• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hep yazılanları okuyorum ama yazmaya fırsatım pek olmuyor dogum yapanlar bol sütünüz olsun Sağlıkla büyütün inşallah ... Son zamanlarımız baya zorluyor daha takvime göre 25 gün var ama benim yalancı sancılarım hat safada geceleri uyutmuyor ama baya düzensiz nst de cıkmıyor :KK43: ve korkuyorum bu cektıgım acı nst de cıkmıyorsa normal dogum sancısı nasıldır diye ? hele son 1 haftadır adet olacakmısım gibi ağrım var Kızımda eskisi gibi hareketli değil sayıyorum hareketlerini ama muhtemelen yeri daraldıgındanbu sekılde günde 2 defa falan hıckırık tutuyo miniğimi :) Hayırlısıyla gelsinler sağlıkla inşallah ..
Temizlikten söz edilmiş yarın halılarımı yıkamaya verıyorum carsamba gunu de annem gelıp perdelerimi ütülücek camlarımı silip dip bucak temizlicek Eşim silip süpürüyo ama Anne eli değmesi bi başka tabi..
Ben de senle ayni durumdayim geceleri sancilar oluyor nst de bi kere bakildi cikti 2 tane sanci gozuktu ama zaten gecmisti hastaneye vardigimizda Kizim yine hareketli ama harketler tekme seklinde degilde donme surtunme seklinde Benimkinide gunde 2-3 kere hickirik tutuyor:)

[QUObur"gulsunoguz, potane 45391928, member: 300551"]bende sabahlıklı lohusa pıjaması almak ıstıyorum netten almaya guvenemedım bedenını tutturamazssam dıye.sizler hangı marka aldınız kızlar ya da tavsıye edecegınız bı urun varmı
Ben bir tane nena bir tane marilyn bir tanede koraydan aldim. Ama sabahlikli değil hiçbiri. Sabahlik kullanmayi sevmiyorum[/QUOTE]
tesekkur ederım canım nena markasını duymamıstım arastırayım.ben kapalı oldugum için sabahlıklı takım ıstıyorum onunla rahat edıyorum ancak.

Kızlar doktordan geldik 9güne gelmezse bizim kız sezeyan yada suni sancı deniycez artık
ay hadı hayırlısı bakalım kolaylıkla saglıkla gelsin kızımız

janjakrusso janjakrusso
canım ben lohusa sepetinden aldım.normalde s giyiyordum yine s aldım.çünkü lastikli oluyor,üstü de göbek kısmı geniş oluyor.ben 13 kilo aldım.rahat oluyor şimdi.
evet canım benımde o sıtede begendıgım urunler var ama beden konusunda kararsızdım.tesekkur ederım.

Kızlaaaaar doktor amcamızdan geldik Allah'a şükürler olsun her şey yolunda :nazar::anneadayı: minik kafamız aşağıda durmaya devam ediyor, ayaklarımızı almışız kafamızın yanında duruyor :KK53: onun minik ayak parmaklarını öperim :KK68: nst de sancı sıfır bende. Zaten his olarakta sıfır. Allah hepimize hayırlı doğumlar versin. Haftaya çatı kontrolümüz vaaaaar :rolleyes:
hadı gözunaydın canım herseyın yolunda olmasına sevındım allah kolaylıkla saglıkla kavustursun

Sağolun kizlar ciddi anlamda bnde gitmek istemiyorum sanirim en guzeli dr a gidince sancim var demek ve azcik esime numara yapmak içime sinmiyo herifime üzülüyorum ama napimm yani bana da yazık doğurcam orda diyom yetiştiririz diyo bazen düşüncesiz olabiliyo malesef napimm bana başka çare birakmiyorlar :KK12:
Vallaha ben olsam herifine hiç üzülmezdim. O da götürmesin gelemeyiz desin canım. Bu halinle nasıl gitceksin .

