Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözün aydın canım. Hayırlı uğurlu olsun. Ben de geç uyandım kahvaltı ettim bi mesajlara bakayım dedimGünaydın annisler...bu gün doğum iznimi baslatiyorum :) normalde çarşamba günü başlayacaktı ama iki gün daha erkene cekeyim dedik .eşim de garibim hastaneye raporu almaya gitti :) ayyy süper bir kahvaltıdan sonra evi şöyle azıcık bi toparlayayim ,sonra da kızımın ortulerini utuleyip serip güzel teyzoslarina gostereyim :) kızlar inşallah herkes hayırlı mutlu güzel haberler verir.bebislerimizi saglicakla kucagimiza aliriz inssllah.günümüz güzel stres siz hayırlı geçer amin Allah im amiiiinnnn :) @mazoshest senden de güzel haberler bekliyoruz :) drygs uyandın mk cankus ses ver :)
Adamlarımız hep benziyor birbirine demek ki geçen bebekle bari konussun diye dedim ki bebek anne karnında duyduğu sesi doğumdan sonra hatırlarmış arada konuş onunla o da ne biliyorlar mis sormuşlar mi bebeğe dedi :) benim de iste kimim kimsem yok hep yanlız vakit geçiriyorum o yüzden şikayetçiyimchıcco yada aventın kı ıyıymıs bende yara olacak gıbı olursa hemen almayı dusunuyırum.goğus ucu yarası kadar korkunc bısy yokk.allahım kımseye yasatmasın.lohusa depresyonu yasattı resmen bana annelıkden sogutmustu.ve bırbucuk ayda zor ıyılestı denemedıgım krem bıtkısel yontem kalmamıstı.yara olmasının en buyuk sebebı dogru emzırememek kızlar.ben gogus ucunu vermıstım agzına gogsun kahverengı kısmını bebısın agzına vermenız gerekıyor aklınızda bulunsun
canım benı ve eşimi tarif etmişşsin sankı ben normaldede sulugozum ama hamılelıkte okadar astımkı kendımı cok fazla agladım ve aglıyorum.benım eşim değişmez ,oyuzden bolbol arkadas aıle ortamlarına gıdıyorum.ahhh ah konussam sıralasam aksama kadar bitmez
olsaydı farkederdın canım.bebek toplardamara baskı yaptıgı ıcın bacaktan varıslere gelen damar sısıyor morarıyor yada top top oluyor.pis bişey yaa olmasın valla
aynen bızımde ortak yapacagımız bısy yokmus.bende onu anladım.bızımkı dızı,fılm sevmez.futbol,basket,herturlu sporu ızler bıde spor yorumcularını dınler.kızım evde babasının sesınden cok rıdvan dılmenın sesını duyuyor yaaay sınırlerım bozuldu
bosver canım bebişin gelınce kendıne bıle vakıt bulamayacaksın bunları kafana takacak vaktınde olmayacak.havalar ısınacak bebısını atarsın arabaya bol bol yürüyüş yaparsın.hem babalık eşini değiştirir belki birlikte daha fazla vakıt gecırrsınız ınsallahAdamlarımız hep benziyor birbirine demek ki geçen bebekle bari konussun diye dedim ki bebek anne karnında duyduğu sesi doğumdan sonra hatırlarmış arada konuş onunla o da ne biliyorlar mis sormuşlar mi bebeğe dedi :) benim de iste kimim kimsem yok hep yanlız vakit geçiriyorum o yüzden şikayetçiyim
Kizlar uc gundur bel agrisi cekiyorum aranizda bel agrisi olan varmi birde bu sabah nisan geldi galba cok acayip bi akintiydi ve coktu ama kan yoktu
Allah sana da hepimize de kolaylık versin..Bu cuma ben de saat 9:00 da sezaryan olacağım arkadaşlar. Çok zorlanmaya başladım yürüyemez hale geldim artık zaten. Hayırlısıyla bir atlatsam şu doğumu da çok panik oldum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah.
Mışıl mışıl uyusunda büyüsün inşallah annesiKızlar bu de bizim park yatagimiz...ortulerimiz de yıkanıp utulenip serildi :)
Ama canim bilmiyorum ki nisanmi sonra doktordayimBel Ağrı'larını haftalardır yaşıyorum ben ama nişanın gelmesi senin için önemli Bi olay tabi canım sancılarını takip et bakalım başlicak mı sancıların
İnşallah canım inşallah herkese insallaaaaaahhhMışıl mışıl uyusunda büyüsün inşallah annesi
Sağlıkla uyusun içinde inşallah.Kızlar bu de bizim park yatagimiz...ortulerimiz de yıkanıp utulenip serildi :)
Sen de bu kadar sessiz olma canım..masuscuktan sancin varmış gibi yap.gitme.hamile hamile yol çekilmiyor.benim de hamileligim tasasız geçmiyor.ben de sikintilar yaşadım.KC hiç arayıp sormaz.nasılsın demez bi şeye ihtiyacın var mi demez.benim burada kimsem yok.yapayalnizim gurbet elde ben de ayda yılda bir gidiyorum KV me.o da bir bir buçuk saat oturup geliyoruz.eşime kizmiuorum ben burada bostan korkulugu miyim insan gelinini arayıp sormaz MÖ diyorum.adam da pek gitmiyor annesi gile.yorgunum ondan diyor.kız erkek milleti var ya karısına k.cina takmazlar ,ana babalarına ölürler .ana babaları ne dese yaparlar.valla hiç taviz verme.sancim var de..sancin varmış gibi inle benceKızlar ben bu kv ye nasıl kizmiyim şurda doğuma ne kaldi pazar günü koye çağırıyor bizi bi kez bile hamileligimin başından beri arayip sormadı kizim nasılsın diye kendi arabamiz da yok minibuslerde iki saat yol çekiyoruz mevlut varmismis eşim de hayir diyemiyo cuma kontrol var dr ne dicek ona gore bakariz dedi ama gitmek isticek büyük ihtimal bu nasil bi dusuncesizlik ya bu kiz koca gobegiyle o yolu nasil gelecek diyen yok ve cumartesi akşamdan gidiyoruz bn garaja yanliz gidiyorum oraya giderken eşim işten oraya geliyo vallahi biktim sanki ben hamile değilim torununu sormaz hic bi iğne bile almadi daha besiginden bebek arabasindan herseyini annem babam aldi bunlari gectim bi kez nasılsın demez sormaz vallaho sırf esimin hatrina susuyorum ama bigun cok pis patlicam
Sağlıkla kavuşun inşallah.Merhaba kızlar üzülmeyin desek de insan aklına bazı şeyler takılıyor düşünmeden edemiyor. Gamsız umursamaz insanlara hayranım keşke herkes öyle olabilse. Hamileliğim boyunca birçok üzüntü yaşadım tek tesellim bebeğim Allah'ım sağlıkla kavuştursun bizleri o bir gelse tüm derdim tasam bitecek inşallah
Maşallah çok güzelmiş , bende park yatak tercih ettim.Kızlar bu de bizim park yatagimiz...ortulerimiz de yıkanıp utulenip serildi :)