• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi bakalıııımmmm, 29unda gelip fark yaratacak bebiş çıkacak mı aramızdan :KK48:

Günaydın bugün 29şubat haydi bakalım kimin bebeği gelecek sürpriz :KK46:

Ben istiyorum ben:KK9: ama malesef adet sancısı hatiç hiç bir belirti yok:KK31:

bende sabahlıklı lohusa pıjaması almak ıstıyorum netten almaya guvenemedım bedenını tutturamazssam dıye.sizler hangı marka aldınız kızlar ya da tavsıye edecegınız bı urun varmı

Ben artis pijama diye bi siteden sipariş verdim çokta güzel geldi penyesi çok kaliteli 60 tl ye almıştım indirimden sabahlıklı bi takımı

Kizlar uc gundur bel agrisi cekiyorum aranizda bel agrisi olan varmi birde bu sabah nisan geldi galba cok acayip bi akintiydi ve coktu ama kan yoktu

Benimde 2 hafta önce geldi ama nişan değilmiş şeffaf renkte kütle gibi bişey düştü nişandan önce bi tıkaç varmış onu atmış sanırım sonra zaten rahim ağzında yumuşama var dedi doktor yani nişan daha gelicekmiş belki sende de öyledir

2-3 gündür yorgun olacak bi iş yapmasam da artık adet dönemindeki bel Ağrı'larım başladı, az önce de hafif hafif kukuma doğru da ağrı oldu, bakalım doğum sancılarının gelmesi kaç gün sürecek, çünkü ortalıkta ne nişan ne söz var :KK70::KK53::KK70:

İsteme oldu mu isteme:-)

Kızlar doktor sezeryan tarihimi verdi 9 mart. Bebeğim çoo yavaş gelişiypr bide çatı muaynesinde dedi sen normal doğum yapamazsın. Psikolojik olarak ama çok kasıyorsun dedi. Çok kararsızım normal doğum yapabilir miyim bilmiyorum. Geçen bi ağrı geldi onu bile çekemedim ki yalancı sancıymış off off.

Bende de akıntı gibi ama jöle gibi bir şey gelmişti demek ki o nisan değilmiş az kaldı o zaman bu gayret olacak inşallah
Nişan kanlı oluyo diye biliyorum ben, çoğu arkadaşım öyle bahsetti.Normalde bende akıntı bazen çok koyulaşıyo hemen bende hevesleniyorum.Bu arada sahte sancılar başladı gece uyuyamadım , adet ağrısı gibi bacaklarım kasıklarım ağrıdı .Sabah zor tuvalette yetiştim afedersiniz ishal olmuşum.Gerçi 1 haftadır ishalim dr.sordum bugün gebelikle alakalı değil dedi .Bazen çok ilgili bu dr. bazen başdan atma sevdasındalar.

Kızlar herkesin iyi dilekleri için çok tesekkur ederim ...inşallah herkese bebeğini saglicakla beşiğinde uyutmayi nasip etsin Allahım...ayyy bu gün uç Komşum geldi Art arda bana...çocuklar gibi gözlerinizi kapatın size bir şey gostericem dedim :D ayy koskoca kadınlara gözlerini kapattırdım :) kızımın yatağını öyle gösterdim. :)>ayyy bu gün on kere gidip gelmisimdir odaya...her gittiğimde yatağın müziğini açıp kizimla dans ediyoruz :) bak kızım yatağın diyorum..ne olur sağlıkla hayırla gel diyorum...kızımın çok heyecanli bir annesi var : D

Kızlar herkesin iyi dilekleri için çok tesekkur ederim ...inşallah herkese bebeğini saglicakla beşiğinde uyutmayi nasip etsin Allahım...ayyy bu gün uç Komşum geldi Art arda bana...çocuklar gibi gözlerinizi kapatın size bir şey gostericem dedim :KK70: ayy koskoca kadınlara gözlerini kapattırdım :) kızımın yatağını öyle gösterdim. :)>ayyy bu gün on kere gidip gelmisimdir odaya...her gittiğimde yatağın müziğini açıp kizimla dans ediyoruz :) bak kızım yatağın diyorum..ne olur sağlıkla hayırla gel diyorum...kızımın çok heyecanli bir annesi var : D
ben de yapıyorum bunları.hatta kızıma hatıra olsun diye bu heyecanlı hallerimi videoya çektim :D

Kızlar herkesin iyi dilekleri için çok tesekkur ederim ...inşallah herkese bebeğini saglicakla beşiğinde uyutmayi nasip etsin Allahım...ayyy bu gün uç Komşum geldi Art arda bana...çocuklar gibi gözlerinizi kapatın size bir şey gostericem dedim :KK70: ayy koskoca kadınlara gözlerini kapattırdım :) kızımın yatağını öyle gösterdim. :)>ayyy bu gün on kere gidip gelmisimdir odaya...her gittiğimde yatağın müziğini açıp kizimla dans ediyoruz :) bak kızım yatağın diyorum..ne olur sağlıkla hayırla gel diyorum...kızımın çok heyecanli bir annesi var : D
Canım hayırlı olsun bence kız bebek için en güzeli bu beşik:) bende aynısını aldım kurdum odama yerleştirdim, odasınıfa hallettim sürekli içinde o varmış gibi gidip bakıyorum:) miniklermiz güzelce kullansın inşallah:)