Allah hepinizin kv.sine benimkinin kıyısından köşesinden nasip etsin ne diyim, Allah biraz akıl vicdan merhamet versin, her kv.nin farklı zorluğu var tabi ama yine de benimki iyi yaa, annesi gelmeyin oğlum kızın karnı burnunda evinde istediği gibi otursun kalksın dinlensin der sağolsun, oğlu beni zorla götürür uyuz (gerçi arabayla yarım saat ama olsun :KK51:), ama babası alttan alttan çağırır, yarın geliyo musunuz oğlum akşam geliyo musunuz oğlum onu alayım şunu pişirelim gelin der, benim de kocam anasının kuzusu babasının oğluşu, hemen koşa koşa gitmeye çalışır babası kırılıp üzülmesin diye, anne babası bize fazlaca düşkün ben de o ilgiden yapış yapışlıktan sıkılıyorum ama Allah var yukarda beni de çok seviyorlar ne istesem yapıyorlar, üzerimize fazla düşüyorlar vs vs amaaaann işte neticede bambaşka aileler, 20 30 yaşlarımızdan sonra yeni bir aileye onların tarzlarına alışmamız zor işte.. İdare etmekten ama yeri gelince de tavrımızı koymaktan başka çare yok..
Vallaha çok haklısın herkesin adeti görgüsü bi değişik. Ama ben yine de Çok şaşırıyorum bazı kocalar nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar. Senin kanını canını taşıyor eşin en dikkatli ,değerli davranılması gereken dönem de üzerlerine titremeleri gerekirken ilgisizlik , düşüncesizlik bi dünya:63: benim eşim yapsa bana böyle çok kırılırdım tepkimi de koyardım.hiç acımam valla.ama benim ki şükürler olsun zaten düşünceli ve acayip düşkündür bana sadece bana da değil ailesine de çok düşkündür ama ne onlara karşı beni zor duruma düşürür ne de onları bana karşı. Aramızda ki dengeyi süper kurar :KK68: şikayetçi olan arkadaşların eşleri baba olduktan sonra daha çok değer bilenlerden olur inşallah

kızlar aklımdayken sorayım.dogum sonrası mısafırlerınıze karsı ıkram etmek ıcın herhan bırsey hazırlayıp dolaba attınız mı.bız annemle sadece yaprak sardık ama yeterlı değil tabi.sizlere de sorayım dedim.

kızlar göğüs pompası aldınız mı?hani diyorlar ya bebek ilk başlarda çok güçlü emmedği için göğüste kalan süt ateş ağrı yapıyor,sağılması gerekiyor falan diye. siz ne yaptınız alanlar ne marka aldı ve elektrikli veya manuel hangisi? elektirikli olanlar da çok pahalı seçim yapmak önemli.

Vallaha çok haklısın herkesin adeti görgüsü bi değişik. Ama ben yine de Çok şaşırıyorum bazı kocalar nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar. Senin kanını canını taşıyor eşin en dikkatli ,değerli davranılması gereken dönem de üzerlerine titremeleri gerekirken ilgisizlik , düşüncesizlik bi dünya:63: benim eşim yapsa bana böyle çok kırılırdım tepkimi de koyardım.hiç acımam valla.ama benim ki şükürler olsun zaten düşünceli ve acayip düşkündür bana sadece bana da değil ailesine de çok düşkündür ama ne onlara karşı beni zor duruma düşürür ne de onları bana karşı. Aramızda ki dengeyi süper kurar :KK68: şikayetçi olan arkadaşların eşleri baba olduktan sonra daha çok değer bilenlerden olur inşallah
poğaça ve elmalı pasta yaptık. annem mantı yapacak dolaba koymak için. bir de çıtır yapıyorum ben, nişastadan kurabiye yapıp çikolata ve mısır gevreğine buluyorum. kurabiyesini yapıp buzluğa atabilirim

[İnşallahgoulsunoguz, post: 45402798, member: 300551"]Ben bir tane nena bir tane marilyn bir tanede koraydan aldim. Ama sabahlikli değil hiçbiri. Sabahlik kullanmayi sevmiyorum[/QUOTE]
tesekkur ederım canım nena markasını duymamıstım arastırayım.ben kapalı oldugum için sabahlıklı takım ıstıyorum onunla rahat edıyorum ancak.

ay hadı hayırlısı bakalım kolaylıkla saglıkla gelsin kızımız

evet canım benımde o sıtede begendıgım urunler var ama beden konusunda kararsızdım.tesekkur ederım.[/QUOTE]

İnsallah gönlünegore bulursun . bir suru model var . insan karar verirken zorlaniyo

kızlar aklımdayken sorayım.dogum sonrası mısafırlerınıze karsı ıkram etmek ıcın herhan bırsey hazırlayıp dolaba attınız mı.bız annemle sadece yaprak sardık ama yeterlı değil tabi.sizlere de sorayım dedim.
amaaan bi sürü yaprak var ama hiç sarasım yok iyi fikirmiş aslında ben şu çarşambayı bi geçireyim de sonra kendimi ikna edeyim sarayım bir gün inşallah

Back