Aynen tatlimHamileliğin ilk başında çekindiğim fotolardaki hâllerimi bile özledim ama ne yapalım geçicek bu durumlarda az kaldı hayırlısıyla inşallah canım
Hayırdır bir sorun mu var?Kızlar :-(
Gebedasim beniiiiimmmDüzenli sancı olursa doğum belirtisi. So haftalarda düzenli sancı görünürse iyi doğumun habercisi ama 37 haftadan önce görünürse riskli açılma var mı diye bakıyorlar açılmada varsa sancı yı durdurmaya çalışıyorlar sanırım ama doğum zamanı geldiyse bu iyi bişey durdurmazlar sancı yı doğuma alırlar heralde
Inan o rahatliktan bendede varSelam bayanlar doguma az kaldi ama bendeki rahatlik nolucak bilmiyorum hastane icin her sey hazir ama hicbiri valizde degilartik bugun yerlestiriyim her seyi diyorum da simdi lohusa pijama takimi aldim kendime cicili bicili onu hastanede de giysem mi bilemedim gelen gidenim olmaz pek zira yasadigim yerde olmicak dogum kismetse.sizce ne yapayim?
Aklimizda deli sorularInan o rahatliktan bendede varben pijema takimida almadim dogumda giyecegimi dogumdan sonra giyebilirmiyiz ki bilmiyorum bu hafta alicam bende bide ic camasiri alicam buyuk beden mi alsam gene hani hasta bezi faln takilacak ya ay ne biliyim ni kararsiz kaldim
Kaç haftalık olduğuna, sancının şiddetine ve kac kez çıktığına göre dğişir canımKızlar bir şey soracam.nst de sancinin olması mi iyi olmaması mi
Benim annem de bosver sen onu 4 kilo da dogurursun diyo kv.m aman kızım riske atma diyo, kendisi problemli bi ilk dogum yasamış vakumla normal dogurtmuslar 2 gunde zorla, o yüzden kv.m sezaryen seviyo, ben de hayirlisi dedim bekliyorum bakalim :))Ya bence bu ölçümlerde hata var kabul etmiyorummm umursamıyorumbenimde bi 2600 çıkıyor bi 2900 sonra tekrar ölçüyor 2700 ne yani çocuk ord akilo alıp veriyormu bi kaç gün içinde ben sancıları bekliyim kiloya takılmadan diyorum ama druma kalsa sezeryanla alcak benimde kafamı karıştırdı bugün yine pis adamm anneme anlattım boşver kızım sancı çekme sezeryanla alsınlar diyor zaten karışık kafamı anacuğumda kurcalıyor
Canim benim heycanlari yarim kalmz ins.Kızlar slm iyi pazarlar hepinizden bir ricam olacak şimdi ve özellikle doğuma giderken yengem için dua istiyorum 5 yıldır evliler ama çocukları olmuyor iki kez tüp bebek denediler tutmadı şimdi tekrar tüp bebek tedavisi oluyorlar ayın 25 inde yumurta transferi olacak dua edin bu sefer tutsun abimle yengemde çok heyecanlı ama hep bir endişe var içlerinde herkesten dua bekliyorum şimdiden hepinizden allah razı olsun
Valla Bi yokladı gitti zaten ama ilk defa bu kadar şiddetli ve düzenli olunca aslında sevindim normal doğum için belirtim oldu diye .. Bebeğim kilolu olduğu için 3 mart son günümüz bizim, 3 marta kadar gelmezse sezeryan olucam zaten mecburBence sen daha durursun.. Hatta benimle ayni vakitleri bulursun sezerysn olmazsan.. Oğlan gecikiyo dedikleri durum
Sende herhangi bi belirti var mı peki durumlar nasıl3 gündür geçmek bilmeyen adet sancısıyla kıvranıyorum ben, çatı ağrısıda var kemiklerim çürüdü sanki yatakta dönerken eşim yardım ediyor drum 11 marta kadar bekleyebiliriz dedi normal doğumu niye öyle dediki anlamışta değilim yani 11 martın özelliği ne
Ay canım yaa doğuruorsun sandım bi annnnnama yinede belli olmaz fırtına öncesi bi sessizlik gelmiştir şimdi belkide başlar tekrar bi kaç saat içince mutlaka haber ver
Ya kizlarr eski fiziginizi ozlemediniz mi
Valla Bi yokladı gitti zaten ama ilk defa bu kadar şiddetli ve düzenli olunca aslında sevindim normal doğum için belirtim oldu diye .. Bebeğim kilolu olduğu için 3 mart son günümüz bizim, 3 marta kadar gelmezse sezeryan olucam zaten mecbur
Gelen giden bişey yok canım ama beklemedeyim Yinede :))))
Haber veririm Yinede bişey olursa
Hemde nasılllll, benim eskiden belim nasıldı acaba, bacaklarım nasıldı diye bakıp bakıp duruyorum ağlicak gibi oluyorum sonra oğlum tekme atıyo amannnn diyorum :)) doğsunda oğlum eski hale dönmek kolay azimli olduktan sonra :))
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın darısı bize inşallah :)Kızlar cuma günü saat 5 de bebeğimize kavuştuk çok şükür rabbime çok güzel bi duygu rabbim bekleyenisteyen herkese nasip etsin. Anca yazabildim dün akşameve geldik şimdi sütümüzün iyice gelmesini bekliyoruzçok şükür memeyi iyi tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?