Bu cuma ben de saat 9:00 da sezaryan olacağım arkadaşlar. Çok zorlanmaya başladım yürüyemez hale geldim artık zaten. Hayırlısıyla bir atlatsam şu doğumu da çok panik oldum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah.
Hadi az kalmış bebeğine kavismana.Allah yardımcn olsun canm

L Lucky15 Can'ım Nasıl oldun sancıların devam etti mi yoksa benimki gibi yalancı sancımıydı ?
Yok canım devam etmedi ama dün ve bugün kasılmalar arttı sürekli karnım sertleşiyor psikolojikmi bilmiyorum sanki karnım aşağı iniyor ağırlık oldu aşağıda birde gece büyük tuvaletim var gibi altta baskı vardı sabaha kadar uyuyamadım 5 ten sonra uyumuşum bebeğimde çok aşırı hareketliydi normalden fazla anlayamadım bu ne sanırım doğum yaklaşıyor offf bir sürü işim var eşimde hiçbişe yaptırmıyor ev berbat aniden doğursam rezil olurum diyorum eşimde millet ne der diye yaşıyorsun bırak sen yapma darmadağınık kalsın diyor her sancıdada ev berbat diye ağlıyorum tuhaf işte annem de pazar günü gelcek o zamana kadar dursa o 2 günde herşeyi halleder ayy ne çok yazdımm :))

Ay yarın hastaneye yatış yapıcam malum kırkı geçtik bebişimize kavuşucaz hayırlısıyla normal olucak inş dualarınız bekliyorum daha kanamam bitmedi ama ilk günkü gibi değil farklı bir hal aldı :KK43:7
hayırlısıyla kavuşun sağ salim :)

Bende de akıntı gibi ama jöle gibi bir şey gelmişti demek ki o nisan değilmiş az kaldı o zaman bu gayret olacak inşallah
Yok canim benimki nisan deilmis doktordan geldim az once yaa beklemekten biktim gelsin bu bebis ben bi haftadir ha geldi ha gelicek bekliyorum hep gecen hafta doum kanalina indi bebis ama cikmaya niyeti yok ne acilmam var nede nisan dusmus artik dusunmicem nezaman gelirse gelsin ben bi haftadir evden disari cikmiyorum suyun gelir insan icinde die :D

Kizlar uc gundur bel agrisi cekiyorum aranizda bel agrisi olan varmi birde bu sabah nisan geldi galba cok acayip bi akintiydi ve coktu ama kan yoktu
Bennn dünden beri bel ağrım var benimde akıntım arttı beyaz sulandırılmış süt gibi tuhaf nasıl tarif etcem bilemedim ne şeffaf ne tam süt beyaz arası bişe ama dünden beri çok arttı senin nasıl akıntın

Yok canım devam etmedi ama dün ve bugün kasılmalar arttı sürekli karnım sertleşiyor psikolojikmi bilmiyorum sanki karnım aşağı iniyor ağırlık oldu aşağıda birde gece büyük tuvaletim var gibi altta baskı vardı sabaha kadar uyuyamadım 5 ten sonra uyumuşum bebeğimde çok aşırı hareketliydi normalden fazla anlayamadım bu ne sanırım doğum yaklaşıyor offf bir sürü işim var eşimde hiçbişe yaptırmıyor ev berbat aniden doğursam rezil olurum diyorum eşimde millet ne der diye yaşıyorsun bırak sen yapma darmadağınık kalsın diyor her sancıdada ev berbat diye ağlıyorum tuhaf işte annem de pazar günü gelcek o zamana kadar dursa o 2 günde herşeyi halleder ayy ne çok yazdımm :))
Canim benim bebiste gecen hafta indi doum kanalina ama yinede gelmeye niyeti yok az once doktordan geldim ne acilmam var ne de nisan dusmus bosuna benim gibi panik yapipta kapatma kendini eve dusunme onu nezaman gelirlerse artik :D

Bennn dünden beri bel ağrım var benimde akıntım arttı beyaz sulandırılmış süt gibi tuhaf nasıl tarif etcem bilemedim ne şeffaf ne tam süt beyaz arası bişe ama dünden beri çok arttı senin nasıl akıntın
Ayni seninki gibiydi bu sabh akintimm canim az oncede doktordan geldim nisan ordaymis acilmamda yok benim bebis bi haftadirda doum kanalinda duruyo gecen hafta indi oraya :D

Back