye devam mı ediceksin sende, benim 3 mart sezeryan olucak kilosu hızla arttığı için oğluşumun sağolsun ..
simdilik beklemeye devam yuruyup merdiven inip cikiyirum ama yok tik yok :)
Aynen öyle valla hepimizin derdi aynı aşağı yukarı, napalım az kaldı bebişlerimiz gelsin de başka hiçkimse umarımızda olmasın artık :)))))
Gittin mi doktora canım ?
Herkes yazmış zaten Can'ım, boşver sancım var de yat ne saçma ya yollara düşüceksin madalya mı takıcaklar sen Oray'a gidince, çok özlemişlerse onlar gelsin dicem ama gelemiyorlardır :)
Yani bebeği oyalamak için iyi diyorlar sen günlük işlerini hallederken oyalanıyorlarmış o tip ana kucaklarında. Bir çok çeşidi var.Biz de 4 moms mamaroo aldık.Bakalım sevecek mi göreceğiz:) sallanan mobilya beşikte azcık harekelendi mi durmaz bence bakınmak ister diye düşünüyorum.Sallanmiyo filan ya.. Arabadaki ana kucagi aldim da bide yan sallanan ana dizi de deniyo onlara dedim gerekir mi diye..
Benim kadar korkamazsin. Ben hamileliğin başından beri korkuyordum diyebilirim. Hiç de muayene olmamıştim şimdiye kadar. Ama inan bana korkulacak bir şey yok. Kendini rahat bırak, nefes al 5 sn lik bir şey. Bazısı öyle korkunç anlatıyor ki, insanlar abartmayalimçatı muayenesi zor oluyor mu ayın beşinde muayenem var korkuyorum
Evet kesin giyin hatta göbeğinizi iyice sıkandan olsun göbek resmen kayboluyor özellikle sezeryan olanlar giyin yoksa o göbek kalıyor ben termal korse takacam iyicede sıkmayı düşünüyorum eltim yapmıştı kendi doğumundan sonra göbeğini bana bi bağlatmıştı anlatamam şimdi ufacık bi göbeği var hata yok denecek kadar az iki doğum yapmış olmasına rağmenKızlar doğum sonrası korse giymeyi düşünen var mı? İşe yarar mı gerçekten? Doğum yapanlar giydiniz mi?
kızlar göğüs pompası aldınız mı?hani diyorlar ya bebek ilk başlarda çok güçlü emmedği için göğüste kalan süt ateş ağrı yapıyor,sağılması gerekiyor falan diye. siz ne yaptınız alanlar ne marka aldı ve elektrikli veya manuel hangisi? elektirikli olanlar da çok pahalı seçim yapmak önemli.
Sezeryan dıkışlerınde korse gıymek nasıl oluyor? Bn sadece normal dogum sonrası korse gıyılır dıye bılıyorum.bu arada 3. Gun oldu temzlık bıtmedı.gece gece banyoyu yıkadım cifledım.iş yapmm yasak oldugu halde.carsamba dra gtcem.yarında agdaya gıtcem.agda acısu yasayan varsa gıtmeden once sac kremi surun yaptrcagnz bolgeye braz bekletın ve durulayın cok durulamadan.acıyı haffletıyor.Evet kesin giyin hatta göbeğinizi iyice sıkandan olsun göbek resmen kayboluyor özellikle sezeryan olanlar giyin yoksa o göbek kalıyor ben termal korse takacam iyicede sıkmayı düşünüyorum eltim yapmıştı kendi doğumundan sonra göbeğini bana bi bağlatmıştı anlatamam şimdi ufacık bi göbeği var hata yok denecek kadar az iki doğum yapmış olmasına rağmen
manuel mi elektirikli mi?Lansinoh tek gecerimm
Bir mucizemiz oldu bu özel günde allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsünMerhaba arkadaşlar ben 29 subat annesi oldum oğlum dayanamadı bi gün daha :) 6 gibi suyum geldi saat 8 de dogumdaydim :) çok güzel çok tatlı bi oğlum oldu doğum seklim spinal sezeryan rahatmi derseniz benden kaynakli son anlarda aşırı mide bulantısı ve terleme yaşadım ama çok şükür ikimizde iyiyiz
Valla gözümle gördüm hiç bir şey olmuyor bende ilk doğumumda giydim ama benim giydiğim çok sıkı değildi eltimin tam sıkıyordu ve dikişlerinede zarar falan vermedi bi sorun olmadıSezeryan dıkışlerınde korse gıymek nasıl oluyor? Bn sadece normal dogum sonrası korse gıyılır dıye bılıyorum.bu arada 3. Gun oldu temzlık bıtmedı.gece gece banyoyu yıkadım cifledım.iş yapmm yasak oldugu halde.carsamba dra gtcem.yarında agdaya gıtcem.agda acısu yasayan varsa gıtmeden once sac kremi surun yaptrcagnz bolgeye braz bekletın ve durulayın cok durulamadan.acıyı haffletıyor.
Sağlıkla büyüsün kuzucuk. Gözünüz aydın☺Merhaba arkadaşlar ben 29 subat annesi oldum oğlum dayanamadı bi gün daha :) 6 gibi suyum geldi saat 8 de dogumdaydim :) çok güzel çok tatlı bi oğlum oldu doğum seklim spinal sezeryan rahatmi derseniz benden kaynakli son anlarda aşırı mide bulantısı ve terleme yaşadım ama çok şükür ikimizde iyiyiz
Tebrikler Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinMerhaba arkadaşlar ben 29 subat annesi oldum oğlum dayanamadı bi gün daha :) 6 gibi suyum geldi saat 8 de dogumdaydim :) çok güzel çok tatlı bi oğlum oldu doğum seklim spinal sezeryan rahatmi derseniz benden kaynakli son anlarda aşırı mide bulantısı ve terleme yaşadım ama çok şükür ikimizde iyiyiz
Benimde ellerim çok fena durumda. Sabahları uyandığımda ağrıdan açıp kapatamiyorum. Gün içinde de ağrısı pek geçmiyor.Kızlar sizinde sanciniz oluyor mu gün içinde bacak da ağrı filan resmen sağ bacagimi kullanamıyorum sürüklüyorum ne yapacağımı şaşırdım